Golema zakasnina u knjiznici

poruka: 4
|
čitano: 771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Jel ima netko iskustva s placanjem velikih iznosa duga radi kasnjenja s vracanjem knjige?

Naime, nadjoh na tavanu knjigu koju sam posudio prije 5 godina u jbnoj gradskoj knjiznici i vidim na koricama njihovu sluzbenu oznaku. Racunajuci da svaki dan kasnjenja naplacuju 50 lipa, obracunali bi mi golemu cifru za koju bi morao bubreg prodat da nadoknadim :D

Nisu mi nikakve opomene slali kasnije, vjerujem da istu knjigu imaju u nekoliko primjeraka. Clanarina u toj knjiznici mi je istekla par mjeseci nakon sto sam knjigu posudio, nakon tog nisam vise krocio nogom tamo haha

Pretpostavljam da je momentalno najbolje ic metodom boli me qrac, al ne volim ostajat duzan ljudima

Kreativnost se postiže kontroliranom repeticijom. Analogno, talent - radom. "Jesi probo ugasit pa upalit?" - Albert Einstein
14 godina
neaktivan
Re: Golema zakasnina u knjiznici
isuckatthisgame kaže...

Jel ima netko iskustva s placanjem velikih iznosa duga radi kasnjenja s vracanjem knjige?

Naime, nadjoh na tavanu knjigu koju sam posudio prije 5 godina u jbnoj gradskoj knjiznici i vidim na koricama njihovu sluzbenu oznaku. Racunajuci da svaki dan kasnjenja naplacuju 50 lipa, obracunali bi mi golemu cifru za koju bi morao bubreg prodat da nadoknadim :D

Nisu mi nikakve opomene slali kasnije, vjerujem da istu knjigu imaju u nekoliko primjeraka. Clanarina u toj knjiznici mi je istekla par mjeseci nakon sto sam knjigu posudio, nakon tog nisam vise krocio nogom tamo haha

Pretpostavljam da je momentalno najbolje ic metodom boli me qrac, al ne volim ostajat duzan ljudima

Možeš otići, ispričati se i zamolit ako ti može naplatit neku manju cifru, tipa 50-100kn. Meni je jednom isto tak ostala knjiga i obračunao mi je nešto malo..oko 50kn. Bitno da je knjiga vraćena 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 1:32 (iAvenger).
12 godina

slična stvar se meni dogodila, no kod nas u knjižnici imaju pravilo isto tako 50 lipa po danu i po knjizi, no maksimalni iznos zakasnine im je 90 kuna pa provjeri

16 godina
Re: Golema zakasnina u knjiznici
Sad ti je mjesec hrtvatske knjige pa u nekim knjiznicama mozes vratiti knjigu bez placanja zakasnine. Znam za knjiznicu u Šibeniku da to vrijedi za 13. i 14.10.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice