Nekome su se zapetljali i jezik i prsti:
Izgleda da nije promjenio jezik tipkovnice,vidiš da mu je poydrav umjesto pozdrav,lol...
Izgleda da nije promjenio jezik tipkovnice,vidiš da mu je poydrav umjesto pozdrav,lol...
F1-IVO kaže...
warhed kaže...
Naš kolega je oćito otpilio dio pci-e konektora i kartica radi bez greškeCool
Kaze da ce slikat kad dodje doma sa posla. Kojeg to? Prodavaca secerne vune u Disneylandu.
Prije nego što se smijete, pročitajte....zapravo pogledajte LINK
Zanimljiv vam je taj Moderator panel. Ne vidim nigdje ban panel
Čovjek voli CS.....
F1-IVO kaže...
warhed kaže...
Naš kolega je oćito otpilio dio pci-e konektora i kartica radi bez greškeCool
Kaze da ce slikat kad dodje doma sa posla. Kojeg to? Prodavaca secerne vune u Disneylandu.
Prije nego što se smijete, pročitajte....zapravo pogledajte LINK
Ocito da ovdje svi znaju ismijat ali se ne i ispricat :D
Ovo s CS-om nije za Hall Of Shame. Ova tema gubi na početnoj vrijednosti, stavlja se puno toga što tu ne spada.
evo jedna tema http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/bug-slasticarna/31504.aspx?page=0&jumpto=477840&sort=asc&view=flat
jos malo pa ce siptari pocet otvarat pekare i ko zna kaj ne
NEma više
Thread obrisan.
ovo jednostavno mora na HoS LINK
F1-IVO je djelovao jako brzo... A autor teme je pokupio žuti u roku od 11minuta od objave posta... Mislim da je to apsolutni rekord. Prvi post na forumu, 11min kasnije žuti...
EDIT: 12min kasnije tema obrisana... LUXX svaka čast... Bolji ste i brži od policije...
NEma više
Thread obrisan.
Ne bih se hvalio ali ja poslao PP Ivi da obriše,hehe
Ovaj forum je bolji od viceva, covjek se nasmije posteno.
Evo mu crvendac pa nek pazi sta pise! Spominjanje keve ovdje ne prolazi dobro!
Evo mu crvendac pa nek pazi sta pise! Spominjanje keve ovdje ne prolazi dobro!
Mene je samo nazvo jaranom.
Al kevu bre nedam da se dira.
i ja bi mu zakeljio crveni za to sa naznakom na crni
Trebate mu crnog uvalit jer njušim već da je to neki trol na forumu.
bude sigurno
Preporucen je za crnjaka. Eto zasto se klonim sunca...da ne bi postao takav.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/os-kako-ga-napraviti/15117.aspx?page=0&jumpto=481179&sort=asc&view=flat
Nemam riječi. Tema je nešto najepskije što sam vidio na ovom forumu.
Jedan priča da "već 4 godine radi OS na kernelu od Windowsa", drugi sugerira kako za izradu OSa nije potrebno programiranje...
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/os-kako-ga-napraviti/15117.aspx?page=0&jumpto=481179&sort=asc&view=flat
Nemam riječi. Tema je nešto najepskije što sam vidio na ovom forumu.
Jedan priča da "već 4 godine radi OS na kernelu od Windowsa", drugi sugerira kako za izradu OSa nije potrebno programiranje...
ma tema je stvarno epska... pao sam sa sjedalice dok sam čitao i smijao se, a dok sam bio na podu sestra me pogledala u smislu "na čemu si ti?"
ma preludi su.
jebote, ovaj je promjenio desktop sliku i kaže da ima novi os...
p.s. meni na desktopu piše "qosmio gaming", to je toshibin os. :D :D :D
Još jedan koji nije upoznat sa funkcionalnošću tipaka u oknu poruke (al' sam ga stručno napisao )
Meni je netko izbrisao post kad sam nešto slično objavio u HoS, pa vjerojatno ni ti nećeš ostati pošteđen.
neznam mnogo o temperaturama CPUa, ali ovo.......
normalne temp, ja mislio da se radi o intelu...
za amd je poznato da se vise grije, mopj primjerice na 138°C
neznam mnogo o temperaturama CPUa, ali ovo.......
normalne temp, ja mislio da se radi o intelu...
za amd je poznato da se vise grije, mopj primjerice na 138°C
Sorry ali meni to uopče nije smješno. Ne morate sad svkoga stavljati u hall of shame. Možda je samo krivo napisao.
Sorry ali meni to uopče nije smješno. Ne morate sad svkoga stavljati u hall of shame. Možda je samo krivo napisao.
nije tipfeler,
ovo je njegov idući post:
Temp procesora moze ici do 65-95°C max.
Temp maticne ovisi... neznam al mislim da preko 50°C nebi trebalo ici, 65 ako ne i vise max. (primjetit ces po nestabilnosti sistema).
meni se SB zagrijava dvostruko vise od NB, jer imam integrusu :(
edit: ovo o procesoru koji je na 138°C...
to je na laptopu, MSI M635, AMD Turion64, 1.6Ghz, nema OC, idle nikako ispod 80°C a dok se przi, net i WMP je 138°C bilo... rastavio lap, procistio i sad je net i malo glazbe 90°C max... nadajmo se da ce tako i ostat :D. Stalno sam ga inace cistio, i drzao rastavljenog.
Decki necu ništa loše, samo oću reći da ne morate svakoga ismijavati. Čovjek valjda zna što govori, a i možda mu ne valja senzor ili nešto, a tu nije ništa za smijanje. Zato ne vidim razlog da se smijete iz skoro pa svakoga.
Pogledaj malo temu, tvrdi da je sa senzorom sve ok... Ja se ne smijem, ja sam u čudu. Nije mi jasno.
Ovo je sa legendarne teme "Kako napraviti OS" i tip kaže da je ovo naučio u samo 3-4 dana.
IMPRESIVNO!!!
Ma zahebava se, takav ti je to lik! Procitaj par njegovih postova i sve ti je jasno...