- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima dosta autora koji prate samog sebe. Ne znam koji je fazon?
ako ti fali memorije imas internet hahhaha
ah sve u svemu jako zanimljivo XDDDDD
He he mislio ga zeznit
Instant Hall of shame kandidat... Tako mlad, a već priča gluposti...
TROL ALERT!!! piuu viuuuuu TROL ALERT!!! piuu viuuuuu xD
OMG - podvojena ličnost možda??
OMG - podvojena ličnost možda??
Nekako imam dojam da nece bit dugo medju nama.
Čovjek je zamijenio tehnologije, napravio grešku, ali savjet koji mu je dao nije uopće loš, jer autor te teme već ima gtx260, a sad se dvoumi između još jedne gtx-ice i radeona.
Čovjek je zamijenio tehnologije, napravio grešku, ali savjet koji mu je dao nije uopće loš, jer autor te teme već ima gtx260, a sad se dvoumi između još jedne gtx-ice i radeona.
Je,čovijek je napravio grešku zato što ploća od autora teme (ep45-ds4) ne podržava sli,tako da nemože spajati dvije gtx-ice.
Previdio čovjek, jbg, to nisam ni ja vidio, nisam obraćao pažnju :)
Zvjezdice ne pokazuju ništa. To je da nama bude zanimljivo (ja naganjam do 5-aka svejedno).
Pogledajte ovaj promašaj.... na forumu je 20min i već je dobio crveni... Tema koju je otvorio je dost "zanimljiva" - složio je konfu od 10k kn koju nema namjeru kupit i postao na forum jer mu je bilo dosadno...
Pogledajte ovaj promašaj.... na forumu je 20min i već je dobio crveni... Tema koju je otvorio je dost "zanimljiva" - složio je konfu od 10k kn koju nema namjeru kupit i postao na forum jer mu je bilo dosadno...
Ma trolcina na³. Nek se ode suncat u vrt ili sadit cvijece ali ne, radije navlacit ljude za nos i onda izjavit da ne kupuje nego mu dosadno pa ajmo spamat.
ajde mi složite konfu za 100000 kn, dosadno mi je.
da svi tako postaju niko ne bi imo jak komp.
jadnik...
Naš kolega je oćito otpilio dio pci-e konektora i kartica radi bez greške
Kaze da ce slikat kad dodje doma sa posla. Kojeg to? Prodavaca secerne vune u Disneylandu.
Iako ne volim stavljat tude "izjave" u ovaj Topic,ovo moram jednostavno.
------------------------------------------------------------------------------------------
Naš kolega je oćito otpilio dio pci-e konektora i kartica radi bez greške
Kaze da ce slikat kad dodje doma sa posla. Kojeg to? Prodavaca secerne vune u Disneylandu.
warhed kaže...
Ko zna,sad kad posta slike,i na slici ploce se vidi da je on otpilio i intergriranu grafu:)
Negledaju sate,ali je potrebno imati 100 sati.lol
Edit.Da ne pisem novi post,ubacijo sam citat u ovaj post.
Ma sta nisi znao da Kaspersky lab salje barem 10-ak kljuceva za aktivaciju u slucaju da jednog izgubis.
Zaključali ste tu temu iako je originalno pitanje možebitno nevezano uz pirateriju, naime Kasperski lab odlučio je potpuno odustati sa prodajom registri kjučeva za aktivaciju njihovih programa, naravno radi piraterije i piratskih navika da se ovim putem nelegalno aktivira program, tako da niti jedan program iz 2010 serije neće imati opciju (defaultnu) importa registri ključa...
Međutim postoje već prodani registri ključevi koji su validni i kojima se može registrirati kaspija (dvogodišnji ključevi, renjuvani ključevi...)
...Pa tako da bi se dobio ovaj screen:
...potrebno je prije ili ručno ukucati nevažeći stari ključ (ne registry) ili skinuti jadan od mnogobrojnih skinova u kojem je ovaj način aktivacije ostavljen kao defoltna opcija.
pogledati neke od skinova (za Kaspersky Internet Security 2010) ovdje (predlažem "Friday-2" kojeg i sam koristim)
Sorry za OT