Kako se zove serija koju prate igrači Uniteda?
"Six and the City" 
Unitedovi navijači,nemojte se uvrijediti,ovo je samo vic :D
"Six and the City" 
"Six and the City" 
A kako se zove trener uniteda:
"six Alex Ferguson" 
Bitange i princeze, Gazda: mater ti katran glavom mišala :D
A kako se zove trener uniteda:
"six Alex Ferguson" 
What time is it?
-6 past De Gea!
Monday morning... Mrs.Ferguson:
-Wake up Alex, its 7 already!
Alex: What!? Hey? How? F*cking hell how they scored another one !?
Imali smo već tonu susreta s ovim, i na kraju ( nažalsot ) zaključili da je fake, nitko nemože biti ovoliko retardiran. 
Imali smo već tonu susreta s ovim, i na kraju ( nažalsot ) zaključili da je fake, nitko nemože biti ovoliko retardiran. 
Ja sam skužio da je fejk jer svugdje di treba ići č stavi ć , a di treba ići ć stavi č.
inače ne bih skužio :D
al svejedno je zanimljivo 
Itekako, koliko volje moraju imati ti lokovi što održavaju profil gotovo svakodnevno već tko zna koliko.
Jedan od boljih fazona u zadnje vrijeme :DD
http://www.njuz.net/kfor-upotrebio-pesme-dzastina-bibera-protiv-srba-u-jagnjenici/
Petak, dan za metak. Ali ako si Gadafi dobar je i cetvrtak..
dat cu ti TU, al zbog samog Gadafija bi ti trebao dati TD, jer nisu znali koga su ubili i kako im je lijepo bilo sa njime
dat cu ti TU, al zbog samog Gadafija bi ti trebao dati TD, jer nisu znali koga su ubili i kako im je lijepo bilo sa njime
u ovoj temi trenutno mislim samo na Humor 
Pocinje sat i uciteljica ispituje: "Sada cemo vidjeti koliko poznajete americku povijest...tko je rekao "Sloboda ili smrt"? Odjednom tišina. Samo Suzuki digne ruku i kaže: "Patrick Henry, 1775. g., Philadelphia". "Vrlo dobro Suzuki." ... A tko je rekao "Država je narod! I kao takva ne smije nikad umrijeti!"? Suzuki ustane: "Abraham Lincoln, 1863. Washington." Nato nastavnica strogo pogleda razred pa rece: "Sramite se! Suzuki je Japanac pa poznaje americku povijest bolje od vas!" Tihi glas iz kraja razreda: "Ludi Japanci!" "Tko je to rekao?" vikne nastavnica, na što Suzuki digne ruku i rece: "General MacArthur, 1942. Guadalcanal i Lee Iacocca 1982. na skupštini dionicara Chryslera u Detroitu:" Razred je u tišini - iz pozadine se cuje "Puši k....c!" Uciteljica sva izvan sebe:"Sad je kraj! Tko je to rekao?!" Suzuki:"Bill Clinton Monici Levinsky, Oval office, 1997.g., Washington." Drugi ucenik se prodere:"Suzuki je govno!" Suzuki:"Valentino Rossi, Rio de Janeiro, moto Grand Prix, Brazil 2002.!" Razred pada u histeriju, a razrednica u nesvijest, na vrata upada ravnatelj škole:"U pm, još nikad nisam vidio takav kaos!!!" Suzuki:"Željko Rohatinsky, guverner HNB-a, ministru financija prilikom predstavljanja novog državnog proracuna, godine 2011., Zagreb, Hrvatska
Za sve one koji slušaju a nećuju
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VswOzlW1LGM#!
taj stari je bio 50 puta vec ali svaki put krepavam od smjeha na njega.
Ivica je bio jedini muški u razredu,i naravno,neprestano je govorio prostote. Jedan dan kaže učiteljica curama: "idući puta kad Ivica reče neku prostotu,dignite se i izađite iz razreda." Sljedeći dan krene Ivica u školu i vidi radove preko puta ceste.Pita on radnika što oni to grade,a radnik mu odgovori da grade bordel. Ivica utrči u razred i kaže: "Učiteljice,oni tamo grade javnu kuću!". Sve cure se ustanu i krenu van,kad će Ivica: "gdje ćete k*rve,tek se temelj lupa!"
i još par:
Kako se zove HDZ sa limunom:
-Kradler!
Upita djevojka prijatelja:
"Vjeruješ li u muško-ženska prijateljstva"?
on odgovara: "vjerujem,ali znaš da se i na prijateljskim utakmicama zabijaju golovi."
Sastali se Amerikanac,Francuz,Turčin i Bosanac i počeli govoriti o ponosu. Prvi krene Amerikanac:
"Ja sam ponosan na CIA-u,oni sve znaju,čak i prije nego se nešto dogodi"
Francuz : "Ja sam ponosan na Francuskinje,tako su dražesne,ljupke i ne daju se lako!"
Turčin: "ja sam ponosan nanaše tepihe. Skupi su,dobri i malo tko ih može kupiti".
Bosanac: "Ja sam ponosan na sebe!"
svi ga pogledaju i pitaju: "A zašto?"
"Jučer sam je*o Francuskinju na turskom tepihu,a CIA nema pojma o tome!"