Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 541.635
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Tako je,uz dosta muke no isplatljivo!

Za sve sam našao drivere (kextse) i radi ko na pravom macu,brzina je odlicna,nimalo ne steka!

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 11:56 (HTML5).

0 0 hvala 0
16 godina
Mac OS na PC-u?

Ajde napiši svoju konfu i kako si stavio da ostali ljudi znaju. Ne tribaš stavljati stvari koje su iligalni odnosno zabranjeni na forumu... tipa torent file od mac osx 10.6.8.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 12:01 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Budem ovih dana napisao detaljan tut,jer ako skratim u par rijeci nitko nece skuyiti.

Sto se tice konfe -moj pc- 

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Hmmm,imam malo problema sa chameleonom,kada stavim Chameleon CD BOOL Loader boota MAC kada ocu ocu bootati sa Chemeleona koj sam instalirao na disk,tada mi nece,freeza se...hmm!

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 10:02 (HTML5).

0 0 hvala 0
14 godina
Mac OS na PC-u?

Evo ovako da nelistam po temi dali mi možete reći kako da na VirtualBox stavim MAC OS

imam

E6420 3.0ghz

9800gtx+

965P GA DS3

5gb ddr2

ili me uputiti na kojoj stranici ovdje piše?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

iMA Ko problema sa appstoreom,kad se pokusava ulogirati izbaci:

"Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance." 

te postoi li riješenje?

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mac OS na PC-u?
HTML5 kaže...

"Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance." 

te postoi li riješenje?

KLIK

x
16 godina
HTML5 kaže...

te postoi li riješenje?

Postoji - izbriši /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist i rebootaj PC.

NetworkInterfaces.plist će se rekreirati s točnim postavkama. Više ...

zzz kaže...

Očito nije problem u kartici ... {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
HTML5 kaže...

te postoi li riješenje?

Postoji - izbriši /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist i rebootaj PC.

NetworkInterfaces.plist će se rekreirati s točnim postavkama. Više ...

zzz kaže...

Očito nije problem u kartici ... {#}

Njt pomaže,istu poruku dobijem?

<HTML>5</HTML>
16 godina
HTML5 kaže...

Njt pomaže,istu poruku dobijem?

Ne znam ,onda traži - KLIK {#}

Mislim ,sorry ,da čovjek zna koju verziju si instaliral moglo bi ti se preciznije pomoći. Ovak ,nema drugog odgovora!

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 14:59 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Evo upravo sam igrao Two Worlds II i Duke Nukem Forever , sve radi super glatko ;)

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Evo upravo sam igrao Two Worlds II i Duke Nukem Forever , sve radi super glatko ;)

Dali ti radi zvuk preko

hdmi ,od grafe.

x
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Neynam nisam probao,
evo i WIN Igre rade na MACu:

Star Trek Online na MACu Star Trek Online na MACu

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

Neynam nisam probao,

U opcijama za jezik stavi na croatian-pc,da ti y i z biudu na svom mjestu.

x
13 godina
neaktivan
zzz kaže...
HTML5 kaže...

Neynam nisam probao,

Ma jesam nego problem je to kaj mi je Y tamo di mi je Z a Z tamo di je Y , pa se znam zeznuti svako toliko!

<HTML>5</HTML>
16 godina
HTML5 kaže...
zzz kaže...
HTML5 kaže...

Neynam nisam probao,

Ma jesam nego problem je to kaj mi je Y tamo di mi je Z a Z tamo di je Y , pa se znam zeznuti svako toliko!

Isčupaj nećim tipke ,pa zamjeni.

x
13 godina
neaktivan
zzz kaže...
HTML5 kaže...
zzz kaže...
HTML5 kaže...

Neynam nisam probao,

Isčupaj nećim tipke ,pa zamjeni.

Ma nece to pomoci,meni je navika pisati bey gledanja u tipkovnicu,mah naviknuti cu se na ovo,kad sam se naviko na komande i sucelje naviknuti cu se i na ovo ;)

<HTML>5</HTML>
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

.

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 19:38 (HTML5).

1 0 hvala 0
14 godina
Mac OS na PC-u?

kako da stavim MAC OS na svoj stari pc?

CPU: AMD Athlon x2 3.0 GHz

MBO: GigaByte GA-M56S-S3

GPU: nVidia GT 8500 256MB

RAM: 4GB Muskin

HDD: Samsung F3 1TB

PSU: Antec 430w

puno hvala!

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Zna li netko dali bih mogao baciti MAC OS Lion na svoj PC pod Moj PC.
Koliko bih me koštao original Lion? Mislim da sam vidio da ima za kupiti na sticku, gdje u hr?
Vidio sam da ima Hackintosh tema. 

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

puno hvala!

Amd? Original OS X nikak. Probaj Snow Leopard Intel AMD made by Hazard ,instalaciju ćeš morat naći na torrent siteovima. {#}

dombak1608 kaže...

Koliko bih me koštao original Lion? Mislim da sam vidio da ima za kupiti na sticku, gdje u hr?

Na taj PC možda i može ,iako bi ti ja rađe preoručio Snow Leopard(stara ploča ,mnogo problema).

Plus ,nisam baš vidio da ima za kupit Lion stick kod nas. Jedino na Appstoreu ,pa ako šalju u HR. Ali ,možda treba otići do iStylea ,možda ima kod njih.

Sve o tome kako + software (bez OS X-a) imaš na Tonymacx86.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 21:57 (kizo2703).
14 godina
kizo2703 kaže...
Stolnik kaže...

puno hvala!

Amd? Original OS X nikak. Probaj Snow Leopard Intel AMD made by Hazard ,instalaciju ćeš morat naći na torrent siteovima. {#}

dombak1608 kaže...

Na taj PC možda i može ,iako bi ti ja rađe preoručio Snow Leopard(stara ploča ,mnogo problema).

Plus ,nisam baš vidio da ima za kupit Lion stick kod nas. Jedino na Appstoreu ,pa ako šalju u HR. Ali ,možda treba otići do iStylea ,možda ima kod njih.

ja to trebam samo zato jer je izasao jailbreak za iPhone 4s, samo za MAC pa trebam bilo kakav MAC da napravim jailbreak i odmah nazad stavljam windowse. sto preporucujete? lp
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
kizo2703 kaže...
Stolnik kaže...

puno hvala!

dombak1608 kaže...

ja to trebam samo zato jer je izasao jailbreak za iPhone 4s, samo za MAC pa trebam bilo kakav MAC da napravim jailbreak i odmah nazad stavljam windowse. sto preporucujete? lp

Pa za to sacekaj do sutra, vjerojatno će brzo. :)
Čeka i moj kum. 

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
14 godina
Mac OS na PC-u?
nebi rekao, jos koji tjedan sigurno :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

I samo radi toga tebi treba OS X? {#}

Instalacija OS X-a zahtjeva znanje ,vrijeme i puuuuno strpljenja! Bolje sačekaj tih tjedan dana.

Edit: A ako ti baš tak hitno treba taj jailbreak ,postoje i OS X virtualne mašine za VMware i VirtualBox.

Potpuno funkcionalne. Ali ,opet treba vremena ,znanja i strpljenja za instalaciju.

Google is your friend

Edit2: evo ti GreenPois0n Absinthe za Windows! Vidiš da je trebalo samo malo strpljenja!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 0:17 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Kolika je razlika između instalacije sa sticka i sa DVD-a? (Snow Leopard je u pitanju)

Jel isti postupak, samo u iBootu selektiram stick umjesto DVD-a?

I još jedno pitanje:

Imam u dual bootu Win7 i Linux Mint, sa GRUB bootloaderom

E sad bih htio dodati i OS X ovdje, tj naknadno ga instalirati.

Kako to učinim?

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Ja cu vas samo jednu stvar upozoriti,kad form atirate HDD za MAC Particiju,tu particiju poslje necete moci vratiti na FAT/NTFS nikako,ja sam slucajno formatirao disk od 500GB u mac particiju umijesto NTFS (Na NTFS nije moguce staviti MAC),te sada pokusaam sve metode vracanja na NTFS no nejde,maximalno sam uspio izvuci 8GBa od HDDa u NTFSu. . .pokusao sam sa Linuxom formatirati,pa formatiurati disk na konzolama,razno raznmi programi no nis neradi,tako budite spremni jedan HDD Potrositi na ovo i koristiti samo za ovo!



0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTML5 kaže...

Ja cu vas samo jednu stvar upozoriti,kad form atirate HDD za MAC Particiju,tu particiju poslje necete moci vratiti na FAT/NTFS nikako,ja sam slucajno formatirao disk od 500GB u mac particiju umijesto NTFS (Na NTFS nije moguce staviti MAC),te sada pokusaam sve metode vracanja na NTFS no nejde,maximalno sam uspio izvuci 8GBa od HDDa u NTFSu. . .pokusao sam sa Linuxom formatirati,pa formatiurati disk na konzolama,razno raznmi programi no nis neradi,tako budite spremni jedan HDD Potrositi na ovo i koristiti samo za ovo!

Not true, ja sam pokušao instalirati OS X na jedan disk, bio je formatiran u OS X Extended (Journaled), kad je instlacija failala, formatirao sam ga u NTFS.

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
16 godina
HTML5 kaže...

Naravno da ne možeš ,kad je disk GPT.

Prvo treba obrisati SVE PARTICIJE na disku ,konvertirati disk u MBR i tek onda se može napraviti nove particije u NTFS-u.

Ali postoji mogućnost ,pogledaj ovdje ,pod Step 2.

STEP 2: INSTALL WINDOWS 7
Now you will install Windows 7 to Partition 3. You'll have to reformat it to NTFS in the Windows 7 installer before Windows will let you install. We labeled it Windows 7 in the previous step.

1.     Wait for Windows to begin installation process.
  2.     Accept license agreement.
  3.     At Which type of installation do you want, choose Custom (Advanced)
  4.     At Where do you want to install Windows, choose Partition 3: Windows 7.
  5.     Click Drive options (advanced).
  6.     Click format.
  7.     Click OK.
  8.    Click Next.

Jednostavno ,nakon ''Click OK'' prekineš instalaciju i restartaš PC i imaš NTFS particiju na GPT disku ,bez brisanja ostalih HFS particija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 13:29 (kizo2703).
16 godina
HTML5 kaže...

LINK

x
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice