Netko sa Mac u zagrebu?

poruka: 18
|
čitano: 10.770
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Netko sa Mac računalom u zagrebu?

Ovako, trebao bi mi netko tko ima minimalno snow leopard na svojoj Mac/hackintosh mašini te da može skinuti Yosemite, u zagrebu . 

Namjeravam instalirati osx na svoj komp pa mi treba instalacija Yosemitea . 

Dobrovoljaca častim pićem/burekom :-) 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Netko sa Mac računalom u zagrebu?
EZY-E kaže...

Ovako, trebao bi mi netko tko ima minimalno snow leopard na svojoj Mac/hackintosh mašini te da može skinuti Yosemite, u zagrebu . 

Namjeravam instalirati osx na svoj komp pa mi treba instalacija Yosemitea . 

Dobrovoljaca častim pićem/burekom :-) 

Imam ja... {#}

14 godina
neaktivan
Netko sa Mac u zagrebu?

A opcija VirtualBox i skines sam Yosemite. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Netko sa Mac u zagrebu?
RealMadrid4Ever kaže...

Na svom kompu mi procesor nema sposobnost virtualizacije a drugi komp koliko god da je jak ima amd procesor, gadna situacija :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
15 godina
protjeran
Netko sa Mac u zagrebu?

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

Na svom kompu mi procesor nema sposobnost virtualizacije a drugi komp koliko god da je jak ima amd procesor, gadna situacija :)

Pa u vmwareu samo ukljucis binary translation, bit ce ti sporiji ali radit ce i na najstarijem procu koji podrzava Windows XP, uz uvijed da ima dovoljno rama. Za skidanje yosemite cisto dovoljno

mojpismonosa
15 godina
protjeran
Mojpismonosa kaže...
EZY-E kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

Pa u vmwareu samo ukljucis binary translation, bit ce ti sporiji ali radit ce i na najstarijem procu koji podrzava Windows XP, uz uvijed da ima dovoljno rama. Za skidanje yosemite cisto dovoljno

Budem probao, i govoriš li to za ovaj amd ili koji ne može virtualizirati?

17 godina

Pa sta ti smeta AMD procesor? Ja na svom najnormalnije vrtim virtualku.(Linux doduse)

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 3:36 (R4zOR229).
14 godina
R4zOR229 kaže...

Pa sta ti smeta AMD procesor? Ja na svom najnormalnije vrtim virtualku.(Linux doduse)

Velika razlika izmedju linuxa i mac

Snow Leopard, Lion, Mountain Lion and Mavericks svi rade na AMD procesorima ali yosemite ni pod razno

sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 3:40 (Strm).
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Budem probao, i govoriš li to za ovaj amd ili koji ne može virtualizirati?

Ne znam zasto nisam bio dovoljno jasan kad sam reko bilo koji koji moze vrtit windowse. (dakle doslovce bilo koji cpu, jedino sto je stariji bit ce sporiji, jer ce vmware emulirati one instrukcije koje ti procesor nema)

Sto se tice Yosemite-a, mislis to na ovom Intelu? Trebalo bi radit.

EDIT: doduse sto starije to vise muka, al jednom kad uspijes (a budes ako ne odustanes)

storaj na neki time-machine (apple backup disk, bilo kakva USB memorija) i cuvaj ko suho zlato

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 4:31 (Mojpismonosa).
15 godina
protjeran
Mojpismonosa kaže...
EZY-E kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

Postoji li ta opcija i u virtualboxu?

Jer VMware zahtjeva 64 bit procesor kojeg ja nemam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 14:48 (EZY-E).
14 godina
neaktivan
Netko sa Mac u zagrebu?

E5200 ima 64-bitne instrukcije.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DarkBoss kaže...

E5200 ima 64-bitne instrukcije.

Ja niti sam dobio opciju za imstalirati 64 bit os na svoj pc, niti mogu instalirati 64 bit programe.

14 godina
Netko sa Mac u zagrebu?

kako ne? trebalo bi na tvoj pc bez problema x64 os.

znaš valjda da x64 os moraš skinuti i od imagea napraviti boot usb ili ga zapržit na dvd. x64 soft ne možeš staviti ako imas x32 os.

edit: zanemari, vidim sad.

Kappa
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 18:36 (Apachy).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

iMac 21,5'' • S optičkim pogonom
IPustaj
10 godina
neaktivan

Da li se mogu instalirati Windowsi 64 bit-ni
IPustaj
10 godina
neaktivan

Da li se mogu instalirati Windowsi 64 bit-ni

IPustaj
16 godina
neaktivan
Netko sa Mac u zagrebu?

Mogu, pomocu bootcampa

ili virtualizacijom

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 22:30 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice