Kupac: Najbrži
Prodavač: cagliostro13
Predmet prodaje: Svashta za modding compa
Paket stigao, sve je na broju, UV neonke rade, još samo IDE kablove provjeriti, ali 100% rade, ocjena 5/5.
Kupac: Najbrži
Prodavač: cagliostro13
Predmet prodaje: Svashta za modding compa
Paket stigao, sve je na broju, UV neonke rade, još samo IDE kablove provjeriti, ali 100% rade, ocjena 5/5.
Kupac: nick54325
Prodavač: Najbrži
Volan stigao sve ok, radi. Ocjena 5/5.
Samo da se javim ljudi, znam da nisam već dugo update-ao listu, ali imam sto poslova i neznam koji ću prije obavit. Ovim se putem ispričavam i molim one koji traže da upišu u search teme ime autora pa pogledaju ako je spomenut. Potrudit ću se obnoviti listu što prije.
Hvala na razumijvanju...
kupac:marino708
prodavač:jack spawor
steam account mi je prodao i sve 5 i cak mi je dao prije nego sto sam mu upatio na racun.
ocjena:5/5
HellRaz0r
Ebemu majku, promjenio mi je mail od accounta kojeg sam kupio od njega.
I sto je najbolje, ne treba mu nikaka sifra, nega prvo mail, pa onda pass. EBEMU MAJKU!
EDIT: i to nakon nekoliko mjeseci. PEDER!
HellRaz0r
I sto je najbolje, ne treba mu nikaka sifra, nega prvo mail, pa onda pass. EBEMU MAJKU!
S tim tipom nikad na čisto -.- Daj napiši malo detaljnije šta je bilo, neka se i on javi...
HellRaz0r
S tim tipom nikad na čisto -.- Daj napiši malo detaljnije šta je bilo, neka se i on javi...
On je protjeran kolko ja znam, samo sam sada bas gledo i trazio mail od LOTRA, a ono ea- your e-mail adress has been changed succesfully
Evo i slike maila
HellRaz0r
On je protjeran kolko ja znam, samo sam sada bas gledo i trazio mail od LOTRA, a ono ea- your e-mail adress has been changed succesfully
Evo i slike maila
Probaj se javiti EA supportu, mozda oni mogu nesto napraviti.
Evo da vas malo obavijestim
Preuzimam APazinjanov posao jer je zauzet te smo se tako dogovorili.
Pošto imam viška vremena trenutno osmislio sam novi način bodovanja,te drugačiji pristup ocjenjivanju.Tako da ćete ubrzo biti obaviješteni o tome u novoj temi.Svi s pozitivnih i negativnih lista tamo ostaju...Te se od trenutka kad otvorim temu počinje ocjenjivati na drugačiji način
Uskoro više :)
P.S
Sve razmjene i prodaje iz ove teme biti će obrađene do kraja :)
Ja sam od HellRazora kupio StarCraft2 acc i Heroes of Newerth. Na kraju sam prodao HoN Dedaa-i, javio mi je da ne može promijeniti pass od acc jer je bio vezan za Hell-ov mail. Na kraju sam mu ja pisao ovdje preko foruma, još mu se i Dedaa javio i kasnije mi je rekao da mu je Hell uredno dao sve podatke koji su mu trebali... Čudno, eto bar ja nisam imao nikakvih problema :) Sad kad odem vidjet SC2 a ono promijenjem mail ili pass Nadam se da nije hehe!
Ja sam od HellRazora kupio StarCraft2 acc i Heroes of Newerth. Na kraju sam prodao HoN Dedaa-i, javio mi je da ne može promijeniti pass od acc jer je bio vezan za Hell-ov mail. Na kraju sam mu ja pisao ovdje preko foruma, još mu se i Dedaa javio i kasnije mi je rekao da mu je Hell uredno dao sve podatke koji su mu trebali... Čudno, eto bar ja nisam imao nikakvih problema :) Sad kad odem vidjet SC2 a ono promijenjem mail ili pass Nadam se da nije hehe!
malo si ti to pomješao. Deda se nedugo meni javio da mu nisam promjenio mail za hon kojeg sam nedugo zamjenio te me zamolio da to napravim. Normalno sve sam obavio i ovaj account nije imao nikakve veze s hellrazorom. Ja sam bio prvi vlasnik accounta i frend mi ga je kupio preko kartice( ako govorimo oko Proljeva).
eidt: greškice
Novu tablicu i sustav bodovanja možete naći u sljedećoj temi
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/dobra-losa-iskustva-iz-oglasnika/88431.aspx
malo si ti to pomješao. Deda se nedugo meni javio da mu nisam promjenio mail za hon kojeg sam nedugo zamjenio te me zamolio da to napravim. Normalno sve sam obavio i ovaj account nije imao nikakve veze s hellrazorom. Ja sam bio prvi vlasnik accounta i frend mi ga je kupio preko kartice( ako govorimo oko Proljeva).
eidt: greškice
Mislim da nisam, rekao mi je da mu je mail otišao na hellrazer@live.nesto tak da samo to znam. A ja znam da sam uzeo SC2 od hellrazera, imam još na pp poruke.... Sad tko je bio 1. ili 2. vlasnik acc to ne bi znao... Al neka, bitno da se sve riješilo.
onda vjerojatno nije bio moj slučaj:D
U drugom topicu sve je gotovo...tako da molim da se sve diskusije prebace tamo radi lakšeg kako snalaženja tako i drugim ljudima traženja..Hvala
U drugom topicu sve je gotovo...tako da molim da se sve diskusije prebace tamo radi lakšeg kako snalaženja tako i drugim ljudima traženja..Hvala
Zaključat ću pa nek se onda rasprave vode u tvojoj temi:)