- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ga i na forumu. A u pm. 
ROFL
onion.. genijalni su.
Ajte kvragu vi i Justin Bieber više! Nebi ni znao tko je on da nema ovoliko hejtera, što znači da ste vi oni koji mu nabijate popularnost! To je sve ista pašta kao i rihanna, lady gaga itd.
ROFLMAO :)
YOU WILL BE ASSIMILATED
Dosadni ste sa tim informaticki forum. Ova tema je pod ostalo. Malo zabave ne skodi.
YOU WILL BE ASSIMILATED
Da...
YOU WILL BE ASSIMILATED
Kad si cijeli dan za kompom, onda nalazis zabavu u svemu sto nema veze sa kompom :)
Hebiga, profesionalna deformacija :)
YOU WILL BE ASSIMILATED
Video je napravio Onion, upućenima će biti jasno da je ovo humor i poruka je mogla biti tamo napisana. Autor teme možda nije upućen i vijest je shvatio kao šokantnu istinu.
Ne znam koliko tema ima smisla i šta može donijeti osim prepucavanja i hejt spike, jer video baš i nije vrijedan rasprave na forumu zbog same svrhe koju je autor očigledno propustio, ali za nasmijati se sasvim je ok.
Temu neću zaključavati, osim ako ne odete opet na prepucavanja.
i ja mislim da je ovo samo trik da dobije popularnost,
i ja mislim da je ovo samo trik da dobije popularnost,
ONN su .. ajmo reci internet cirkusanti.. imaju para (citaj: sponzore) i malo malo valjaju neki takav "News flash" uz vrhunsku produkciju i ostalo sto ide uz to.
moj omiljeni prilog
Ajte kvragu vi i Justin Bieber više! Nebi ni znao tko je on da nema ovoliko hejtera, što znači da ste vi oni koji mu nabijate popularnost! To je sve ista pašta kao i rihanna, lady gaga itd.
Ma ljubomorni su na njega.
LOL
Najžešće mi je kad onu malo kao "žrtvu" intervjuiraju i ona kaže nešto kao " ...and then he asked me to pee all over him... "
Likovi su kraljevi. 
Laž,ko da bi otaj pedesetogodisnjak mogao plesat ko on i vozit skejt,igrat xbox,vozit karting,vozit bmx i izvodit akrobacije
Ultra Mega Tera pro evolution soccer 2011 new version Triple X Grandfather Acrobation
Laž,ko da bi otaj pedesetogodisnjak mogao plesat ko on i vozit skejt,igrat xbox,vozit karting,vozit bmx i izvodit akrobacije
Ultra Mega Tera pro evolution soccer 2011 new version Triple X Grandfather Acrobation
Zašto nebi mogao, pa nisu svi amerikanci debeli i urasli u svoje fotelje u tim godinama
Ja sam dao taj video več u humor, bezveze nova tema.
NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opet Justin Bieber.
Eto ode i posljednja stranica. Barem je još uvijek tu, dobri, stari most.