Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.997.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
8 godina
protjeran
Humor

Još jedan dan prošao, još stotinjak golubova nahranjeno kruhom natopljenim laksativom...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
16 godina
Re: Humor
morrisoN
8 godina
protjeran
Humor

susjeda mi je sinoc u 2 ipo ujutro dosla na vrata...sva sreca pa sam bio budan jer sam svirao bubnjeve...

8 godina
protjeran
15 godina
Humor
You have to be odd to be number one
8 godina
protjeran
Humor

znaci, developeri su pedercine...postaje sve jasnije :D

16 godina
Humor

Istina sa snimanja filma Ko to tamo peva:

U završnim scenama, kada putnici optuže muzikante da su čiči ukrali novčanik, pa svi krenu da ih biju, Šijan je tražio krupan plan. To će reći da je Bata stvarno morao da ošamari malog glumca. Zveknuo mu je toliko jaku šamarčinu da je Nenadu "zazvonilo" u ušima, a na oči odmah udarile suze. Pobegao je iz autobusa čak do Pančeva. Tamo se negde sakrio, a ekipa ga je ceo dan tražila. Kada su ga konačno našli, uz preklinjanje da se vrati da završe film, Bata mu je doneo najveću bombonjeru koja je mogla da se kupi, i čvrsto obećao da više neće da ga bije.

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
8 godina
protjeran
Humor

The barman said: I'm sorry, we don't serve faster then light neutrinos in this bar.

A faster then light neutrino walks into a bar.

12 godina
Humor

17 godina
Humor

Gorstak ce lupiti TD 

GIF

GIF

GIF

GIF

GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
boxer kaže...

GIF

Ova scena će biti u sljedećem Fast and Furious filmu 

16 godina
boxer kaže...

Gorstak ce lupiti TD 

GIF

GIF

GIF

GIF

GIF

Kad boxer  dođe sa svojim 5 gif likova,a uvijek je točno 5, odmah znaš da će biti nešto dobro.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Kad boxer  dođe sa svojim 5 gif likova,a uvijek je točno 5, odmah znaš da će biti nešto dobro.

Fatality

GIF

GIF

GIF

GIF

Jel' odgovara tih 5 gifova? 

6 Malo
38 Taman
2 Puno
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 13:38 (boxer).
9 godina
neaktivan

Ionak je jedino bitno da gorstak da TD 😁.

Kruha i igala...
13 godina
Humor

Mozda nekima nece biti smjesno,ali bitno je znati su ovi moji psi na slici dresirani da ne kroče šapom na stepenište-mrze mačke,a mome mačku se pripišalo....

Pat pozicija

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
12 godina
Milka30 kaže...

Mozda nekima nece biti smjesno,ali bitno je znati su ovi moji psi na slici dresirani da ne kroče šapom na stepenište-mrze mačke,a mome mačku se pripišalo....

Pat pozicija

13 godina
ibme74 kaže...
Milka30 kaže...

Pat pozicija

Legendo,vjeruj mi na tvoju editing,plakali smo od smjeha!

11 godina
Humor

A recently widowed Jewish lady named Sarah, was sitting on a beach towel at Brighton. She looked up and noticed that a man her age had walked up, placed his blanket on the sand nearby and began reading a book.
Smiling, she attempted to strike up a conversation with him. "Hello, sir, how are you?"
"Fine, thank you," he responded, and turned back to his book.
"I love the beach. Do you come here often?" she asked.
"First time since my wife passed away last year," he replied, and again turned back to his book.
"Do you live around here?" she asked.
"Yes, I live over in Hove," he answered, and then resumed reading.
Trying to find a topic of common interest, Sarah persisted. "Do you like pussycats?"
With that, the man threw his book down, jumped off his blanket onto hers, tore off both their swimsuits and gave her the most torrid fuck of her life!
As the cloud of sand began to settle, Sarah gasped and asked the man, "How did you know that was what I wanted?"
The man replied, "How did you know my name was Katz?"

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
Humor

FB Tele 2 moraju zadnji odgovoriti na poruke,pa se našla ekipa da ih prca

17 godina
Humor

Samo da pozdravim Gorstaka, da mu ne zahrđa TD klik

GIF

12 godina
Humor

hugh hefner je jedini covjek koji kada je umro NIJE otisao na bolje mjesto!!

BF4 - dobra_sprava88
15 godina
odjavljen
Humor

GIF1 GIF2 GIF3 GIF4 

Gravediggers Crew
16 godina
odjavljen
Humor
steam: skank666 origin:IhrvojeI
16 godina
skank666 kaže...

Kratko - jasno!

morrisoN
14 godina
skank666 kaže...

Bitni podaci

- Imaš100 drama na 7 dana
- Vodenica
ima 7 kamenova

- U svakom kamenu ima po 4 Litre: 1 Kamen = 4 litre, 7 kamenova = 28 litara
- 1 litra nosi 7 dana: 1 litra = 7 Dana, 28 litara = 196 dana 

- Ukupno 28 litri, 29 vlasnika
- 400 grama ima kamen

- neko ima 1litru, neko 2litre, netko 3litre to je 21 dan
-
U sedmom kamenu 3 čoveka, 3 puta 7 to je 3 litre
- 1 drama
 ima 24 sata

- 400 drama ima kamen, ako kamen ima 4 litre, znači litra ima 100 drama

Eh sad, 

1 Kamen je 4 litre, litra je 7 dana, kamen nosi onda 28 dana, 7 kamenova, 196 dana , pretpostavljam da je kamen mjesec -28 dana, da je litra - 1 tjedan, a drama bi trebala, po rijecima ovoga iz videa, biti 24h, ali se ne poklapa s ovim na početku kad kaže da 100 drama ima 7 dana i malo poslije kad kaže da kamen ima 400 drama, a vec smo napisali da kamen ima 4 litre, tako da ispada da litra ima 100 drama i trebala bi odgovarati vrijednosti od 1,68h, a ne 24h kao što je on rekao, međutim vidi se da se sav spetljao i vjerojatno je fulo nešto u ovoj višoj matematici 

kad se pohvata podjela rada vodenice dolazimo do toga da tih 196 dana treba podijeliti na 29 vlasnika, tu se sad dolazi do problema jer netko ima 1, litru, neko dvije itd i to im očito ne odgovara jer je nepošteno da jedna osoba ima tri litre, odnosno uzima brašno 21 dan,a druga 3,5 dana...a vjerujem da i pored tog problema, nastaje i problem oko "izgubljenih dana" jer vodenica radi 7 mjeseci, a oni računaju s 28 dana, pa tu neke dane treba i nadoknadit

kakve drame imaju veze s ovim svime, ne znam, ali ovo gore valjda pije vodu..tko će znati, ovo bi trebalo ubaciti pod testove za testiranje inteligencije, samo oni mogu shvatiti šta su pričali u videu, pokušao sam shvatiti, ali jedino što sam shvatio jest da sam izgubio 40 min koje sam mogao provesti spavajući, a ne razmišljajući o tome kako 1 kamen od 4 litre sadrži 7 dana i 100 drama 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
Prolazi covjek pored ludnice iz koje se cuje: cetrnaest,cetrnaest,cetrnaest.
Ne obazire se i nastavlja dalje ali se opet cuje: cetrnaest,cetrnaest,cetrnaest.
Radoznao prolaznik uvidi jednu rupicu u zidu iz koje dolazi glas.
Sagne se i postavi oko na rupu da vidi sta se desava unutra.
Odjednom ga kroz rupu ubode prst u oko i cuje se glas: petnaest,petnaest,petnaest

Što nosi zec na leđima kad leti?

Sokola.
8 godina
protjeran
Humor
17 godina
neaktivan
Humor

dobro jutro

Da mi kompa bude Mažuranić, frend Stjepan Radić, prijatelj Marulić, kao buraz Ante Starčević...
16 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

Sinoć sam to sa ženom par puta za redom gledao i srce me bolilo koliko sam se smijao... 

"stvarno ne znam kako ne razumeš" - a jebote... :D

steam: skank666 origin:IhrvojeI
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice