Can you crack it?

poruka: 12
|
čitano: 3.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Can you crack it?

Evo...da vidimo da li se ovo da rješiti..... pošto ja vjerujem da na ovom forumu ima pametnih ljudi!

http://www.canyoucrackit.co.uk/

18 godina
neaktivan
Re: Can you crack it?

Pr0t3ct!on#cyber_security@12*12.2011+

16 godina
neaktivan
Can you crack it?

da da znam i ja...doduše nisam sam došao do rješenja jer fakat nemam pojma opće kak to riješiti :D

17 godina
neaktivan
Can you crack it?
Slušaj mater!
14 godina
neaktivan
macak kaže...

wow! kako si do toga dosao? {#}

Nothing is true, Everything is permitted!
14 godina
neaktivan
BagyGamer kaže...
macak kaže...

Naso negde 

Niije sigurno sam 

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
17 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
BagyGamer kaže...
macak kaže...

Naso negde 

Niije sigurno sam 

Zašto si tako siguran da nije sam?

Možda je zapravo genije, koji samo ne želi raditi za CIA i slično.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Can you crack it?

Yes, i can.(Horatio skine naočale)

17 godina
Can you crack it?

Otvorite bilo koji exe file u hex editoru i recite mi jel vidite nakakvu slicnost. 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
neaktivan
Can you crack it?

moze mi neko objasnit u cemu je onde opcenito kvaka odnosno kako se rjesava jer nisam bas upucen u to najbolje

17 godina
neaktivan
xxxmitoxxx kaže...

moze mi neko objasnit u cemu je onde opcenito kvaka odnosno kako se rjesava jer nisam bas upucen u to najbolje

Teško da ti to netko može objasniti. Pogotovo ovako na forumu. Moraš biti prirodno udaren u glavu (čitaj: IQ iznad 160) i imati iza sebe godine i godine iskustva sa kriptografskim algoritmima. Sebe smatram informatički iznadprosječno obrazovanim (desetak godina staža u IT-u), ali ovo se bojim čak i primirisat. Okani se toga, to nije za nas obične smrtnike :) Nije da se podcjenjujem, a to što dečki rade, zove se umjetnost. Treba imati i talenta i logiku razmišljanja potpuno drugačiju od one koju upotrebljavaš u svakodnevnom životu. Budi normalan dečko i odi cure tražiti :)

Slušaj mater!
17 godina
neaktivan

Ima dva načina:

• hakiranje sitea na kojem se izazov nalazi (site je namjerno slabo zaštićen) i otvaranje stranice soyoudidit.asp
  • korištenje informacija sa slike i u datoteci sa slikom - uputstva ovdje
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice