već pomislio da je ludi_johnny, al nije to u njegovu stilu
stvarno dobra,dobra... hahaha
već pomislio da je ludi_johnny, al nije to u njegovu stilu
stvarno dobra,dobra... hahaha
Nije mu to jedina greska:
Imam pitalje ako je itko kupovao na ebayu ....
Ovaj je dobar,samo si nek spoji PC na cijeli auto i netreba nista kupovati
Govorim za onog kaj zeli spojiti volan od auta na PC.
neznam zasto mi se nije opce pokazala jos jedna stranica
Jel iko čuo Ko je bez grijeha neka baci kamen prvi?
Sto si tako ozbiljan, pa ima i nas po ovoj temi, pa sta onda?
Bitno je da niko nikom nista ne zamjera. Procitas, nasmijes se, zaboravis.
Ovaj je dobar,samo si nek spoji PC na cijeli auto i netreba nista kupovati
Govorim za onog kaj zeli spojiti volan od auta na PC.
neznam zasto mi se nije opce pokazala jos jedna stranica
U zadnjih par dana sam vidio toliko glupih tema i postova da stvarno nznam sta se to dogada....u dva mjeseca mog boravka na bugovom forumu nisam tolko vidio.....al se bar imam cemu smijati....hahaha
U zadnjih par dana sam vidio toliko glupih tema i postova da stvarno nznam sta se to dogada....u dva mjeseca mog boravka na bugovom forumu nisam tolko vidio.....al se bar imam cemu smijati....hahaha
Pa, dobro, jeste vi vidili od ovog lika poruke. Meni se čini da ludy_johnny strikes again!
.
Ma ne ako ćeš sebe sve u reudu ali ne nekog sa 12 godina kojemu je otac namistio da mu je bug forum homepage.....iman ja nekoliko velikih gluposti...samo neću ih reć jer se sramin....
:)))
A lepo je covek zamolio da ga ne suspendirate :)
je li moguće overclockirat kalkulator??mislim htio bih znati nisam ovdje da postavljam glupa pitanja pa bih molio da me se ne suspendira...
Odavno se nisam ovako nasmijao na forumu,jos od vremena useneta kada je jedan lik imao topik sa pitanjem "Jesan li ubio crva?"
:)))
A lepo je covek zamolio da ga ne suspendirate :)
je li moguće overclockirat kalkulator??mislim htio bih znati nisam ovdje da postavljam glupa pitanja pa bih molio da me se ne suspendira...
Odavno se nisam ovako nasmijao na forumu,jos od vremena useneta kada je jedan lik imao topik sa pitanjem "Jesan li ubio crva?"
uuuuuuuu šta mi je ova tema nedostajala....
ma, ta tema "Kako da ju nagovorim na lignju?" mi je prebolesna.. Ovde ima puno većih redikulaa...
uuuuuuuu šta mi je ova tema nedostajala....
ma, ta tema "Kako da ju nagovorim na lignju?" mi je prebolesna.. Ovde ima puno većih redikulaa...
Ajde baš me zanima.
Nemoj! Dobit ćeš žuti! Već je meni poslao na pp. Bizarno!
Ajde baš me zanima.
Sad me tek zanima.
Ma dajte link vec jednom, da ne spamamo temu :)
Ma kako nije smijesno? Ovo je smijesno kao i crnjaci o zidovima. Hahaha, dobar je. Sick madafaka.
Vi stvarno navodite na karton. Ko hoće pošaljemo pp. Doktore, poruka stiže!
Dobio na PM, nije smiješno.
A joooooj.....žalosno a jeste pogledali još linkova u toj temi?
BTW da se pohvalim svojom gluposti: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/shader/4916.aspx
Neznam dal je ko stavio ako nije evo