Justin Bieber pedofil od 51. godinu
- poruka: 23
- |
- čitano: 11.573
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ga i na forumu. A u pm.
ROFL
onion.. genijalni su.
Ajte kvragu vi i Justin Bieber više! Nebi ni znao tko je on da nema ovoliko hejtera, što znači da ste vi oni koji mu nabijate popularnost! To je sve ista pašta kao i rihanna, lady gaga itd.
ROFLMAO :)
Dosadni ste sa tim informaticki forum. Ova tema je pod ostalo. Malo zabave ne skodi.
Da...
Kad si cijeli dan za kompom, onda nalazis zabavu u svemu sto nema veze sa kompom :)
Hebiga, profesionalna deformacija :)
Video je napravio Onion, upućenima će biti jasno da je ovo humor i poruka je mogla biti tamo napisana. Autor teme možda nije upućen i vijest je shvatio kao šokantnu istinu.
Ne znam koliko tema ima smisla i šta može donijeti osim prepucavanja i hejt spike, jer video baš i nije vrijedan rasprave na forumu zbog same svrhe koju je autor očigledno propustio, ali za nasmijati se sasvim je ok.
Temu neću zaključavati, osim ako ne odete opet na prepucavanja.
i ja mislim da je ovo samo trik da dobije popularnost,
i ja mislim da je ovo samo trik da dobije popularnost,
ONN su .. ajmo reci internet cirkusanti.. imaju para (citaj: sponzore) i malo malo valjaju neki takav "News flash" uz vrhunsku produkciju i ostalo sto ide uz to.
moj omiljeni prilog
Ajte kvragu vi i Justin Bieber više! Nebi ni znao tko je on da nema ovoliko hejtera, što znači da ste vi oni koji mu nabijate popularnost! To je sve ista pašta kao i rihanna, lady gaga itd.
Ma ljubomorni su na njega.
LOL
Najžešće mi je kad onu malo kao "žrtvu" intervjuiraju i ona kaže nešto kao " ...and then he asked me to pee all over him... "
Likovi su kraljevi.
Laž,ko da bi otaj pedesetogodisnjak mogao plesat ko on i vozit skejt,igrat xbox,vozit karting,vozit bmx i izvodit akrobacije
Ultra Mega Tera pro evolution soccer 2011 new version Triple X Grandfather Acrobation
Laž,ko da bi otaj pedesetogodisnjak mogao plesat ko on i vozit skejt,igrat xbox,vozit karting,vozit bmx i izvodit akrobacije
Ultra Mega Tera pro evolution soccer 2011 new version Triple X Grandfather Acrobation
Zašto nebi mogao, pa nisu svi amerikanci debeli i urasli u svoje fotelje u tim godinama
Ja sam dao taj video več u humor, bezveze nova tema.
NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opet Justin Bieber.
Eto ode i posljednja stranica. Barem je još uvijek tu, dobri, stari most.