Dozvola za zracnu pusku

poruka: 10
|
čitano: 13.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dozvola za zracnu pusku
dobio sam neku zracnu pusku i zanima me dali je potrebna dozvola za nju i da me neko prijavi policiji da pucam u dvoristu iz zracne puske bih li mogao dobiti neku kaznu???
16 godina
neaktivan
Dozvola za zracnu pusku

Ne

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
Dozvola za zracnu pusku
znaci netreba dozvola a ni nemoze se dobit kazna?
14 godina
neaktivan
Re: Dozvola za zracnu pusku
NO.1 mixiii kaže...
znaci netreba dozvola a ni nemoze se dobit kazna?

tak je!

osim ako ne gadjas susjedove macke

16 godina
moderator
NO.1 mixiii kaže...
dobio sam neku zracnu pusku i zanima me dali je potrebna dozvola za nju i da me neko prijavi policiji da pucam u dvoristu iz zracne puske bih li mogao dobiti neku kaznu???

ne treba ti dozvola ako si stariji od 16 godina, ako si mlađi nesmiješ ju imat ni koristit...

smiješ pucat u mete u svom dvorištu i nitko ti nemože ništa, ali ne smiješ u životinje...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
14 godina
neaktivan
Dozvola za zracnu pusku
ok hvala vam puno ajd jos samo nesto koje su vam bolje diabole one spicaste il zaobljene ajd plizz
16 godina
moderator
NO.1 mixiii kaže...
ok hvala vam puno ajd jos samo nesto koje su vam bolje diabole one spicaste il zaobljene ajd plizz

meni su najbolje Crosman Wadcutter

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina
protjeran
Dozvola za zracnu pusku

Sve ovisi kaj ćeš gađati. Svaka vrsta drukčije "nosi".

Ja se nadam ubost ovo ljeto 6,5mm pneumatsku.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
Dozvola za zracnu pusku

Možeš u krugu dvorišta, samo nemoj preko ograde. Meni je policija došla na vrata (vjerovatno na dojavu koje prestrašene babe iz susjedne zgrade) jer sam iz stana pokušavao galebove u letu skinit :D... šta ću, dijete sam bio... nije da sam sad bolji ali bar to neću ponovit.

14 godina
neaktivan
Dozvola za zracnu pusku
aha ok hvala svima na pomoci :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice