Jezik

poruka: 56
|
čitano: 10.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Jezik
sudy_freak kaže...

A ti rasturaš svoj, materinji jezik, koji se srami što ti je materinji??

Ne znate*

ne želim pametovati ili slično, nego samo ukazati, dobronamjerno da ne pametuješ nekome o nečemu u što nisi upučen ili pak ne poznaješ isto. {#}

{#}

Do what you want cause a pirate is free.
14 godina
sirka666 kaže...

{#}

Done, blizu su na tipkovnici {#}. Btw. tnx na sugestiji

** Live 4 Music **
15 godina
sudy_freak kaže...
sirka666 kaže...

{#}

Done, blizu su na tipkovnici {#}. Btw. tnx na sugestiji

Ma ništa, samo mala šala...Ni sam ne govorin književno niti gramatički točno ;)

14 godina

Smatram da č i ć nije toliko velika greška u riječima kojie se relativno rijetko rabe, ali na ja ču, idem u kuču i slično mi se želudac diže. To se mora znati.

Greška je ne znati odvodjeno pisati glagole s negacijom i tome slično.. Hehe {#}

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
Jezik

A śta ćeś, danas ljudi na svaśta polude.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Smatram da č i ć nije toliko velika greška u riječima kojie se relativno rijetko rabe, ali na ja ču, idem u kuču i slično mi se želudac diže. To se mora znati.

Greška je ne znati odvodjeno pisati glagole s negacijom i tome slično.. Hehe {#}

U gramatici nema 'malih' i 'velikih' grešaka :)

A da se nadovežem na temu ... Svaka čast momci, želim vam sve najbolje. {#}

17 godina
neaktivan
Jezik

ja sam mislio da "skice" postoje samo u svijetu... kad ono, i mi u Hrvata brojimo po kojeg XDDDDDDDD

CAREVI STE...

sto bi meni otac rekao: " bolje da pi....cke trazis nego d.....as po tom kompu" ....

pa isto savjetujem i vama XD

potpis :D
15 godina
Hacker-ri kaže...

ja sam mislio da "skice" postoje samo u svijetu... kad ono, i mi u Hrvata brojimo po kojeg XDDDDDDDD

CAREVI STE...

sto bi meni otac rekao: " bolje da pi....cke trazis nego d.....as po tom kompu" ....

pa isto savjetujem i vama XD

To me podsjetilo na onu staru. Bolje k**** u ruci nego cura na internetu.

15 godina
neaktivan
Jezik

Ima dovoljno pi**i. One su uvijek tu, jos vise kada su saznale za ovaj projekat xD ! Opet se zahvaljujem svima, a onog sto zamjera i sto govori da svakakve nebuloze, njega pustite, ima pravo da kaze svoje misljenje.

17 godina
neaktivan
Jezik

Ma kompa svaka tebi cast, i tko god da je to radio, svaka cast na ulozenom trudu...

ali kad je taj trud za k... i kad to svjesno svaki dan radis, onda se pitam tko je tu lud...

niste mogli uzet materjal i alat pa napravit recimo 20 kucica za pse za neko prihvatiliste?

ili da ste uzeli neku pituru pa ili nacrtali neki lijepi grafit ili uljepsali vrtic neki?

napravit neko lijepo djelo, ili barem nesto korisno za siru masu ljudi, a ne vi se zajebavali sa nekakvim jezikom za koji znas da nema smisla...

to je moje misljenje, a sad....

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ma kompa svaka tebi cast, i tko god da je to radio, svaka cast na ulozenom trudu...

ali kad je taj trud za k... i kad to svjesno svaki dan radis, onda se pitam tko je tu lud...

niste mogli uzet materjal i alat pa napravit recimo 20 kucica za pse za neko prihvatiliste?

ili da ste uzeli neku pituru pa ili nacrtali neki lijepi grafit ili uljepsali vrtic neki?

napravit neko lijepo djelo, ili barem nesto korisno za siru masu ljudi, a ne vi se zajebavali sa nekakvim jezikom za koji znas da nema smisla...

to je moje misljenje, a sad....

Kako si to glupo rekao. Uradio sam i uvijek radim posao koji ce pomoci svima, ti to uopce ne znas jer me ni ne poznajes. Vjeruj mi mnogo dobrotvornog posla sam obavio, u mom gradu, mome mjestu, ljudima. Moja skola ovaj rad izuzetno cjeni, ovo svi jedva cekaju i zbog toga ovo i radim.

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sada mi budeš trljao tipfeler u nos? {#}  {#}

17 godina
neaktivan
Jezik

rekao sam, svaka tebi cast i tu uopce ne vrijedam nikoga, ali majke ti, daj broj od te skole da vidim jesu tamo svi na cisto sa sobom...

sta im to treba izmisljeni jezik ?

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

rekao sam, svaka tebi cast i tu uopce ne vrijedam nikoga, ali majke ti, daj broj od te skole da vidim jesu tamo svi na cisto sa sobom...

sta im to treba izmisljeni jezik ?

Ok, nisam ni ja tebi nista lose mislio, cjenim svako misljenje. Ne zivim u Hrvatskoj, u BiH. Nisam mislio na direktoricu, pedagoga i nesto slicno. Mislio sam na sve razrede i na vecinu profesora. Njima je to zanimljivo, pravo su se zainteresovali za to.

16 godina
neaktivan
Jezik
a lol, vi stvarno nemate pametnijeg posla!?
cestitam na trudu, al fail!
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
luka_cro kaže...

sto se ti nikad nisi zahebavao ? {#} {#}

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!! I'm speed lover
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ocito se nije nikad zahebavao. Ljudi moji mi ovo radimo polako, vec nekoliko mjeseci. Nigdje nam se ne zuri i nemamo vremena, jednostavno preko vikenda uradimo sta mozemo, a ostalim danima slabo radimo.

16 godina
neaktivan
Jezik

Beno, što im imaš objašnjavati? Samo ih pukni najebongom u glavu!

14 godina
Izbjeglica_02 kaže...
sudy_freak kaže...

Sada mi budeš trljao tipfeler u nos? {#}  {#}

neću ti trljati, ali ne pametuj drugima {#}

** Live 4 Music **
15 godina
Jezik
Možda je pitanje bilo no evo onda opet...
Jel vrijedi ono pravilo: Izgovaraj kako se piše, piši kako se izgovara ili?
Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina

Hrvati ne idu po Vuku!!!! {#}

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Možda je pitanje bilo no evo onda opet...
Jel vrijedi ono pravilo: Izgovaraj kako se piše, piši kako se izgovara ili?

To je pravilo, najjednostavnije, nismo htjeli nista komplikovano. Rjecnik je za 2-3 dana. Ne mogu da vjerujem da smo dobili ovoliku podrsku, nisam ocekivao, hvala svima.

15 godina
neaktivan
Jezik

šł@ §€ ł¤ łu d€š@v@  -evo ga moje pismo jel bih netko znao šta piše evo pomoći ću vam(šta se to tu dešava) još da imam sve znakove kao u pisanju poruka na mobitelu bilo bih još bolje!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 0:31 (dragec0).
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

šł@ §€ ł¤ łu d€š@v@  -evo ga moj jezik jel bih netko znao šta piše evo pomoći ću vam(šta se to tu dešava) još da imam sve znakove kao u pisanju poruka na mobitelu bilo bih još bolje!

Nije to jezik, to je neka tvoja vrsta pisma.

15 godina
neaktivan
Beno09 kaže...
dragec0 kaže...

šł@ §€ ł¤ łu d€š@v@  -evo ga moj jezik jel bih netko znao šta piše evo pomoći ću vam(šta se to tu dešava) još da imam sve znakove kao u pisanju poruka na mobitelu bilo bih još bolje!

Nije to jezik, to je neka tvoja vrsta pisma.

A tako nešto promijenio sam-ja i kolega smo uz pomoć  tih čudnih slova(znakova) se razumijemo slično kao to gore-malo je teško prvi put ali na karaju bude lagano!

15 godina
dragec0 kaže...

šł@ §€ ł¤ łu d€š@v@  -evo ga moje pismo jel bih netko znao šta piše evo pomoći ću vam(šta se to tu dešava) još da imam sve znakove kao u pisanju poruka na mobitelu bilo bih još bolje!

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice