Ovako, trebao bi mi netko tko ima minimalno snow leopard na svojoj Mac/hackintosh mašini te da može skinuti Yosemite, u zagrebu .
Namjeravam instalirati osx na svoj komp pa mi treba instalacija Yosemitea .
Dobrovoljaca častim pićem/burekom :-)

Ovako, trebao bi mi netko tko ima minimalno snow leopard na svojoj Mac/hackintosh mašini te da može skinuti Yosemite, u zagrebu .
Imam ja...
A opcija VirtualBox i skines sam Yosemite.
Na svom kompu mi procesor nema sposobnost virtualizacije a drugi komp koliko god da je jak ima amd procesor, gadna situacija :)
BUMP
Na svom kompu mi procesor nema sposobnost virtualizacije a drugi komp koliko god da je jak ima amd procesor, gadna situacija :)
Pa u vmwareu samo ukljucis binary translation, bit ce ti sporiji ali radit ce i na najstarijem procu koji podrzava Windows XP, uz uvijed da ima dovoljno rama. Za skidanje yosemite cisto dovoljno
Pa u vmwareu samo ukljucis binary translation, bit ce ti sporiji ali radit ce i na najstarijem procu koji podrzava Windows XP, uz uvijed da ima dovoljno rama. Za skidanje yosemite cisto dovoljno
Budem probao, i govoriš li to za ovaj amd ili koji ne može virtualizirati?
Pa sta ti smeta AMD procesor? Ja na svom najnormalnije vrtim virtualku.(Linux doduse)
Pa sta ti smeta AMD procesor? Ja na svom najnormalnije vrtim virtualku.(Linux doduse)
Velika razlika izmedju linuxa i mac
Snow Leopard, Lion, Mountain Lion and Mavericks svi rade na AMD procesorima ali yosemite ni pod razno
Budem probao, i govoriš li to za ovaj amd ili koji ne može virtualizirati?
Ne znam zasto nisam bio dovoljno jasan kad sam reko bilo koji koji moze vrtit windowse. (dakle doslovce bilo koji cpu, jedino sto je stariji bit ce sporiji, jer ce vmware emulirati one instrukcije koje ti procesor nema)
Sto se tice Yosemite-a, mislis to na ovom Intelu? Trebalo bi radit.
EDIT: doduse sto starije to vise muka, al jednom kad uspijes (a budes ako ne odustanes)
storaj na neki time-machine (apple backup disk, bilo kakva USB memorija) i cuvaj ko suho zlato
Postoji li ta opcija i u virtualboxu?
Jer VMware zahtjeva 64 bit procesor kojeg ja nemam.
E5200 ima 64-bitne instrukcije.
E5200 ima 64-bitne instrukcije.
Ja niti sam dobio opciju za imstalirati 64 bit os na svoj pc, niti mogu instalirati 64 bit programe.
kako ne? trebalo bi na tvoj pc bez problema x64 os.
znaš valjda da x64 os moraš skinuti i od imagea napraviti boot usb ili ga zapržit na dvd. x64 soft ne možeš staviti ako imas x32 os.
edit: zanemari, vidim sad.
Da li se mogu instalirati Windowsi 64 bit-ni
Mogu, pomocu bootcampa
ili virtualizacijom