DMT- duhovna molekula

poruka: 11
|
čitano: 11.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
DMT- duhovna molekula

Potzdrav, da ne spamam temu legalizacija opojnih droga, otvorio sam novu.

Zanima me dali je netko imao iskustva sa DMT-om, pročitao sam dosta o njoj(kad završi škola pogledat cu do kraja ovaj

. Čini se kao nešto jako dobro:) Jel znate dali je to legalno? Kako se pravi itd. Gdje se ima za kupit i slično, nači sve šta ste ikad čuli, vidjeli, iskusili sa tom "drogom".

Sad sam našao ovu stranicu, tu su DMT opisali kao neku jako štetnu drogu, odprilike na razini heroina.

Dali je to stvarno onda tako dobro?

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 14:38 (proćerani).
18 godina
DMT- duhovna molekula

DMT iliti dimetiltriptamin je molekula koja je sastavni dio ayahuasca-e, caja koji koriste amazonski shamani u svojim ceremonijama.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 15:23 (1domagoj1).
14 godina
protjeran
DMT- duhovna molekula

Dali je legalna kod nas, ili je bolje ako je već ideš iskusit, onda otić u Amazonu u tamo je probat, kod tih plemena? Dali ima negativne pojave?

16 godina
Re: DMT- duhovna molekula

Da, baš ćeš ići u Amazonu specijalno da probaš tu drogu/halucinogeno sredstvo. Nemoj se uvrijediti, ali padaju ti gluposti na pamet. Ostavi se eksperimentiranja s drogom tj. nemoj niti pomišljati da probaš ta smeća.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 15:32 (Izzy).
14 godina
protjeran
Izzy kaže...

Da, baš ćeš ići u Amazonu specijalno da probaš tu drogu/halucinogeno sredstvo. Nemoj se uvrijediti, ali padaju ti gluposti na pamet. Ostavi se eksperimentiranja s drogom tj. nemoj niti posmišljati da probaš ta smeća.

Prvo pogledaj i pročitaj nešto o toj "drogi" i onda se javljaj. DMT se luči tokom spavanja, i zbog njega sanjamo. Kolko sam do sad pročitao nije štetna,dok je u umjerenim količinama, i dok je bez raznih kemijskih spojeva.

Nije ti to klasična droga poput heroina kokaina itd. Od nje dobivaš jake halucinacije(takve da uopće ne kužiš da su halucinacije, misliš da je stvarnost), pogledaj prvih 15 minuta dokumentarca šta sam stavio u prvom postu, i sve će ti bit jasno.

18 godina
proćerani kaže...

Dali je legalna kod nas, ili je bolje ako je već ideš iskusit, onda otić u Amazonu u tamo je probat, kod tih plemena? Dali ima negativne pojave?

Odi u Amazonu, najbolje to.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
14 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
proćerani kaže...

Odi u Amazonu, najbolje to.

Ma ne mislim ja ić, krivo ste me shvatili, ali ako bi je već probao zanimalo me gdje je najkvalitetnije. Nači u amazonu. Kolko vidim po dokumentarcu, isplati se probat.

16 godina
neaktivan
DMT- duhovna molekula

Zašto ići u Amazonu. Imaš ga dovoljno svale noći u sebi. Mozak sam proizvodi DMT, radi njega sanjaš i tako dalje. Naravno ne proizvodi ga u količini koja je dovoljna da osjetiš jedinstvo sa cijelim svemirom i slične sheme.

A kamoli da vidiš reptile kao David Icke  {#}

U svakom slučaju ako te zanima već bolje si podigni neku knjigu jer ima ih dosta na temu DMT-a pa pročitaj umjesto da skuipljaš okolo neke vjerovatno površne informacije {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 15:52 (Dragon23288).
14 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Zašto ići u Amazonu. Imaš ga dovoljno svale noći u sebi. Mozak sam proizvodi DMT, radi njega sanjaš i tako dalje. Naravno ne proizvodi ga u količini koja je dovoljna da osjetiš jedinstvo sa cijelim svemirom i slične sheme.

A kamoli da vidiš retile kao David Icke {#}

U svakom slučaju ako te zanima već bolje si podigni neku knjigu jer ima ih dosta na temu DMT-a pa pročitaj umjesto da skuipljaš okolo neke vjerovatno površne informacije {#}

Mi možeš dat  link na neku knjigu o DMT-u, da je na hrvatskom? hvala!

16 godina
neaktivan
DMT- duhovna molekula

Evo neka prva koja je iskočila. http://www.profil.hr/knjiga/dmt-duhovna-molekula/34074/

17 godina
DMT- duhovna molekula

Old Insomniac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice