Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu zaključana tema

poruka: 116
|
čitano: 25.890
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu
bradonja_85 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pa zašto nebi prošao ovakav oglas?

Čovjek nema namjeru nikoga prevariti, naveo je da postoji kvar na PC-u.

http://www.bug.hr/malioglasi/kateg/stolna-racunala/desktop.aspx

AJ probaj malo razmisliti glavom i pokušaj saznati koja je razlika između dotičnog i svih ostalih na stranici

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Sad vidim da nije naveo komponente :)

17 godina
bradonja_85 kaže...

Pa nije naveo ništa, osim da ima problem, a i njega je spartanski objasnio...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu

Od takvih oglasa "samo se malo popravi, to majstor odma" dobijem fraze.

Kladim se da on prvi ne bi kupio da mu takvo što netko prezentira. Pun je njuškalo takvih. Radi sve ok SAMO nekad treba 10 puta resetirat.

Trenutno igram: Metal Gear Solid: Portable Ops na PSP-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spaljeni kaže...

Ne vrijedi vam se ista raspravljati niti pisati na ovu temu jer administracija i modovi su svoje rekli. Na bilo koju nadobudnu poruku lupaju zute kartone a sami su jos nadobudniji. Osobno sam dobio zuti karton jer sam napisao citiram otprilike ( obrisan post odavde ) : "moje osobno misljenje je da je ovo uveo netk tko ima IQ sobne temperature"

E sad jel moje osobno misljenje za zuti karton i dali je to vrijedjanje neznam....

Ako napišeš ispred "Bez uvrede" ili "Ovo je samo moje mišljenje" i slično to ti ništa ne znači ako nakon toga ideš direktno s uvredom.

Mogu samo reći ako si mislio da će ti to proći da se divim tvom optimizmu ili žalim tvoju sposobnost predviđanja budućnosti :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...
bradonja_85 kaže...

Pa nije naveo ništa, osim da ima problem, a i njega je spartanski objasnio...

Pa što onda što nije naveo komponente? Gjde piše da mora sve pobrojati?

Kupac bi trebao takav oglas ignorirati, pa će onda ovaj shvatiti da treba drugačije sastaviti oglas...

Btw - od 10-20 posljednje objavljenih oglasa pola nije unesno po pravilima (pisana su malim slovima, sljepljene riječi s interpunkcijama, stavljaju podatke u txt umjesto formular...) i sve im to mi popravljamo, a ti mi sad tu još dođeš ovako pametovati... {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 0:29 (Miro).
16 godina
neaktivan
tadic kaže...
Zato mi je krivo sto je ukinuta Bug trznica u obliku u kojem je bila.

Ljudi su mogli dobit savjet,upustvo sto da kupe.

Sverceri nisu mogli prodavat "jaja pod bubrege" jer im se dalo do znanja da takve stvari ovdje ne prolaze.

Ej tebra, malo si se pogubio po pitanju memorije i rezoniranje ti ne štima baš najbolje...

1) Oglas si i na forumu mogao zaključati, te tako eliminirati komentare.

2) TU i TD znače SLAŽEM SE i NE SLAŽEM SE, pa ako je 100 ljudi stisnulo TD na oglas, to onda ne znači da je oglas FAIL, nego upravo ono što je ranije navedeno.

3) Ako ti treba uputstvo šta da kupiš, onda se lijepo otvori odgovarajuća tema na forumu kao naprimjer... "Koji GPU je trenutno best buy for 150€ or less?" ...i čeka se na odgovore.

4) Rasprave ili "uputstva" (unutar teme/oglasa) su dovele do pojave FREE BUMP fenomena, zbog kojeg su ostali korisnici ostali zakinuti za pravedan poredak ako kod njih (u temi/oglasu) nije bilo rasprave.

5) Onaj tko je uporan (i ima dovoljno vremena) gotovo uvijek nađe način da izigra sistem, jer nema te zaštite koja je 100% učinkovita, a evo i zašto...  >>> KLIK <<<

{#}

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
14 godina
The Man kaže...
tadic kaže...
Zato mi je krivo sto je ukinuta Bug trznica u obliku u kojem je bila.

Ljudi su mogli dobit savjet,upustvo sto da kupe.

Sverceri nisu mogli prodavat "jaja pod bubrege" jer im se dalo do znanja da takve stvari ovdje ne prolaze.

Ej tebra, malo si se pogubio po pitanju memorije i rezoniranje ti ne štima baš najbolje...

1) Oglas si i na forumu mogao zaključati, te tako eliminirati komentare.

2) TU i TD znače SLAŽEM SE i NE SLAŽEM SE, pa ako je 100 ljudi stisnulo TD na oglas, to onda ne znači da je oglas FAIL, nego upravo ono što je ranije navedeno.

3) Ako ti treba uputstvo šta da kupiš, onda se lijepo otvori odgovarajuća tema na forumu kao naprimjer... "Koji GPU je trenutno best buy for 150€ or less?" ...i čeka se na odgovore.

4) Rasprave ili "uputstva" (unutar teme/oglasa) su dovele do pojave FREE BUMP fenomena, zbog kojeg su ostali korisnici ostali zakinuti za pravedan poredak ako kod njih (u temi/oglasu) nije bilo rasprave.

5) Onaj tko je uporan (i ima dovoljno vremena) gotovo uvijek nađe način da izigra sistem, jer nema te zaštite koja je 100% učinkovita, a evo i zašto...  >>> KLIK <<<

{#}

"Tebra" ti kao da nisi procitao zadnje dvije stranice.

Hrpa ljudi govori o tome kako su oglasi u ovakvom obliku promasaj.

Gdje sad mozes staviti TU,ili TD?Sad ti je oglas "u izlogu" kao sto je kolega vec rekao.

Sad tek ne mozes ukazat na to je li oglas dobar ili los.

U samom oglasu mogao si dobiti detaljnije informacije vezano bas za komponentu koja se prodaje(normalno ako tema nije bila zakljucana).

Bez da otvaras jos jednu temu,po meni je to definitivno bolje.

A to,da je bilo spama,bilo je.

Sto se tice free bumpa,ne moze se reci da su sada "ostali" korisnici u boljem polozaju.

Tko je imao razumne ponude,taj nije imao problema sa prodajom.

Sa druge strane,losim oglasima niti "free bumpanje" nije moglo pomoci.

Tek sada se oglas normalnih korisnika ne vidi u hrpi oglasa tipa "odlican komp kojem monitor pali na guranje",

"superturbomaxi gamer komp od 800 000Kn"....

Za kraj da kazem.Cisto me boli za "male oglase" i "bug trznicu".

Niti trznica nije bila savrsena,ali po mome misljenu mali oglasi su losiji.

Sve na sto sam ukazao bilo je u cilju da ako je moguce poboljsaju male oglase.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 15:12 (tadic).
15 godina

Da, definitivno je bitno da TU i TD postoje u oglasu, jedna od glavnih stvar koja bug.hr dijeli od njuškala je što se ovde prodaje po poštenim cijenama i forumaši su tu da ukažu na ekipu sta pretjeraju.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

Da, definitivno je bitno da TU i TD postoje u oglasu, jedna od glavnih stvar koja bug.hr dijeli od njuškala je što se ovde prodaje po poštenim cijenama i forumaši su tu da ukažu na ekipu sta pretjeraju.

Zašto je uopće bitno koliko je poštena cijena?

Prodavaču je u interesu da proda po većoj cijeni, kupac je taj koji se mora raspitati o isplativosti kupnje.

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...
athlon64 kaže...

Prodavaču je u interesu da proda po većoj cijeni, kupac je taj koji se mora raspitati o isplativosti kupnje.

NE! to se tako radi na njuškalu, pa glavna prednost bug tržnice bi trebala bit poštenje, da kupac može doć i pogledat da li se ostali slažu s cijenom i znat da nece biti za_eban! Zar želiš da postanemo njuškalo? Radeon 4890 1500kn jer ga je on platio 3000 (2007. al to nema veze).

14 godina
sirka666 kaže...
athlon64 kaže...

Pa normalno da je bitno.

Zivimo u vremenu "kada ti doslovno otimaju iz usta".

Po meni je bitno da postoji "oglasnik" gdje se moze konstruirat realna cijena neke komponente.

Opet normalno bez precjenjivanja,i normalno bez podcjenjivanja necijih stvari.(a da je bilo precjenjivanja i podcjenjivanja,bilo je)

Po tome se Bug razlikovao od njuskala.

17 godina
athlon64 kaže...

Ne vidim razlog ovoj raspravi, mali oglasnik je odlican, puno sigurniji i na puno visoj razini nego je bio oglasnik ukljucen u forum, naravno treba dodat jos par stvari kao mogucnost pregledavanja oglasa u obliku teme na forumu tako da nam izgleda kao prije sve jer smo na to navikli i bilo je dobro, ovako podsijeca na njuskalo. Osim toga svida mi se oglasnik.

Po čemu je sigurniji?

Ovo boldano definitivno mi najviše nedostaje, trenutni prikaz mi se ne sviđa ni najmanje.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Pero Dinamit kaže...
athlon64 kaže...

Ne vidim razlog ovoj raspravi, mali oglasnik je odlican, puno sigurniji i na puno visoj razini nego je bio oglasnik ukljucen u forum, naravno treba dodat jos par stvari kao mogucnost pregledavanja oglasa u obliku teme na forumu tako da nam izgleda kao prije sve jer smo na to navikli i bilo je dobro, ovako podsijeca na njuskalo. Osim toga svida mi se oglasnik.

Po čemu je sigurniji?

Ovo boldano definitivno mi najviše nedostaje, trenutni prikaz mi se ne sviđa ni najmanje.

A ipak te tjera da uneseš podosta podataka, vecina prevaranata kad to vidi nece ni pokušati,realna sigurnost je jedna stvar, ovo psihološki je druga tako da mislim kako je ova tržnica daleko bolja.

Ali neki ljudi izgleda hoce njuskalo na bug forumu, krasno.

15 godina
athlon64 kaže...

A ipak te tjera da uneseš podosta podataka, vecina prevaranata kad to vidi nece ni pokušati,realna sigurnost je jedna stvar, ovo psihološki je druga tako da mislim kako je ova tržnica daleko bolja.

Ali neki ljudi izgleda hoce njuskalo na bug forumu, krasno.

Pero Perić, OIB 23456789 će definitivno povećati sigurnost.

Ona glupost koja se mogla pratiti na forumu kao što je bila reputacija i onako nije ničem služila...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Ona glupost koja se mogla pratiti na forumu kao što je bila reputacija i onako nije ničem služila...

Tema "iskustva s oglasnika" je najkorisnija stvar ikad, da lijepo znas jel mozes imat povjerenja u covjeka ili ne. Uostalom jos uvjek se koristi.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ako ja (naprimjer) stavim u prodaju svoju GTX 560 Ti sa Twin Frozr II ladnjakom i kao cijenu metnem 1200 kuna, hrpa balavaca koji gledaju samo "best bang for the buck" (ne mislim tu na tebe) i "kol'ko se može ov'rklokat" (tu mislim baš na tebe) će fino na tom oglasu ostaviti TD, jer (let's be honest) nemaju pametnija posla nego da gledaju oglase za stvari koje ni ne planiraju kupiti i da na random ostavljaju TD, a da ni na tren ne razmisle malo o tome da možda postoje ljudi koji traže baš takav model grafe za SLI i da im 100 ili 200 kuna više nije problem izdvojiti zato što rade i imaju svoj novac (koji ne žicaju od mameka i tateka), te da se prodavaču možda baš ni ne žuri da proda, nego je jednostavno spreman prodati grafu ako mu netko ponudi cijenu za koju se spreman rastati od nje.

sirka666 kaže...

Ovo ne može biti docnije lega. Drago mi je da nisam all alone in this war on terror.

P.S. Evo kako ja gledam na male oglase (svih vrsta), pa možda nakon što ovo pročitate shvatite bit cijele ove mini filozofije... Oglasi su savršeno mjesto za naći stvari kojih iz ovih ili onih razloga više nema ili nikada nije ni bilo po dućanima u RH i ako nešto stvarno želim bitno mi je samo da mi je to dostupno. Ako je prodavač stavio suludu cijenu za svoj item koji prodaje u oglasu, kontaktirat ću ga lijepo pristojno i ponuditi maksimalan iznos koji sam spreman izdvojiti za navedenu rstva, a ako mu moja ponuda ne odgovara, onda ću reći da ću ipak još malo o svemu razmisliti i tu odigrati na kartu psihe. U tom trenutku prodavač misli nešto ovako... Iako je moja cijena suluda, ipak ima zainteresiranih i ako mi se u nekom (meni) razumnom roku nitko drugi ne javi i ne ponudi punu traženu cijenu, pristat ću na kompromis i odabrati "The Man" BOL usera kao kupca za moj item. U ovoj konverzaciji je lako za zaključiti da nigdje nije bilo mjesta za čobanluk i seljačiju (čitaj nepotrebno vrijeđanje i omalovažavanje prodavača) i da zbog sulude cijene postoji velika šansa da će prodavač odabrati upravo mene za kupca. Dobra taktika je ključna za pobjedu... A man who is a master of patience is master of everything else. (George Savile)

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 14:32 (The Man).
15 godina
athlon64 kaže...
DamageHigh kaže...

Tema "iskustva s oglasnika" je najkorisnija stvar ikad, da lijepo znas jel mozes imat povjerenja u covjeka ili ne. Uostalom jos uvjek se koristi.

Primjeti sarkazam u cjelom postu...naravno da je bila korisna stvar. To je bila poanta. Sada je to skoro nemoguće pratiti, jer se oglasi brišu, useri se ne moraju potpisati nickom s foruma itd.

17 godina
neaktivan

Ja se trenutačno držim PCExpert tržnice, šteta šta su ovo us...i, mogli su malo modificirat pravila pristupu tržnici, načinu ponašanja(bumpanje i sl.) i to bi bilo to dok ovako mi je čak i Njuška draža.

I see offline people !
15 godina
Groza kaže...

Ja se trenutačno držim PCExpert tržnice, šteta šta su ovo us...i, mogli su malo modificirat pravila pristupu tržnici, načinu ponašanja(bumpanje i sl.) i to bi bilo to dok ovako mi je čak i Njuška draža.

Ja tamo nemam inspiracije za napucat 10 postova do tog limita za tržnicu...LOL

17 godina
DamageHigh kaže...
Groza kaže...

Ja tamo nemam inspiracije za napucat 10 postova do tog limita za tržnicu...LOL

same story here {#}

13 godina
odjavljen

Pa onda odete na forum gdje nema tog ograničenja. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

A gdje ja mogu izmjenit podatke koje sam ostavio kod oglasnika?

Edit: našao sam, lijepo je da je to omogućeno već sam se pobojao da su spremljeni za stalno

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 2:44 (johnpr).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Na HW Gurus forumu je otvorena tržnica kao što je bila na Bugu.  Kome je do trgovanja,može otići tamo.

Sad je Bug jedan od malobrojnih lijepo uređenih foruma. Po meni,najbolje je da i tržnica bude odvojena na foruma kao što je na Bugu. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 8 hvala 1
17 godina
neaktivan

Čudni su mali oglasi. Uploadam slike i sad mi izađe oglas, nekompletan i usto nisu objavljene slike :(

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Obavijest za sve:

http://www.bug.hr/vijesti/nadogradnja-malih-oglasa/122160.aspx

Iako je nadogradnja mala, ipak sada prelazimo u drugu fazu, razrade malih oglasa i boljeg "uklopljavanja" u ostatak web i foruma, pa time smatram ovu temu iscrpljenom i zato je zaključavam, a ako bude nekih novih prijedloga i ideja kako i što raditi dalje, slobodno otvorite neke nove teme (u ovom podforumu, gdje se bavimo općenito sadržajima BOL-a).

Zahvaljujem svima koji su nam dali konstruktivne kritike!

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice