eto, naslo kaže sve,iako probao sam sa notepadom, a taj file sadrži license key za aktivaciju
eto, naslo kaže sve,iako probao sam sa notepadom, a taj file sadrži license key za aktivaciju
probaj s KeyViewer
probaj s KeyViewer
gdje taj ima za skinuti?
Usput, .key file sadrži license za Antivirus program
kad si vec skinuo krekani antivirus, potrudi se i procitat readme file.. key file importas u antivirus ( pretpostavljam kaspersky) prilikom registiranja ili aktivacije, neznam sad tocno. Program te pita za path do key filea...
Crackana verzija kasperskog mogu se kladit.
Otvori kaspersky i u njemu ideš na licence key dodati il tak nešto slicnog i bit ce preuzet od programa.
uglavnom da je legalna verzija dobio bi key sa cd-om ili mailom ako si kupio online i to je tekst dokument
go to==>forum rules==>read==>if not understand==>use google translate==>if still dont understand==>ban
go to==>forum rules==>read==>if not understand==>use google translate==>if still dont understand==>ban
haha very funny, ali ti si spomenuo prvi "crackana verzija, ja nisam ni slovo C spomenuo prvi....:)
je kaspersky, i dobio sam "milijun" .KEY fajlova, ali kod aktivacije ima 3 opcije: activate commercial license (i onda polje za activation code), zatim activate trial license i activate later. Nema import, browse niti išta slično.......
s ovime priznaješ da je crackirana super duper kliki bunti verzija
haha very funny, ali ti si spomenuo prvi "crackana verzija, ja nisam ni slovo C spomenuo prvi....:)
ja sam slutio da je pošto mi je poznat postupak(je i ja sam prije takvo što koristio)
Ja dakle naslutio a ti potvrdio (vidi gore)
Ovdje nema podrške pirateriji.
Mislim možeš poslat mail kasperskom direktno pa pitat.
Oni sigurno znaju postupak.