Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika zaključana tema

poruka: 227
|
čitano: 344.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
16 godina
Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika

Kupac: Najbrži

Prodavač: cagliostro13

Predmet prodaje: Svashta za modding compa

Paket stigao, sve je na broju, UV neonke rade, još samo IDE kablove provjeriti, ali 100% rade, ocjena 5/5. {#}

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina

Razmijena između mene i Jabulani-a.

Sve prošlo jako brzo, riješili sve za 5 minuta.

ocijena 5/5

14 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika

Kupac: nick54325

Prodavač: Najbrži

Volan stigao sve ok, radi. Ocjena 5/5.

Kruger
15 godina
protjeran

Samo da se javim ljudi, znam da nisam već dugo update-ao listu, ali imam sto poslova i neznam koji ću prije obavit. Ovim se putem ispričavam i molim one koji traže da upišu u search teme ime autora pa pogledaju ako je spomenut. Potrudit ću se obnoviti listu što prije.

Hvala na razumijvanju...

http://www.animehr.com
14 godina

kupac:marino708

prodavač:jack spawor 

steam account mi je prodao i sve 5 i cak mi je dao prije nego sto sam mu upatio na racun.

ocjena:5/5

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MARINO708/
15 godina

HellRaz0r

Ebemu majku, promjenio mi je mail od accounta kojeg sam kupio od njega.

I sto je najbolje, ne treba mu nikaka sifra, nega prvo mail, pa onda pass. EBEMU MAJKU!

EDIT: i to nakon nekoliko mjeseci. PEDER!

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 12:12 (XYomegaYX).
15 godina
protjeran
XYomegaYX kaže...

HellRaz0r

I sto je najbolje, ne treba mu nikaka sifra, nega prvo mail, pa onda pass. EBEMU MAJKU!

S tim tipom nikad na čisto -.- Daj napiši malo detaljnije šta je bilo, neka se i on javi...

http://www.animehr.com
15 godina
APazinjan kaže...
XYomegaYX kaže...

HellRaz0r

S tim tipom nikad na čisto -.- Daj napiši malo detaljnije šta je bilo, neka se i on javi...

On je protjeran kolko ja znam, samo sam sada bas gledo i trazio mail od LOTRA, a ono ea- your e-mail adress has been changed succesfully

Evo i slike maila

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 12:15 (XYomegaYX).
15 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
APazinjan kaže...
XYomegaYX kaže...

HellRaz0r

On je protjeran kolko ja znam, samo sam sada bas gledo i trazio mail od LOTRA, a ono ea- your e-mail adress has been changed succesfully

Evo i slike maila

Probaj se javiti EA supportu, mozda oni mogu nesto napraviti.

16 godina
neaktivan

Evo da vas malo obavijestim

Preuzimam APazinjanov posao jer je zauzet te smo se tako dogovorili.

Pošto imam viška vremena trenutno osmislio sam novi način bodovanja,te drugačiji pristup ocjenjivanju.Tako da ćete ubrzo biti obaviješteni o tome u novoj temi.Svi s pozitivnih i negativnih lista tamo ostaju...Te se od trenutka kad otvorim temu počinje ocjenjivati na drugačiji način

Uskoro više :)

P.S

Sve razmjene i prodaje iz ove teme biti će obrađene do kraja :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina

Ja sam od HellRazora kupio StarCraft2 acc i Heroes of Newerth. Na kraju sam prodao HoN Dedaa-i, javio mi je da ne može promijeniti pass od acc jer je bio vezan za Hell-ov mail. Na kraju sam mu ja pisao ovdje preko foruma, još mu se i Dedaa javio i kasnije mi je rekao da mu je Hell uredno dao sve podatke koji su mu trebali... Čudno, eto bar ja nisam imao nikakvih problema :) Sad kad odem vidjet SC2 a ono promijenjem mail ili pass {#}{#} Nadam se da nije hehe!

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Ja sam od HellRazora kupio StarCraft2 acc i Heroes of Newerth. Na kraju sam prodao HoN Dedaa-i, javio mi je da ne može promijeniti pass od acc jer je bio vezan za Hell-ov mail. Na kraju sam mu ja pisao ovdje preko foruma, još mu se i Dedaa javio i kasnije mi je rekao da mu je Hell uredno dao sve podatke koji su mu trebali... Čudno, eto bar ja nisam imao nikakvih problema :) Sad kad odem vidjet SC2 a ono promijenjem mail ili pass {#}{#} Nadam se da nije hehe!

malo si ti to pomješao. Deda se nedugo meni javio da mu nisam promjenio mail za hon kojeg sam nedugo zamjenio te me zamolio da to napravim. Normalno sve sam obavio i ovaj account nije imao nikakve veze s hellrazorom. Ja sam bio prvi vlasnik accounta i frend mi ga je kupio preko kartice( ako govorimo oko Proljeva{#}).

eidt: greškice

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 22:20 (alscaul).
16 godina
neaktivan

Novu tablicu i sustav bodovanja možete naći u sljedećoj temi

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/dobra-losa-iskustva-iz-oglasnika/88431.aspx

16 godina
alscaul kaže...

malo si ti to pomješao. Deda se nedugo meni javio da mu nisam promjenio mail za hon kojeg sam nedugo zamjenio te me zamolio da to napravim. Normalno sve sam obavio i ovaj account nije imao nikakve veze s hellrazorom. Ja sam bio prvi vlasnik accounta i frend mi ga je kupio preko kartice( ako govorimo oko Proljeva{#}).

eidt: greškice

Mislim da nisam, rekao mi je da mu je mail otišao na hellrazer@live.nesto tak da samo to znam. A ja znam da sam uzeo SC2 od hellrazera, imam još na pp poruke.... Sad tko je bio 1. ili 2. vlasnik acc to ne bi znao... Al neka, bitno da se sve riješilo.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
14 godina

onda vjerojatno nije bio moj slučaj:D

16 godina
neaktivan

U drugom topicu sve je gotovo...tako da molim da se sve diskusije prebace tamo radi lakšeg kako snalaženja tako i drugim ljudima traženja..Hvala

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

U drugom topicu sve je gotovo...tako da molim da se sve diskusije prebace tamo radi lakšeg kako snalaženja tako i drugim ljudima traženja..Hvala

Zaključat ću pa nek se onda rasprave vode u tvojoj temi:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice