Čini mi se dobra ponuda na Amazon.de pa sam kupio.
Black Friday 2024
- poruka: 778
- |
- čitano: 125.404
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlične.
Ovo je doslovno krađa za te novce, te su slušalice fenomenalna kupovina oko BF-a već godinama, mislim da cijena nikad nigdje nije bila niža nego je sad.
Ovo je doslovno krađa za te novce, te su slušalice fenomenalna kupovina oko BF-a već godinama, mislim da cijena nikad nigdje nije bila niža nego je sad.
Baš sam iz znatiženje provjerio pošto sam ih uzeo za prošli BF s Amazona. Cijena je u cent identična. Ali za tu cijenu, vrh.
559 nisam slušao, po recenzijama bi 599 ipak trebale biti bolje.
246 i na to povrat 50 eur
Imam ga i vrijedi, preporuka.
Gledam ga i ja ali 246 je samo na diners, za ostale kartice jednokratno je 273€
Na amazon.de je sad 255€ uz besplatnu dostavu ali ne znam ide li ovaj povrat od 50e samo ako je u kupljeno u HR. Posalo sam upit boschu pa ćemo vidjeti što kažu.
Edit: Javili iz Boscha da vrijedi samo za hrvatske trgovine.
Edit2: U centru tehnike je 267€ i besplatna dostava uz kod "dostava" pa tko nema diners tu je jeftinija opcija.
U centru tehnike je bio i 247 u zadnjih 30 danas, a ovaj Bosch povrat vrijedi do 31.3.2025.
Ako se nekome da čekati, možda se može uštediti još kojih 20€ (pod uvjetom da opet nekad bude na 247 ili niže).
ja si narucio hd599 i 560s, jedne cu zadrzati, a druge vratiti.
560s izvrstne za sada, cekam 599 da stignu, zapele u hr posti
Dvoumio sam između njih i Philipsa gore kojeg sam naveo. Na kraju Philips pobjedio jer je navodno bolji bass što mi odgovara za elektroničku glazbu.
btw. u subotu navečer naručio s amazon.de, došle mi u firmu prije sat vremena.
WD_BLACK SN770 NVMe SSD 1 TB 60€
Koje su bolje Phillips Fidelio X2HR ili Sennheiser HD 599, imam DAC amp
Ima kakav deal za šah? Nesto ovakvo weighted figure, mozda ima kod nas jeftinije?
Open ear slušalice nisu baš idealan izbor za elektroničku glazbu.
Nema više, jučer je bilo. Mislim da je bio 35% popust za diners.
šta ti pričaš
Koje su bolje Phillips Fidelio X2HR ili Sennheiser HD 599, imam DAC amp
Ovisno koliko ti se da zezati sa povratom ili prodajom preko njuškala, možda ti je najbolje kupiti obje pa kroz par dana testirati i odlučiti koje najviše odgovaraju baš tebi. A ono, blizu je i Božić. Možeš druge i pokloniti nekome.
Sad mu to veliš
Zašto ne? Misliš slabiji bass? Dobre open back slušalice sviraju dobro i bass. Još ako dobro podnose eq... Jedino ako ti se ne uznemirava okoliš . Među ostalim koristim i HD599 koje s transparentnim DAC-om i pojačalom sviraju elektroniku vrhunski. Ono, koncert.
Zgodno si to našao !
I ja bih trebao tri komplet, ali sa satom.
Na amazon.de najjeftiniji sat
Ima kod nas sa satom za 56€
Tu je to negdje s cijenom, jedino mi na amazonu podloga izgleda bolja, to je standardna gumirana, dok je ova naša neka karton- plastika.
Ne kažem da sviraju loše, daju se ok EQ at . Posjedovao sam Focal Clear, Sennheiser 660S koje u open back i Fostex TR-X00 koje su close back, sve pogonjeno Chord Mojo DAC-om. Fostex close back za glazbu s puno basa je 3 koplja iznad ovih, naravno to ne vrijedi za neku live glazbu, instrumentale i vokale, za te stvari su open back !
MALL.HR
Kingston Fury Renegade SSD disk, 1000 GB, 7300/6000 MB/s, PCIe 4.0 M.2, NVMe.... 57,19 € ....ok cijena, danas ponovno dobili pa požurite tko treba
Dali je tko vidio sta bolje, a opet da cijena nije punk skuplja?
MALL.HR
Kingston Fury Renegade SSD disk, 1000 GB, 7300/6000 MB/s, PCIe 4.0 M.2, NVMe.... 57,19 € ....ok cijena, danas ponovno dobili pa požurite tko treba
Hvala lijepa, već sam toliko pivi ovdje dužan. Da moram početi razmišljati o gajbi.
jel ima gdje jos onaj Reolink doorbell
Je li netko zna neku best buy POE 360 outdoor cameru za nadzor?
Za sada sam ovo našao, ali iskreno nemam iskustva, riječ je o novom stanu 😀
Ne kažem da sviraju loše, daju se ok EQ at . Posjedovao sam Focal Clear, Sennheiser 660S koje u open back i Fostex TR-X00 koje su close back, sve pogonjeno Chord Mojo DAC-om. Fostex close back za glazbu s puno basa je 3 koplja iznad ovih, naravno to ne vrijedi za neku live glazbu, instrumentale i vokale, za te stvari su open back !
Open back su uvijek bile lošije za bass i uvjek će biti. Ušna školjka je otvorena i ne može se stvoriti pritisak kao kod closed back slušalica.
Fidelio X2 imaju iznadprosječan bass za open back slušalice, ali i dalje nikad neće biti kao closed back. Toliko su "otvorene" da kod nošenja imaš osjećaj kao da nemaš slušalice na ušima. Zbog toga se sve čuje, zujanje u pozadini, ventilator, klima itd. Minus je i što se zbog te otvorenosti mora povećati glasnoća da bi se dobio osjećaj zvuka kao na normalnim slušalicama.
Glomazne su, nisu za nošenje po vani. Udobne su, ljeti malo pretople. Sve u svemu, top za te novce. Pogotovo ako se uzme u obzir da koštaju kao kvalitetni jastučići za slušalice.
Jedno malo off topic pitanje... Zna li netko kakav dućan u Njemačkoj tipa naša Sancta Domenica, Svijet medija i slično?
Ovaj Boschev blender (novi model) kod nas postoji samo u Svijetu medija za 380€, dok je na Njemačkoj Bosch stranici za crni petak 250€: https://www.bosch-home.com/de/de/product/kuechengeraete/standmixer/hochleistungsmixer/MMB6762M
I kao može se naručit direkt od Boscha, pa sam mislio preko mailboxde, ali prilikom narudžbe kaže "Bei Buchung von Services nur Lieferung zur Verwendungsstelle möglich" šo pretpostavljam da znači da se dostavlja samo na mjesto korištenja, pa me malo prpa.
Jedno malo off topic pitanje... Zna li netko kakav dućan u Njemačkoj tipa naša Sancta Domenica, Svijet medija i slično?
Ovaj Boschev blender (novi model) kod nas postoji samo u Svijetu medija za 380€, dok je na Njemačkoj Bosch stranici za crni petak 250€: https://www.bosch-home.com/de/de/product/kuechengeraete/standmixer/hochleistungsmixer/MMB6762M
I kao može se naručit direkt od Boscha, pa sam mislio preko mailboxde, ali prilikom narudžbe kaže "Bei Buchung von Services nur Lieferung zur Verwendungsstelle möglich" šo pretpostavljam da znači da se dostavlja samo na mjesto korištenja, pa me malo prpa.
https://www.billiger.de/search?filter=f_category_102944&searchstring=VitaPower+1800
Nije tehnika, ali sigurno ovdje ima Nike ljubitelja.
25% popusta uz kod GOBIG24. Vrijedi i za artikle koji su na sniženju.
Nažalost, izbacuje samo ovu verziju kojoj su noževi neodvojivi od posude. Isto nov model, al ne ovog kojeg ja tražim. Očito je toliko nov na tržištu da ga još ni u Njemačkoj nema za kupiti. Hvala na pomoći!
Imate savjet gdje popratit za Pixel mobitel, uzeo bi 8 PRO ako završi na kakvom sniženju.