Evo...da vidimo da li se ovo da rješiti..... pošto ja vjerujem da na ovom forumu ima pametnih ljudi!
Evo...da vidimo da li se ovo da rješiti..... pošto ja vjerujem da na ovom forumu ima pametnih ljudi!
Pr0t3ct!on#cyber_security@12*12.2011+
da da znam i ja...doduše nisam sam došao do rješenja jer fakat nemam pojma opće kak to riješiti :D
wow! kako si do toga dosao? 
Naso negde
Niije sigurno sam
Naso negde
Niije sigurno sam
Zašto si tako siguran da nije sam?
Možda je zapravo genije, koji samo ne želi raditi za CIA i slično.
Yes, i can.(Horatio skine naočale)
Otvorite bilo koji exe file u hex editoru i recite mi jel vidite nakakvu slicnost.
moze mi neko objasnit u cemu je onde opcenito kvaka odnosno kako se rjesava jer nisam bas upucen u to najbolje
moze mi neko objasnit u cemu je onde opcenito kvaka odnosno kako se rjesava jer nisam bas upucen u to najbolje
Teško da ti to netko može objasniti. Pogotovo ovako na forumu. Moraš biti prirodno udaren u glavu (čitaj: IQ iznad 160) i imati iza sebe godine i godine iskustva sa kriptografskim algoritmima. Sebe smatram informatički iznadprosječno obrazovanim (desetak godina staža u IT-u), ali ovo se bojim čak i primirisat. Okani se toga, to nije za nas obične smrtnike :) Nije da se podcjenjujem, a to što dečki rade, zove se umjetnost. Treba imati i talenta i logiku razmišljanja potpuno drugačiju od one koju upotrebljavaš u svakodnevnom životu. Budi normalan dečko i odi cure tražiti :)
Ima dva načina: