Kako dobiti anat.pravilne i funkcionalne mišiće

poruka: 25
|
čitano: 13.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

E ljudi evo odlučio sam da malo oblikujem tjelo.

Visina:180

težina oko 65 možda i više

Bavio sam se plesom i tu sam do neke granice izgradio mišiće,ali sada hoću fine anatomske i funkcionalne mišiće ,a ne samo one napuhane.Zanima me kakve vježbe moram radit i sa koliko napora.Nebih sad da idem u teretanu zato što ću izgleda da još rastem(mašala).

I što se tiče prehrane vidio sam na TV.u da je neki lik smućko jaja i mlijeko i onda počeo da radi vježbe.Jel to šta pomaže i ako pomaže kad to trebam da pijem.

16 godina
neaktivan

visina 183, tezina 92 kg.

Mnogi se nece sloziti sa mnom, ali moje univerzalno pravilo je - odrekni se teretana i utega.

Ja preko 13 godina treniram iskljucivo vani, koristeci ono sto se nadje usput - pod, stabla, klupe.

Dan danas bez problema odradim 8-10 sklekova na svakoj ruci, drzim ispruzenu nogu u zraku 60ak sekundi, izvedem tri pljeska izmedju dva skleka, napravim muscle-up... nisam jos vidio ni jednog body buildera da to moze, iako su im ruke redovito debele kao moje butine.

Savjetujem penjanje i/ili parkour kao vjestinu koja djeluje na cijelo tijelo odjednom.

Refuse is our inspiration, terrorism our trade, sabotage and piracy, chaos our mental state / In the age of super-boredom, hype and mediocrity, celebrate relentlessness - menace to society
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 15:56 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan

Bez uvrede ali gdje to raditi? Mislim verati se po drveću, preprekama i sl. Mislim da bi me ljudi gledali kao totalnog idiota kad bi se stao penjati na stabla po gradu. Nedavno sam krenuo u teretanu i ne planiram sad napuhati mišiće već čisto malo aktivirati cijelo tijelo (gotovo pa sam utonuo u zimski san preko praznika) i malo se razjačati. Što i kako treba jesti - s time se ne opterećujem previše. Budem jeo raznovrsnu hranu kao i do sada + malo pojačati obroke. Sad kako oblikovati mišiće? Ako se planira ići u teretanu onda najbolje upitati savjet za svaku pojedinu vježbu - da se ne bi u suprotnome napravilo kakvo oštećenje. Mogu reći da već osjetim neke promjene a tek sam 2 tjedna na tretmanu teretane.

Ne diraj bubamaru dok spava!
16 godina
neaktivan

Nisam se uvrijedio ni najmanje :-)

Iskreno, nikad nisam obracao paznju, pa ni ne znam kako drugi ljudi gledaju na to, tako da ne znam odgovor na tvoje pitanje :-)

Meni je to jednostavna logika - treba mi nesto za sto cu se objesiti i napraviti par pull-upova ili par muscle-upova. Drvo se ne buni, meni je OK - kraj price :-) Isto vrijedi i za vecinu ostalih predmeta - javno vlasnistvo, dakle i moje, i dokle god ne unistavam smijem se time posluziti kako me volja...

Refuse is our inspiration, terrorism our trade, sabotage and piracy, chaos our mental state / In the age of super-boredom, hype and mediocrity, celebrate relentlessness - menace to society
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 16:19 (Deus ex machina).
16 godina

Evo kaj ti ja radim dok nisam na treningu..(veslanje)

Doma svaki dan prije tusiranja napravim 4 serije po 20 sklekova.

4 serije po straznjih sklekova

4 serije po 300 trbusnjaka.

Ako imas bench doma i to je pozeljno raditi.

Ako imas bilokakvu spravicu doma ili ides u teretanu onda radi sljedece

Ako radis 4 serije onda svaku seriju po 2 ili 5 kila dodaj pa da se malo izforsiras.Tak ja radim i nakon treninga se odlicno osjecam.

Odi na savski most ako zivis u Zgu i trci od prvog mosta do toplane i nazad i tak pozeljno svaki viken to jest jednom tjedno.(to mi na treningu radimo sad za zimu.)

Kao sto je kolega rekao,bilo bi dobro da i malo parkuras,ako imas frendove onda to s njima radi i nis ti nece falit.

Ak se jos neceg sjetim napisem na forum.Cool

Pozdrav.

LOL CAT! ^^
16 godina
protjeran

Utezi nikako za takav oblik. Aerobne vježbe (trčanje je odlično za sve mišiće tijela), vježbe u kojima koristiš vlastitu težinu (sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi itd). Netko je spomenuo veslanje  - isto tako odlično.

Ako bi išao u teretanu onda obavezno kombinirati sa gore navedenim s time da ako dižeš utege, onda dižeš male težine ali u puno više serija.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
15 godina
neaktivan

OK,OK ljuhi ...Hvala ,ali ja tek mogu da uradim 30 sklekova raširenih ruku odjednom i 60 trbušnjaka....Zanima me kako početi,a kasnije ću nastojati da povećam opterećenje.Zato.....šta za početak????

16 godina
  • ruke,noge, škare po 10 sek promjena radi po 1 min i 30 sek
  • 20 širokih sklekova svaki drugi s odbijanjem
  • 20 podizanja nogu (trbušnjaci)
  • strim line po 1 min i 30 sek

Možda još rad s medicinkama od 4 kg (7 vježbi bacanja)

I još možda ako hoćeš pit protein whey (preporučam inkospor)

POMOĆ ZA HAITI - kopiraj u potpis
15 godina
protjeran

kakav protein.... onda nek ide u teretanu...

sirovo jaje snagu daje

15 godina
neaktivan
RE: Kako dobiti anat.pravilne i funkcionalne mišić
mindstorm kaže...

kakav protein.... onda nek ide u teretanu...

sirovo jaje snagu daje

E baš sam to htiio da pitam.Kad da pijem to sirovo jaje ili ti te bućkuriše što se prave od mlijeka i ja ja i ostalog.Ujutro ,naveče,prije vježbi ili posle.Please odgovorite.

16 godina
Deus ex machina kaže...

visina 183, tezina 92 kg.

Mnogi se nece sloziti sa mnom, ali moje univerzalno pravilo je - odrekni se teretana i utega.

Ja preko 13 godina treniram iskljucivo vani, koristeci ono sto se nadje usput - pod, stabla, klupe.

Dan danas bez problema odradim 8-10 sklekova na svakoj ruci, drzim ispruzenu nogu u zraku 60ak sekundi, izvedem tri pljeska izmedju dva skleka, napravim muscle-up... nisam jos vidio ni jednog body buildera da to moze, iako su im ruke redovito debele kao moje butine.

Savjetujem penjanje i/ili parkour kao vjestinu koja djeluje na cijelo tijelo odjednom.

ti si nesto tipa timberwolf

16 godina
neaktivan

Dosta sam u zadnje vrijeme čitao o tome. Moraš znati da ako želiš povećati masu mišića, ništa ne vrijedi bez proteina iliti bjelančevina. Naime, od 1.5 do 2 grama bjelančevine na svaki kilogram težine.

Imaj na umu da u jednom obroku nema smisla unositi više od 30 grama kalorija. Znači, više manjih obroka kroz dan.

Evo nekih primjera:

Jaje (cijelo) - oko 7 g bjelančevina

Svježi sir - oko 12 g bjelančevina na 100 g sira.

Mnogo ima i tuna, perad i sl.

No, ako želiš oblik, onda toliko bjelančevina nije potrebno. Po meni su najbolje vježbe kojima u "jednom potezu" razvijaš više mišićnih grupa, poput sklekova i zgibova, posebno zgibova.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 1:47 (Random.).
16 godina
neaktivan
lovranac kaže...

Zakon su ova ekipa, tocno na takav tip treninga sam mislio.

Samo sto ovdje na sjeveru rijetko kada bude tako suncan dan ... mozda jednom/dvaput godisnje ;-)

Nemam dume sto/tko je Timberwolf.

16 godina
Deus ex machina kaže...
lovranac kaže...

Zakon su ova ekipa, tocno na takav tip treninga sam mislio.

Samo sto ovdje na sjeveru rijetko kada bude tako suncan dan ... mozda jednom/dvaput godisnje ;-)

Nemam dume sto/tko je Timberwolf.

Timberwolf

tu imas nesto o njemu

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 12:57 (lovranac).
15 godina
protjeran
Glumac kaže...

E ljudi evo odlučio sam da malo oblikujem tjelo.

Visina:180

težina oko 65 možda i više

Bavio sam se plesom i tu sam do neke granice izgradio mišiće,ali sada hoću fine anatomske i funkcionalne mišiće ,a ne samo one napuhane.Zanima me kakve vježbe moram radit i sa koliko napora.Nebih sad da idem u teretanu zato što ću izgleda da još rastem(mašala).

I što se tiče prehrane vidio sam na TV.u da je neki lik smućko jaja i mlijeko i onda počeo da radi vježbe.Jel to šta pomaže i ako pomaže kad to trebam da pijem.

najbolje vježbe za tijelo su ti plivanje i claiming(pentranje svagdje i svuda),jer ujednačeno razvijaju mišiće,ne samo posebne grupe...isto tako ako ti susjeda ima baštu ili je ti imaš,malo na posao...nema ništa bolje za mišiće nego fizički rad...jedi sve,ali umjereno...

17 godina

Ako imas mogucnost, idi u sumu, srusi neko deblje drvo - ispili ga na komade i nosi ih sa sobom s jedne hrpe na drugu Smijeh. Neznam koji misic ti nece osjetit napor :)

16 godina
Batista kaže...

Ako imas mogucnost, idi u sumu, srusi neko deblje drvo - ispili ga na komade i nosi ih sa sobom s jedne hrpe na drugu Smijeh. Neznam koji misic ti nece osjetit napor :)

Ili kak moj stari znas rec " ak ti je dosadno uzmi lopatu i kopaj kanal pa ga zakopaj kasnije" Smijeh i tako u krug

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
lovranac kaže...

Timberwolf

tu imas nesto o njemu

Hhahahaa, ma kakvi, veze nemam s tim tipom.

Ja treniram 2-4 puta tjedno, i to po sat, eventualno max 2 sata. Zadnji put sam se ustao rano za jutarnje trcanje kad sam imao 19 godina :-D

Ni blizu ;-)

U biti, slicim svojem avataru ;-) U biti, slicim svojem avataru ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 14:58 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Zasto je teretana pojam za neke nabildane, ogromne i napuhane- NE ZNAM ali znam da se nade sprava koje odlicno pogadaju bas ono sta ti trazit.

Tu se ne radi samo o "ruci" vec o tricepsu bicepsu itd. svaki nas ekstremitet ima nekoliko misica koje bi trebalo graditi.

Probaj pocet citat neke druge forume, a ne ti pitas savjet o izgradnji misica ljude koji znaju samo za tastaturu :D

potpis :D
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Zasto je teretana pojam za neke nabildane, ogromne i napuhane- NE ZNAM ali znam da se nade sprava koje odlicno pogadaju bas ono sta ti trazit.

Tu se ne radi samo o "ruci" vec o tricepsu bicepsu itd. svaki nas ekstremitet ima nekoliko misica koje bi trebalo graditi.

Probaj pocet citat neke druge forume, a ne ti pitas savjet o izgradnji misica ljude koji znaju samo za tastaturu :D

heheheh...a ti forumi su....????

17 godina
neaktivan

Najbolje, najjeftinije i najujednačenije je parkour :D Toliko toga možeš iskoristiti vani, a u isto vrijeme poboljšavaš koordinaciju, ravnotezu i opcenito percepciju prostora.

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
13 godina
neaktivan

što bi trebao ja raditi za trbušne mišiće i ovako ručne 

visina=160cm

godina=13

treniram nogomet pa mi ne trebaju nožni mišić jer ih već imam

12 godina
neaktivan

Godina:17

Visina:175cm

Težina:72kg

Bez uvrede ali svi ne znate kako dobiti prave mišiće na rukama i ploćice na trbuhu.

Prošle godine sam vježbao i pravilno jeo 3 mjeseca(preko ljeta)i dobio sam prave mišiće nisu preveliki taman srednji,a ploćice čvršće od betona.

Evo pomoći za one kojima treba pravi funckcionalni mišići i pločice.

Vježbanje:Svaki dan raditi po 50 ili 100 sklekova i trbušnjaka.Ako možeš otiđi u teretanu.

Nemoj piti nikakve proteine,ako baš oćeš nešto piti piji prirodno npr:2 jaja.mljeko i malo šećera.

Ali su ti bolja pečena.

Prehrana:Ne moraš uzaludno jesti hranu s bjelančevinom ali tu i tamo si pojedi ili popij:crveno meso,ribu,bademi,posni sir,soju ili čokoladno mlijeko.

U tih 3 mjececi napravio sam preko 4000 sklekova i trbušnjaka.I uz do bit češ magnet za cure ili žene :){#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 19:14 (karlo125).
11 godina
neaktivan
pozdrav

dobar dan ili vecer sta vec je kod vas,visok sam 175cm,imam 63kg,imam 15 godina,treniram nogomet od 7. godine aktivno bez prestanka,htio bih znati kako lakse doci da misica ruku,trbusnih misica i prsa,vjezbe za kod kuce ? :)

15 godina
Deus ex machina kaže...
lovranac kaže...

Timberwolf

tu imas nesto o njemu

Hhahahaa, ma kakvi, veze nemam s tim tipom.

Ja treniram 2-4 puta tjedno, i to po sat, eventualno max 2 sata. Zadnji put sam se ustao rano za jutarnje trcanje kad sam imao 19 godina :-D

Ni blizu ;-)

Skužaj, kako se zove taj balun, jeli to pilates lopta, tako se kaže? Da znam pitat u trgovini. Vidio sam to već jednom, znači zdravije je sjedit na tome, možda i ugodnije? Jeli problem to za cijelodnevni rad na računalu? Thx!

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 10:27 (KIKI3ooo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice