- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Primjecujem odredenu dozu licemerja kod nekih forumasa sto se tice ove teme. Neki su voljni da uslikaju trola ili spamera a u isto vrijeme ne zele koristiti ili jednostavno ignoriraju dugme PRIJAVI.
Pozivam sve forumase da cesce koriste dugme "Prijavi" sve u cilju odrzavanja unutrasnje higijene foruma. Ovako samo podizete Ego Tripping trolovima
.
to nije za HoS ,to je za psihijatriju
.
velike su šanse da mu je na frend listi. dubljom analizom svega vezanog uz taj fb profil bi dobili zgoditak-profil od bureka!
pravi izvorni shame zajedno sa thumbupodavcem, čak je i mene sram čitati ove zločinačke teksto
Taj je izgleda najprikladniji pacijent do sada za ovu temu.
@ Mitsuoka
Ne vidim sta je u tom postu za hall of shame...covjek se samo "pokusao" nasaliti, nije mu uspjelo i aj dalje...
@ Mitsuoka
Ne vidim sta je u tom postu za hall of shame...covjek se samo "pokusao" nasaliti, nije mu uspjelo i aj dalje...
Da je rekao: "Jos sam treba da se sljedeca ver. zove Ledo Njofra..." onda bi to bilo u neku ruku bio pokusaj iskazivanja humora
A "Ja sam cuo da ce se sljedeca ver. soft zvati Ledo Njofra" sigurno nije humor
kako nije humor, pa sarkasticno je objasnio da mu je glupo sto tako nazivaju svoj softver.
pravi izvorni shame zajedno sa thumbupodavcem, čak je i mene sram čitati ove zločinačke tekstove
Koga ti staviš u temu ima prilično velike šanse za banovanje sa foruma, a koliko vidim i neki neistomišljenici.
pravi izvorni shame zajedno sa thumbupodavcem, čak je i mene sram čitati ove zločinačke tekstove
Koga ti staviš u temu ima prilično velike šanse za banovanje sa foruma, a koliko vidim i neki neistomišljenici.
Vexx55= Vexx5555
Mito i korupcija na forumu:))
Vexx55= Vexx5555
Vidi stvarno, nisam ni nešto gledao koliko ima 5-ica, ali tko je onda vexx55 koji je dao TD i ima istu sliku?
Btw, pretraživač ne može naći ni tog autora.
WTF? Zašto je Monopol uklonjen???
Mito i protekcija, kako bi rekao Kazo iz Bitanga i princeza. :D
bilo je jače od mene....
Ova 2 acca su od iste osobe, koja je došla reklamirati taj Onde screen capture.
LINK na temu
Pravo sramotno!
Ako ima tko SS, nek mi PM-a jer sam zabilježio temu jučer ali kako je bila strka cijeli dan, pogotovo oko BF3, nisam stigao pročitai.