3D naočale TY-EW3D3LE panasonicTX-P42UT30E PROBLEM

poruka: 25
|
čitano: 7.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

oVAKO KUPIO SAM 3D NAOČALE TY-EW3D3LE I IMAM PANASONIC VIERA TY-P42UT30E 3D ,I NEMOGU UOPĆE GLEDAT 3D TV TJ POKUŠO SAM GLEDAT OBIĆNI TELEVIZIJSKI PROGRAM

KONVERTIRAN IZ 2D U 3D JER TELEVIZOR MOŽE PREBACIT 2D U 3D. ALI NIKAKVE FUNKCIJE KO DA GLEDAM BEZ NAOČALA,U OPISU NAOČALA PIŠE DA SU KOMPATIBILNE S PANASONIC 3D TV PA NEVIDIM OPĆE U ĆEMU JE PROBLEM MOLIM POMOOOOOOOOĆ!

HVALA.

17 godina
neaktivan

Jesi li napunio naočale? I uključio prekidač? Ako da, probaj još povući prekidač jednom udesno (suprotno od off), time se prebacuje između 2d i 3d modova.

17 godina
Re: 3D naočale TY-EW3D3LE panasonicTX-P42UT30E PRO

Trebaju li se možda te naočale "upariti" s televizorom? Provjeri u uputama, logično bi bilo da postoji neka takva opcija, budući da moraju biti sinkronizirane s prikazom slike na ekranu.

KaeR
17 godina

mislim da se na aktivnom 3d-u naocale moraju uparit s tv-om.

14 godina
neaktivan

Ma sve sam to napravio i dok konvertiram televizijski program u 3d ,skoro pa se niti ne skuži da gledaš 3d :/
jel ima ko kakva iskustva s gledanjem 3d tv-a ?

17 godina

imam ja 3d televizor, nisu ti te konverzije bog zna sto.

14 godina
neaktivan

A skužio sam to da.

A jel si gledo film baš u 3D-u na TV-u?

18 godina

ja imam isto panasonic 3D plazmu ali GT30 serija i mogu ti reci ako gledas orginal Blu Ray ray ripove daklem 20,30gb+ ili kupis iste .... 3D efect je prisutan u dubini i samom pop up-u... dakle ne radi nikakvu 2D u 3D konverziju tada,ako gledas neki 1080p mkv rip dobis samo dubinu u 3Du... 

osobno gledam  preko cyber link 11 playera spojen 1.4HDMI cablom preko 6970 gafrulje ili nekad preko linijskog BDT 110, probao sam mkv 3D ripove i SBS nacine ali to nije to ;) 

do sada do sad pogledao 15 ak Blu Ray 3D naslova sto kupljenih sto skinutih 

iako ce mi vecina zamjerit ali active shutter 3D tj. RealD3D rules :)

preporuka filmove : AVATAR najbolje do sada sto sam vidio u 3d u , resident evil , furia ciega ,harry potter, green lantern i par crticha ..ostali su so so ... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 15:39 (4mal).
17 godina

naravno da sam gledo 3d filmove

gledam samo sbs jer mi se neda skida one po 20 gb iako avatar sbs ima 20 gb. odlicno je, slika je preljepa kao i 3d efekti, pogotov crtici. nevolim aktivnu zobg jednog razloga a to je cijena, naocale su po 350 kn najjeftinije i ne dobijes nijedne s tv-om(ovim jeftinim sa onim skupim dobisa dvoje naocale) a ja sam s svojim pasivnim lg-em dobio 7 naocala i jedne kostaju samo 130 kn(na e-bay ih ima i po 30 kn). imam jednu zamjerku samo a tice se igranja, kad igram u 2d modu stavim u onaj game mode tv i onda nema lagga s misem ali kad igram u 3d onda jako lagga mis tj. kasni  usporedbi s monitorom, mozda je to zbog misa, imam neko govno genius za 20 kn.

edit: 4mal harry potter i green lantern ti uopce nisu snimani u 3d-u, just sayin...

meni su dobri avatar, final destination, despicable me, aliens vs monsters. transformersi su tako tako.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 15:42 (mar123).
18 godina

kaj se tice igranja isprobao sam onaj Tri Def 3D prije par mj, i mogu rec da super sljaka u igricama ! samo kaje trial 15 dana ! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 15:44 (4mal).
18 godina
Re: 3D naočale TY-EW3D3LE panasonicTX-P42UT30E PRO
mar123 kaže...

naravno da sam gledo 3d filmove

gledam samo sbs jer mi se neda skida one po 20 gb iako avatar sbs ima 20 gb. odlicno je, slika je preljepa kao i 3d efekti, pogotov crtici. nevolim aktivnu zobg jednog razloga a to je cijena, naocale su po 350 kn najjeftinije i ne dobijes nijedne s tv-om(ovim jeftinim sa onim skupim dobisa dvoje naocale) a ja sam s svojim pasivnim lg-em dobio 7 naocala i jedne kostaju samo 130 kn(na e-bay ih ima i po 30 kn). imam jednu zamjerku samo a tice se igranja, kad igram u 2d modu stavim u onaj game mode tv i onda nema lagga s misem ali kad igram u 3d onda jako lagga mis tj. kasni  usporedbi s monitorom, mozda je to zbog misa, imam neko govno genius za 20 kn.

edit: 4mal harry potter i green lantern ti uopce nisu snimani u 3d-u, just sayin...

meni su dobri avatar, final destination, despicable me, aliens vs monsters. transformersi su tako tako.

znam da nisu sinmani ali su dobro napravljeni u 3D blu ray izdanju , poptips za ove tvoje imam ih sve :)

samo kaje problem nisu svi snimani u 1:71 ili slicno 16:9 nego 2:40:1 :/

na CL nekad uspijem razvuc ali na orginalima ne ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 15:47 (4mal).
17 godina

ja sam ih poskido hrpu, napunio sam disk od 500 gb samo tako, nisam ni pogledo sve, ne stignem kolko ih ima. cuo sam da je onaj hugo dobar, nikako da pogledam.

18 godina

i ja sam ima super dokumntaraca ... HUGO je odlican ! {#}

SHREK FOREVER AFTER 3D (2010) Blu-ray 1080p

ovo sam neki dan skinuo je da ima 33gige skorom ali se isplatilo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 15:52 (4mal).
17 godina

ja sam skinuo shrek kolekciju u 3d-u, sve ukupno nekih 30 gb jer ova prva dva su po 5-6 gb. huga imam, samo treba nac vremena.

14 godina
neaktivan

Znaći ako skinem s torrenta neki film u 3D-u  i spojim komp na Tv bude se osjetio 3D?
ili ako pomoću nekog video konvertora obićni film konvertiram u 3D blue ray bude ili?
Ne kužim baš te video formate i kompresije,znam da taj blue ray najbolja kvaliteta i da zauzima puno...

17 godina

gle imas na torentu orginal blu ray 3d filmove i oni imaju 30+ gb i ti su filmovi najbolje kvalitete koja postoji. onda imas sbs i half sbs filmove oni imaju 8-18 gb kako koji, neki imaju dts zvuk a neki ac3, ovi s dts zvukom su bolji. konverzija 2d filmova u 3d ti je ok ako bas zarko zelis taj neki film u 3d gledat, ja recimo volim sport na tv-u konvertirat jer tako izgleda bolje nego u 2d tj. malo se poboljsa prikaz jer sport na ovim nasim televizijama je uzas kvalitete.

14 godina
neaktivan

Ahaaa,oke sad sam skužio,a recimo sad da ja taj neki film recimo preko total video konvertora iz npr mp4 prebacim u blue ray koji zauzima 20 gb jel će biti isto kvalitetan na tv-u
i da imam neki kratak hdmi koji sam dobio uz tv ali na kompu nemam izlaz za hdmi i recimo sad da kupim pretvornik iz dvi onaj plavi u hdmi i spojim komp i tv jel bi blue ray filmovi radili normalno,

pošto za takve velike filmove trebaju i dobro vodljivi kablovi ?

17 godina

gle ja sam spojio kablom u komp dvi a u tv hdmi, 5m nekih 100 kn doslo, sve super radi i komp prepoznaje kao hdmi 1.4. kako mislis mp4 film, nema 3d filma u mp4 formatu kolko ja znam osim ako ne pricas opcenito.

14 godina
neaktivan

Znaći radilo bi oke,da tako spojim super onda.
Ma nee nisi me skužio da recimo imam flim u mp4 formatu i pomoću nekog programa ga konvertiram u 3D blue ray jel mi  to valjalo ?

jel bi izgubio na kvaliteti?

17 godina

ma nemoras to ni konvertirat, imas player koji transformaciju 2d filma u 3d urade u roku sekunde, ali to ti je samo dubina i nije bas nesto. 

14 godina
neaktivan

Oke,znaći ako hoću uživat u 3D-u moram skinut neke određene filmove koji su namjenjeni za to.

konvertiranje i ta sranja isto ko da gledam 2D oke.

17 godina

ha cuj ako imas 3d tv isprobaj konvertirat neki film pa ces vidit, meni i vecini ljudi je bezveze. ono sto se meni sviđa je konverzija sporta na tv-u, super izgleda, npr. kad je neka utakmica dobra konvertiram ju i savrseno izgleda ali filmovi ne.

14 godina
neaktivan

Oke,hvala za te informacije.

Aid ak ti nije problem stavi neke torrente sa 3D blue ray flimova :P

17 godina

to je zabranjeno ovdje.

14 godina
neaktivan

a oke onda ništ. :)