Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 107.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Black Friday 2024

Na G29 ima nekoliko oštećenja, ne samo na kutiji.Piše pod detaljima.

nisu velika, ali...

4 godine
Re: Black Friday 2024
DaNiTo kaže...
zelenapaprika kaže...
zelenapaprika kaže...
fromilid kaže...
Cyber Monday? Ista?

Gledam na ekupi Xiaomijeve tablete. Na njihovom Webu piše 10%+10% za Mastercard. Međutim, ako se ode na bilo koji Xiaomijev tablet, piše samo 10% popusta za Mastercard. Onih prvih 10% popusta nema. Chat trenutno tvrdi da ovih prvih 10% ne postoji:

"Nažalost navedena promocija je u međuvremenu završila te sada vrijedi samo 10% popusta na Zaba Mastercard
Potrebno je neko vrijeme da bi se stranica ažurirala"

Zato ne kupujem na takve cyber dane. Uvijek neki problem

Maknuli su uz sve Xiaomijeve tablete prvih 10% popusta, ostao je samo Mastercard.

xiaomi ti najbolje na aliexpres kupovat,ali ti ne kupujes van HR

S domaćima još nekako imam šanse u slučaju reklamacije.

Plus, cijene na Aliju jesu nešto niže od naših "akcijskih", koje gledam već mjesecima, ali ne toliko niske da bi to bilo spektakularno. Ekupi + mastercard 10% za xiaomi redmi pro 8+256 je 278 EUR-a.

Na Aliju su cijene za isti model s istom količinom rama i pohrane:

€256.65 - €303.32

€263.16

€259.90

€265.16

Ali ono što je puno gore:

This product can't be shipped to your address.
Select another product or address.

15 godina
Black Friday 2024

Ima li negdje još neki dobar 32" 4k monitor na poštenoj akciji?

8 godina
Ima li kakva dobra indukcijska ploča
11 godina
fromilid kaže...
Ima li kakva dobra indukcijska ploča

Imas Electrolux LIV63431BK i EIV644 modele, ako ti se ne zuri pricekaj oko bozica ako bude dodatnih popusta

4 godine
Black Friday 2024

Jel kupovao ko što preko eKupi jučer sa ZABOM? Na moj upit kako ostvariti tih 10% popusta jer nisam vidio nikakav kod ovo je bio njihov odgovor.

Nakon što sam napravio kako je rečeno, kartica mi je bila terećena za puni iznos i od tada se ne javljaju, samo nekakvi automatski odgovor da je upit zaprimljen. Jadno.. Ukupno sam potrošio preko 2 sata čekajući da se jave na telefon ali osim glupe muzike nema ništa..

3 mjeseca
Black Friday 2024
https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
16 godina
Black Friday 2024

Ima li neki prijenosni disk od 2 do 4tb po dobroj cijeni?

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
12 godina

Fenomenalan sat. Imam ga osobno.

25-30dana baterija.

Trcanje, hodanje po suncanom danu zna napunit bateriju za 3-5% sa ukljucenim pracenjem treninga.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
marushin kaže...

Jel kupovao ko što preko eKupi jučer sa ZABOM? Na moj upit kako ostvariti tih 10% popusta jer nisam vidio nikakav kod ovo je bio njihov odgovor.

Nakon što sam napravio kako je rečeno, kartica mi je bila terećena za puni iznos i od tada se ne javljaju, samo nekakvi automatski odgovor da je upit zaprimljen. Jadno.. Ukupno sam potrošio preko 2 sata čekajući da se jave na telefon ali osim glupe muzike nema ništa..

Ja sam se iznenadio sa njima jer sam uvijek dobio odgovor u roku od dva sata i bili su ljubazni. Čak i kad je pošla akcija ispoštovali su cijenu. 

Pogledaj da li proizvod koji si kupovao ima opciju dodatnog jamstva. Isplati se uzeti +3 godine pa da imaš 5 godina jamstva.

8 godina
Ko ide u Austriji ili u njemačku kupi uređaje u pola cijene

Ili mi se čini??!

https://www.mediamarkt.de/de/product/_bosch-pxy875dc1e-2031213.html
3 mjeseca
https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
15 godina
Black Friday 2024

To je inace normalna cijena,, ima i za jeftinije na Alternate....

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4851594_-pxy875dc1e-bosch.html

8 godina
kod nas 50% skuplja hahaha strasno

16 godina
fromilid kaže...

Masa stvari je kod nas brutalno skuplja nego vani a sve iz istih tvornica. Meni je najjače kad domaći lop..., ovaj, trgovci idu opravdavati cijene razlikom poreza, većim troškovima dostave, većim plaćama radnika, manjim tržištem, brojem kružnih tokova do skladišta i sličnim (ribo)lovačkim pričama, ser, prd.

Deckard
16 godina
Black Friday 2024

Ima li smisla to naručivati iz DE sa mailboxom?

Rvat katolik!
8 godina
tnakir kaže...

Alternate dostavlja u Hrvatsku. Često naručujem hardware.

13 godina
tomglo kaže...
tnakir kaže...

Kako? Pokušao sam prošli tjedan i nije mi prošlo za hrvatsku.

8 godina
Šteta što Alternate nemaju u Austriji trgovinu u kojoj se može pokupiti. ovako bi trebao platiti poštarinu još 60 EUR

Tako da mislim da ću drugi shop u austriji
3 godine
tomglo kaže...

Thx., kad sam zadnji put pred koju godinu gledao imali su super cijene ali su bili prekinuli dostavu u hr i još neke zemlje... znači sada ponovno dostavljaju? Ukoliko znaš na pamet koliko dođe dostava za hr, za "normalne" pakete tipa matična ploča, cpu, grafička a ne za frižidere i pećnice?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2024 15:21 (notloB).
4 godine
marushin kaže...

Zato ne kupujem u ove divlje dane. To sam jučer napisao. I volim otići u fizičku trgovinu i tamo sve riješiti odjednom. Uskoro su blagdani i tradicionalno pitanje bit će: je li vam stiglo naručeno?

Budi uporan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2024 16:22 (zelenapaprika).
4 godine
Jimmy kaže...
marushin kaže...

Ja sam se iznenadio sa njima jer sam uvijek dobio odgovor u roku od dva sata i bili su ljubazni. Čak i kad je pošla akcija ispoštovali su cijenu. 

Meni nisu. Napravili su pogrešku, objavili su 2 popusta, a za jednog od njih su mi nakon mog upita kako-to, kako-to (nije bio vidljiv u košarici nakon dodavanja artikla) napisali kako ga nisu nudili, te su ubrzo maknuli oznaku tog popusta na svojem Webu. Tako da meni nisu ništa ispoštovali tj. prodali po popustima koje su javno oglasili. Pogledaj moje jučerašnje poruke. Štoviše, tražio sa da mi svoj odgovor na moj upit u chatu pošalju e-mailom, što isto tako nisu napravili. Pa kad si takav, neću kupiti kod tebe.

Nemam vremena doslovno svakog dana gledati što nude i, da oprostiš, što izvode.

15 godina
fromilid kaže...

zapravo je kod nas oko 100% skuplje naprema austriji. tamo je 50% jeftinije. 

15 godina
fromilid kaže...
Ko ide u Austriji ili u njemačku kupi uređaje u pola cijene

Ili mi se čini??!

https://www.mediamarkt.de/de/product/_bosch-pxy875dc1e-2031213.html

Indukcija je odlicna, imam istu takvu... to je model neke 3 godine star... ja sam ga uhvatio kod nas u svijetu medija za 6000 kuna... i tad je stvarno bilo na 50 posto cak ni u njemackoj nisam naso jeftinije.....

VenAtoR#2231
14 godina
dax-lax kaže...

Joj, kaj bude tih volana na njusci kroz pola godine. Mene isto tenta ali znam da budem 3 mjeseca svaki dan asseto, a onda poslje prašina i prebacivanje gdje manje smeta.  

A zato uzmeš taj g29 pa vidiš za pol godine godinu, ako stvarno bude tak, prodaš ga. Zato ih i ima toliko na Marketplaceu i njuškalu. Ja sam isto uzeo to, ali me bome primilo, evo godinu dana i ajmo reć svaki drugi dan u prosjeku odvozim sat dva, već dugo nisam u gejmanju uživao kao otkad sam to kupio. Al da, bitno je i jel imaš prostor za to, ako moraš svaki dan micat i stavljat na stol, to bude zamorno sigurno.

11 godina
Hazar kaže...
dax-lax kaže...

Joj, kaj bude tih volana na njusci kroz pola godine. Mene isto tenta ali znam da budem 3 mjeseca svaki dan asseto, a onda poslje prašina i prebacivanje gdje manje smeta.  

A zato uzmeš taj g29 pa vidiš za pol godine godinu, ako stvarno bude tak, prodaš ga. Zato ih i ima toliko na Marketplaceu i njuškalu. Ja sam isto uzeo to, ali me bome primilo, evo godinu dana i ajmo reć svaki drugi dan u prosjeku odvozim sat dva, već dugo nisam u gejmanju uživao kao otkad sam to kupio. Al da, bitno je i jel imaš prostor za to, ako moraš svaki dan micat i stavljat na stol, to bude zamorno sigurno.

Vise od micanja i stavljanja na stol ti je zamorno namjestat pedale ak ih nemas od kaj oslonit.. Iskreno, nisam znao da postoji playseat koji se more preklopit ali da sam prije znao onda bi ga odavno uzel.. bas nedavno vozim po nordu i stisnem na kocnicu i 3m traka mi se odlijepi i pedale mi vrludaju po podu...

8 godina
Aha jedino će mi biti malo na knap 80 cm
14 godina
To se lako riješi konfirmatom u parket
14 godina
Black Friday 2024

Nego, slabo čitam da je za BF netko kupio 30% jeftinije Chanel No 5, zlatni Rolex, BMW X serije...

16 godina
Sevelj kaže...

Nego, slabo čitam da je za BF netko kupio 30% jeftinije Chanel No 5, zlatni Rolex, BMW X serije...

Onaj tko kupuje te stvari ne ceka BF, a mi obicna bagra ginemo za Logitech misom od 30€, kojeg inace placamo 70.... tako da....

Ja sam uboo Ugreen punjac 100w sa 3 prikljucka za 35€, sto mi je drama dobra cijena, g502 za 30€, moze jeftinije ali hajde i jos frendu narucio g29 za 150€ doduse Amazon resale, ali drama dobra cijena.

Bilo bi dobro da ostane tema do kraja godine, mozda bude i kakav Bozicni popust, jer Logitech je sada presao sa Black Friday na Christmas sale.

LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 9:37 (goodye).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice