Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 854.920
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ne znam kako vama ljudi ali meni je ovaj razgovor (zajedno sa linkom) bio vrlo smiješan i blesav, toliko da sam se postidio i uvrstio ga u HoS Namigiva

arpeggios_from_hell kaže...

mislim da če mu i super anti spyware koji nije antivirus pronači više gamadi od "hitmana"

(s)izgoreo kaže...

zašto pišeš gluposti?

ajde dobro, tragaču najmanje greške

...pronači više virusa od hitmana

(s)izgoreo kaže...

čini mi se da ćeš opet završiti na HoSu Smijeh

ajde dokaži svoju inteligenciju ili blesavost pa pokaži što sam ja krivo napisao

(s)izgoreo kaže...

ajde dobro, tragaču najmanje greške

...pronači više virusa od hitmana

pronaći, pronaći.... SmijehSmijehSmijehSmijeh

pa jesi li već bio na stranicama hitmana?

teehee Smijeh

... ovoliki je bija, majke mi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 21:03 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
RE: Hall of shame

Pa covjek kaze da je hitman los antivirus ili sta je vec jer ima neoriginalno ime. Ti sam zakljuci kakve veze ima ime softwarea sa kvalitetom istog ;)

Opusti se i uzivaj ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/vasa-zastita-napasti-virusi-crvi-itd/95.aspx?page=19&jumpto=693080&sort=asc&view=flat

17 godina
Hall of shame

Podsjeća me na ribara, svakako pročitati poruke ovoga korisnika foruma

17 godina
Hall of shame

Ovaj tigar buba sve i svašta u svim temama... Ja sam stavio Mass Effect antivirus i taj me brani od svemiraca!

"jer ti ime govori sve o autoru, a onda ti taj autor govori sve o proizvodu" - WTF

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 13:17 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Haha antivirus hitmanBelji se

RIDER
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Vidi se po kartonima da je neki specijalac!! U dva dana dva žuta i crveni!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

U sat vremena ako i toliko. Oba je dobio radi razgovora sa mnom tj. njegovog vrijedjanja mene. Jednom na PM a drugi put javno.

16 godina
neaktivan
Hall of shame

Konfiguracija za staricu Smijeh

EDIT: dosta ljudi me pita kako radim ovakve screenshotove. Ovdje je objašnjenje.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 14:44 (andy0101).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
F1-IVO kaže...
Horagio kaže...

Podsjeća me na ribara...Smijeh

Ma daj.Namigiva

Nemojte ga bannat, pliii...z

e j***ga ode nam još jedan klon ribara.

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 22:07 (SPAWNK4MPER ti mama).
16 godina
neaktivan
Hall of shame

aaaa, evo nakon duže potrage ===>  KLIK

slika za svaki slučaj :) slika za svaki slučaj :)
Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
Hall of shame

Eo kad ste vec poceli ribara tu spominjat onda cu ja dodat jos par njegovih postovaNevinašce

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Predug je onaj naxeemov post da citiram, pa ću se samo ovako osvrnuti na neke dijelove.

...

Također, još jedna glupost je ona vezana za cheatere. Em VAC RADI na piratskoj verziji (barem sudeći prema vac.exe ili vac2.exe procesu u Task menageru dok sam u igri) em je čitera manje nego na orginalu, što je razumljivo. Jer kako će si netko priuštiti hack za tek izašlu igru (dakle nema public hackova još) ako nema ni za originala.

...

FlyBoy u citatu izmišlja (ili halucinira), sve u svrhu pobijanja mog komentara. Koliko želja za "biti u pravu" može čovjeka dovesti u neugodnu situaciju, pokazuje i činjenica da sam, igrom slučaja što sam programer i što sam istraživao kako VAC (anti-cheta zaštita u MW igri) radi, zapravo davno prije utvrdio nešto što FlyBoya otkriva kao lažova (citiram sebe):

Inače, prije nego pokušaš ostaviti dojam da znaš o čemu govoriš, moram te upozoriti da VAC ne postoji, tj. VAC2.EXE niti bilo kakav VAC ne postoji kao proces i nema ga u Task Manageru niti ga može biti, jer je VAC injekcija dinamičke biblioteke, a ne zasebni proces. Dakle, VAC.exe i VAC2.exe si izmislio da izgledao kao da znaš što pričaš, ali zapravo VAC se generira pri pokretanju igre kao ~....###.tmp u temp direktoriju Windowsa i injektira se u Steam.exe kao dinamička biblioteka. - Eto, sad znaš.

Smijeh

Za u buduće: pripazite kome i o čemu izmišljate kada to radite. Nevinašce

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Hall of shame
Ribar legenda.. i onaj pako...epohalno...nisam se toliko još nasmijao od kad sam gledo po prvi puta sainfelda...može ribarov best of meni nekako na PM?
Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
odjavljen
Hall of shame

Nudi pomoć za crackiranje CoD:MW2 javno, dobije ban, napravi drugi acc, vrijeđa Naxeema.... Dalje znate.

Svašta... Svašta...
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Hall of shame

"Nemojte se na nama silit što imate položaj više" LOl

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Tema ociscena (barem djelomicno).

Slijedeca filozofija i medjusobno vrijedjanje=crveni karton!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
protjeran
Hall of shame

evo jedan genije koji tvrdi da pri dual bootu:

brisanje particije C sa vistom onemogučuje rad s particijom D win 7

koja logika, plakao sam od smijeha

a što je najvažnije taj "Logic" u ovoj temi nalazi druge za SoH

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/formatiranje-problem/43532.aspx?page=0&jumpto=700786&sort=asc&view=flat

16 godina
odjavljen
mindstorm kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/formatiranje-problem/43532.aspx?page=0&jumpto=700786&sort=asc&view=flat

Hahahahahahahaha SmijehSmijehSmijeh

Ti si za HoS. Kod formatiranje C: diska obrisat će boot (BCD točnije!) i tako onesposobit bootanje Win7. Naravno, problem je rješiv stavljanjem DVDa od Win7 i odabirom opcije Repair.

Hahahahahaha još jednom Smijeh

FAIL!

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Ma ovaj thread treba obrisat.

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
mindstorm kaže...

Hahahahahahahaha SmijehSmijehSmijeh

Ti si za HoS. Kod formatiranje C: diska obrisat će boot (BCD točnije!) i tako onesposobit bootanje Win7. Naravno, problem je rješiv stavljanjem DVDa od Win7 i odabirom opcije Repair.

Hahahahahaha još jednom Smijeh

FAIL!

Ja dodjoh da ovog lika mindstorma stavim na HOS kad ono on se sam prijavio ;)

Sam ovaj njegov post na HOS je za HOS ;)

Prestize me druze ali nas je on sam obojicu prestigao ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 18:18 (logic).
15 godina
protjeran
Hall of shame

gledaj ova tema mi se ne sviđa, zato jer je ismijavanje drugih a tebe sam samo stavio jer ti ismijavaš druge...

a za tvoju informaciju kad se koristi dual boot. Kad radi sedmica particije su: C/windows 7  D/windows Vista  ....   kad radi vista particije su C/windows Vista  D/ Windows 7

nemoj deinformirati druge nekim svojim logikama

imao sam jedno vrijeme boot sa 5 sustava, smanjio ga na 2, pa opet stavio na 3. sad imam samo windows 7

cijelo to vrijeme windows XP je bio aktivan, tek sam ga prije 5 dana maknuo

i nikad mi nije trabao boot cd windowsa da popravim boot nakon brisanja particije

ti prvo nešta ispraksiraj onda to tvrdi i .

zatvaram našu raspravu !!!!!!!!

16 godina
neaktivan

Prvi dan si na forumu i već si počel sa svađom!! Ajoj!!

17 godina
neaktivan

I ima zuti.

16 godina
neaktivan
Hall of shame

Ova tema će stvarno pod ključ ,koliko ja vidim ,uživajte dok možete!! Ivo počisti jednog svađalicu ,ali sad je tu drugi!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 19:23 (kizo2703).
17 godina
moderator
Hall of shame

Ova tema je bila jako jako dugo zaključana, a sada je otvaramo s ciljem da "oslobodimo" temu smiješne slike zatrpavanjem s forumaškim biserima!

Nemojte ovu temu zloupotrijebiti za neke privatne, osobne, obračune - to će se kažnjavati, a ako pretjerate - opet će tema pod ključ!

Uživajte i prijavljujte one koji temu zloupotrebljavaju!

...
14 godina
neaktivan
Hall of shame

Moji favoriti! :D

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 19:06 (Ranko Kukumar).
15 godina
Hall of shame

Jedan od mojih favorita

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
Hall of shame
Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
protjeran
Re: Hall of shame

Oprostite na spam-u, ali moram ovo reci...

Trudite se da post-ove citate povrsno (iako su teme slozene), jer mozete nesto slucajno zapamtiti kao istinu i hardcore se obrukati.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
Re: Hall of shame
Ranko Kukumar kaže...

Moji favoriti! :D

GAHAHHAHAHA, uh šta je buntovan {#}.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice