Mujo došao iz Njemačke i odmah bi seks sa Fatom, ali nikako da se riješe djece. Mujo: "Fato, kad budemo jeli, polij se supom (juhom), idi u WC, a ja ću za tobom da odradimo".Dok su jeli, Fata supu u krilo i odmah otrči u kupatilo, a Mujo za njom. Nema njih dugo, i jedno od djece otrča da vidi gdje su, proviri kroz klju...čaonicu i preplašen se vrati za stol. Pitaju ga šta je, a on će: "Ko prolije supu, je*aće ga babo!"
Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.997.926
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Matematika za delikvente
Zadatak:
1. Mali Mato ima 4 grama kokaina. Ako 1/8 proda Peri za 5 eura, a 1/4 Juri za 10 eura, onda kolika je uluicna vrednost droge koja mu ostane? (5 poena)
nesto kao u filmu Ali G u parlamentu....heehehe
slucajno naisao
-Evo, kad za deset godina budete gledali ove slike govorit će te: "Vidiš Jure, sad je advokat, a vidi Marija, još je ljepša nego prije.."
Iz zadnjih klupa začuje se tiho :
-Vidiš profa, već je pet godina mrtav..
U osnovoj školi izvede učiteljica malog da analizira rečenicu: Poslao me tata u trafiku da kupim cigara.
Učiteljica:
- E dobro, a sta je ovde radnja?
Mali:
- Trafika!
Ide mali Ivica i njegov razred na izlet sa profesoricom i sada je vrijeme za spavanje.
Ivica: Profesorice mogu spavati s vama bojim se!
Prof:Pa dobro.
Ivica:I mogu li vam gurati prst u pupak to radim svojoj mami da brze zaspem...
Prof.: Pa... u redu...
U noci
Prof.Ivice!! To nije pupak!!!!
Ivica:Nije ni ovo prst!
Jedan politicki:
U sovjetskoj Rusiji u vrijeme Staljinovih čistki, čuvenom matematičaru dođe prijatelj i kaže mu da će ga sutra tajna služba uhapsiti i osuditi - dali strijeljanje ili Sibir - još se ne zna.
Pita on šta da radi... prijatelj mu kaže da pobjegne što dublje u unutrašnjost, da se prijavi u neki kolhoz kao nepismeni radnik, da ore i kopa jedno dvije godine, pa da se prijavi u večernju školu - to komunisti vole. Na kraju će završiti kao nastavnik u nekoj školi i nitko ga neće primjetiti.
On tako i uradi. Poslije dvije godine, dođu da pitaju tko hoće u večernju školu, on digne svoju žuljevitu ruku i pozovu ga. Tko bude dobar u školi - može ući i u partiju!!!
Krene on u školu. Jezik, prvo vuku kose crte dva sata, pa okomite dva sata...sve on to preživi, ali dođe matematika.
Prvi sat brojevi od jedan do deset. Jedno peti sat, nastavnica napiše na ploči, poslije objašnjenja od pola sata o zbrajanju, 1+1=? i pita tko će ovo riješiti. On poludi i javi se. Krene sa integralima, diferencijalima, limesima, vektori, vektorska polja...
Na kraju dobije rezultat 1+1=3. Zapanjen stane, i pita - gdje sam ja to pogrješio? Iz zadnjeg reda se stidljivo digne ruka jednog drvosječe koji kaže - kod Cauchyjevog kriterija konvergencije nizova!
Proklet bio! Nemogu to prestat slušat
Mama krmača imala 3 praščića,i sad odlazi u grad,posto zna da vuk stalno vreba.Kaze prašćičima da se zaključaju,i da nikome ne otvaraju ko ne zna loziniku.A lozinka ce biti "sisaj mi sisu",cuje to vuk.Nakon sto mama ode u grad,dolazi on na vrata,i kuca.Pitaju prašćiči tko je,on :"mama" oni:"koja je lozinka?" on:"sisaj mi sisu" oni "Sisaj ti nama ku...c,mama je promjenila lozniku".:)
Kako se slon sakrije u džungli?
Ofarba jaja u crveno i popne se na višnju!
Kako je tarzan umro?
Ubrao dvije višnje!
Evo još jedan flash (možda i još besmisleniji od Llama Songa) za sve one koji su na tripu ili se tako osjećaju:
Evo još jedan flash (možda i još besmisleniji od Llama Songa) za sve one koji su na tripu ili se tako osjećaju:
Ovaj uradak se komotno može koristiti prilikom psiho torture ljudi kod ispitivanja.
Uključiš mu da mu svira 10 sati i odeš, ima svaki da propjeva...
Evo malo matakovića.Valja sam se po podu.Ako želite više.
Istina, oni koji imaju face znat će o čemu pričam...
SVAKA PRAVA CURA MORA IMATI BAR JEDNU SLIKU:
-sa bojlerom u pozadini da pokaže kako ima lijepo kupatilo, naravno
-zvijezdice, srčeka, leptiriće i ostali krek koji nema veze se vezom
-drečave boje (upariti po želji i ukusu)
-tekst omiljene narodnjačke pjesme, osim u slučaju ako se dotična gospođica pica dvoumi ili ima manjak inspiracije, onda posluže i riječi poput OMG, WTF, AWWW, KISSACHA, KISSICH, LOLICH ili u najboljem slučaju (ako želiš biti pica i pol!) treba da se umetne tekst poput: ajMe KaKo sAm rUžNa tuuUuuUu :( :( :(
(napomena: naravno da to ne misliš, pa nije BOJLER glavni na slici, ali tako se samo pecaju komplimenti frajera)
-i ne zaboravimo: piS@Ti Ow@Ko ♥♥♥ !&///&%
-također se ne smije zaboraviti srediti kao da ćeš upravo provesti besanu noć plešući na stolu u nekom baru punom frajera puna džepa
-na svaki divni komentar (ne zaboravi da ih moraš jednom slikom nakupiti barem 20+) odgovori isto tako divnom mjerom:
jooOooj awwWwiCh, baSh Ti hValA!!
PuSSacHa :* :*
-negativni komentari (to su ti oni u kojima pljuju po tvojoj slici) se brišu ili se ljutito odgovara:
kUrvO tI Si sAmO lJubOmOrna, gLuPačO gAdnA, oDi SRAT nEkOm dRugOme, mEnE niSi dOsTojNa!!!!!!!!!!!
(ne brini, takve komentare nećeš morat često pisat, jer ipak tko bi tebi tako divnoj srao??)
i za kraj...photoscape u vecini slucajeva ne pomogne,sryy :P
---------------------------------------------
Sta znaci ako zena predje iz kuhinje u dnevnu sobu? Da je lanac predug.
----------------------------------------------
Da je Bog htio pederluke na zemlji sta bi stvorio? Stvorio bi Adama i Stevu.
----------------------------------------------
Rodila majka tri sina, prvi je bio frizer, drugi maneken a treci isto neki peder.
Morate vidjeti ovaj video...hahahahahaha, fail totalni!
Sjede dvije sove na grani
Kaže prva:
- "Huuuuuu."
Kad će druga:
- "Idi u pi*ku materinu, prepade me!"
ah, pecanje sa strujom. lijepo
Istina, oni koji imaju face znat će o čemu pričam...
SVAKA PRAVA CURA MORA IMATI BAR JEDNU SLIKU:
.................................................................
ovo mi je nešto poznato :)
točno, al skroz točno i istinito si opisao facebook cure. ma svaka je takva!
@ s@D iDeM PuSSaa♥
Evo što je moja baka izjavila, malo prije dok je gledala seriju:
"Da li oni (pritom misli na ljude na TV-u) mene sad mogu vidjeti?"
Pa kakve su to ribe?
jadne, u ovom videu se to ne vidi ali iza kamermana je neka malo jaca baterija ili akumulator spojen na neke sipke koje su uronjene u vodu i pustaju struju. ribama to jako smeta pa bezglavo skacu okolo
ipak je ciket bolji
Evo jedan vic nabrzaka
Lovi crnogorca žena po kući
A on se uvijek negdje sakrije
Traži onda njega, traži... Kad ga vidi ispod kreveta
Kaže ona njemu:
-Izlazi, ganjam te po cijeloj kući
A on njoj odgovara:
-Ne izlazim dok junačko srce bije!!!