Dobili ste pola milijarde dolara od Gatesa...

poruka: 171
|
čitano: 22.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dobili ste pola milijarde dolara od Gatesa....

Onda ne bi mogo nikako jer crysis ne radi bez directxa, ne podržava rad na unix ili linux operativnim sustavima, i nadasve ne radi na RISC procesorima.

17 godina
neaktivan
Dobili ste pola milijarde dolara od Gatesa....

ulozio bih u tim programera koji bi napravio OS kompatibilan sa windozama, a ne u vlasnistvu MS-a, onda bih prvu verziju dijelio dzabe i kad padnu windowsi onda bih za isti OS napravio novi interface i neki pozadinski proces koji jede svu memoriju( do nothing, reserve all ram, do nothing, repeat until user=dead) te nazvao tu verziju ultimate i prodavao po 300 eura.

17 godina
neaktivan

Kupio diplomu i nasao posao koji me zanima dio novca u dobrotvorne svrhe i sta drugo...hmm... uzivaoooooooCool

17 godina
protjeran

Rekao bi gatesu nesto tipa... ma ne treba meni ovo covjece ja cu to svojim rukama zaradit... stavio bi lovu na stol i otisao...

17 godina

A sad bez zajebancije, šta mislite pošaljemo zajedno našem frendu Billyu zamolbu da nam daruje par XPS-ova ili Alienwareova? Mislite da bi prošlo...? Haha, da ne ostane sve na zajebanciji i sanjarenju....haha.

Mount Vision Pro
17 godina
drago7 kaže...

Onda ne bi mogo nikako jer crysis ne radi bez directxa, ne podržava rad na unix ili linux operativnim sustavima, i nadasve ne radi na RISC procesorima.

On to doslovce shvatio...

Mount Vision Pro
17 godina

Prvo bih se preselio u susjednu mi Hrvatsku, kako bih si mogao uzeti neki flat rate ADSL, što ovdje nije moguće i kupio veći hard disk.Cool

17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...

Kupio par poslovnica Gigabytea i Intela Cool

+ Mercedes SLR 722 GT McLaren (za do trgovine), Ferrari FXX (za vožnju po gradu), Bugatti Veyronn (za qurčenje), 15 villa, i svake godine najjači PC na svijetu, a ostatak na štednju i lijepo živio od toga....

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 19:54 (ya-sam-ya).
17 godina

Zahvalio bi se čovjeku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 20:02 (lebo1).
17 godina
HalF-DeaD kaže...

Stavio bih u banku i živio od kamata :)

Potpisujem!!!

Moj laptop:HP Compaq 6715b ,procesor Sempron 3600+(jako se grije)
17 godina
neaktivan

Kupio bih si dobar server (koji je spojen na jako brzu mrezu) tako da ne bih vise mucio muke gdje da zakupim server koji je dovoljno brz, u zivotu sam promjenio oko 80 hosting providera, ovo nije hiperbola nego uistinu govorim vise mi je dosadilo mjenjaje hosting providera, lijepo bih od tih dolarcica sebi kupio odmah cjeli data centar :D

17 godina

prvo bi mu platio pivu..

a onda bi kupio elektru i inu štopirao s druge strane Bogataš

17 godina
neaktivan

Ja bi pokupovao sav WC papir na svijetu i sve tvornice WC papira na svijetu, tako da, kad se drugi zaseru moraju brisati rukama, a ja bi jedini brisao WC papirom! I AM THE KING OF TOILET PAPER!!!

E da, kupio bi nekog žestokog Ibaneza i neko kvalitetno pojačalo. Vjerojatno bi prešao na najbrži flat internet, dao bi starcima da otplate stan i kupe bolji auto. Ali bi obvezno kupio sav WC papir!

A s ostatkom bi osnovao fond protiv otvaranja besciljnih i nebuloznih tema kao što je ova.

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 20:30 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan

krepal bi od droge i alkohola nakon tjedan dana

hehehehhe

i bas bi mi lepo bilo....

wtf

17 godina
neaktivan

hehehhe....svaka cast

Belji se

17 godina
i_rambo_plache kaže...

Ja bi pokupovao sav WC papir na svijetu i sve tvornice WC papira na svijetu, tako da, kad se drugi zaseru moraju brisati rukama, a ja bi jedini brisao WC papirom! I AM THE KING OF TOILET PAPER!!!

E da, kupio bi nekog žestokog Ibaneza i neko kvalitetno pojačalo. Vjerojatno bi prešao na najbrži flat internet, dao bi starcima da otplate stan i kupe bolji auto. Ali bi obvezno kupio sav WC papir!

A s ostatkom bi osnovao fond protiv otvaranja besciljnih i nebuloznih tema kao što je ova.

Meni bi  morao dostavljat malo papira jer sam ja otvorio temu, hahahhah ;))))))

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Zahvalio bi se čovjeku.

PotpisujemBelji se
17 godina
Hacker002 kaže...

Sastavio bi si 5 kompova...Cool

...i kupio Intel,nVIDI-u i XFX,Corsair,OCZ.....

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Haha Smijeh.  Hm, a što će ti toliki WC papir, da imaš toliko love mogao bi brisati i novčanicama.
17 godina

ne znam dal bi ikad više sjeo za komp.. (kao 90% forumaša, kolko vidim.. Smijeh)

osim za rezervaciju avoinskih/hotelskih/ostalih karata.. ma i to bi radio preko moba..

osigurao cijeloj familiji život za sljedećih par generacija, svojim frendovima pokupovao diplome, sredio im živote i svi skupa bi otišli na višegodišnji tour the world.. i da, više ne bi plaćao porez u ovoj vukojebini od države.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 20:42 (nixass).
17 godina
neaktivan

kao prvo i osnovno otjerao bi sanadera i ekipu s vlasti (pritom mislim i na ostale stranke)...

u školu više ne bih išao s opterećenjem...samo kad mi se bude dalo, a sve 4 godine faksa bi prošao doniranjem dekanu fakulteta jedan mali kovčezić s novcem...tek tolko da piše da "imam" neko obrazovanjeNamigiva

dio novca bi dao stracima da uživaju i da ne moraju više nikad raditi...da odu na krstarenje svijetom (ali doslovno cijelim svijetom)

a šta bi za sebe napravio....ovako:

1. sagradio bih si veliku lijepu kuću u rodnoj slavoniji blizu drave, koja bi bila odvojena od ostatka civilizacije-.-'

2. tu kuću bi opremio svime što sam oduvijek želio...svojim neostvarenim željama i maštanjima (plazmu navjeće dijagonale, komp koji nije jeftiniji od 50k kuna i sve što ide uz njega, PS3, xbox 360 itd itd itd itd itd..............................................................................)

3. par autića (bmw M6, M3 i X5, audi Q7 i R6, novi mercedes c-klase) i motocikala (gilleru nexus, kawasaki ninđu, krosericu jednu, i jedan ATV)

4. sve bih frendove častio cugom do kraja života

5. proveo bih tjedan dana u društvu jessice albeBelji se

6. e da i najvažnije sagradio bih barem 5 50-metarskih bazena u Osijeku

mislim da je to sve...ne padaju mi napamet neke stvari višeCool

p.s. e da kupio bi svima koje znam da igraju doživotnu pretplatu na wow

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
neaktivan

Otvorio bi birtiju i u njoj lagodno živio do kraja svojih dana....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
poseidon6rule kaže...

6. e da i najvažnije sagradio bih barem 5 50-metarskih bazena u Osijeku

Blago nama osjecanima sto imamo tako velikodusnog sugradjanina!Namigiva

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina

Tako ti je to...mi dalmatinci smo uvijek zadnji u redu...haha ;)

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Donira bi ih ReactOS projektu!
I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!
17 godina
neaktivan

Uživao bi u životu.

17 godina
neaktivan

1. Zahvalio bi se cojku

2. Stavio sve na banku i zivio od kamata, ja i poslije mene jos nekoliko mojih generacija (kad bi se stalno sin radjo, mozda i u beskonacnost :D)

3. Svaki mjesec bi od kamata 50% dao u dobrotvrone svrhe, a 50% za mene i familiju.. :P

4. Uzeo 20-tak kuca po cijelom svijetu i u svakoj sve najsavremenija tehnika i oprema

5. Uzeo 10-tak auta i tuniro ih

6. Fuljo se po cijeli dan po gradu okupiran zenkama xD

17 godina
neaktivan

Kupio bih si 1000 vrsta piva i onda ih degustitao da bih na kraju odlučio koje je najbolje pivo i kupio nekoliko cisterni tog piva i onda bih počastio puuuuno ljudi.Namigiva

mmmm beeeer... mmmm beeeer...
17 godina
2029.MN4 kaže...

Gates je bio dobre volje i darovao vam 500 000 000 dolarčića... Što čete s njima?

otisao na Kubu i odigrao partiju saha sa Castrom uz neko pice i dobru kubanku....kupio sebi F16 i letio "ispod" radara te par puta probio zvucni zid iznad Bijele kuce,,,,provozao par krugova sa formulom,,,,ukinuo meksicke sapunice!!!Cool

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

Kupio bih Sloveniju i napravio tematski park, GP stazu, kolodvor i ujedno napravio uslugu covjecanstvu!!

BUGjunkie
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice