Sad bi svi u moderatore, ko mala djeca ste pitajte modove gdje se može glasovat javno pa ćemo svi skupa izabrat moda.
Npr nek to bude pitanje u anketi, nek napišu "najvažnije" članove tj onekoji najviše pomažu glasovat ćemo...
Sad bi svi u moderatore, ko mala djeca ste pitajte modove gdje se može glasovat javno pa ćemo svi skupa izabrat moda.
Npr nek to bude pitanje u anketi, nek napišu "najvažnije" članove tj onekoji najviše pomažu glasovat ćemo...
Što mislite jer bi ja mogao biti novi moderator??
ako DrNasty bude moderator ja ču sam sebi dati crni karton
Imaju malo staža i Jurluk i toxic no zar je moj staž mjerilo za posao moderatora,mislim da ne..Vama smeta što osoba poput mene oštro i bez dlake na jeziku kritizira nesposobne i debilne ljude oko sebe..Zar ti sebe čuješ kakve gluposti govoriš,ajde se malo zapitaj!
Ja bi volio da sadasnji moderatori daju zute kartone svakom ko sudjeluje u temama koje spameri i trolovi otvaraju, barem dok se ne nauce ignorirati takve teme.
Tako ce teme ostati prazne dok ih modovi ne obrisu, a s vremenom ce i nestati jer ce trolovima biti uzaludno otvarati ih zbog nedostatka publike.
jurluk i hyperion su najbolji. trude se da pomognu.
@nfsbaby:
Baš ti neide u prilog to šta u posljednja dva posta ljude nazivaš "debilima". Ima svakakvih ljudi na forumu, ali baš vrijeđat nekako ne prolazi da bi te moglo spopast mjesto moda...
isto tako osim veceg broja moderatora bilo bi potreno da se bar malo organiziraju tako da je uvijek bar 1 online.
Ja bi volio da sadasnji moderatori daju zute kartone svakom ko sudjeluje u temama koje spameri i trolovi otvaraju, barem dok se ne nauce ignorirati takve teme.
Tako ce teme ostati prazne dok ih modovi ne obrisu, a s vremenom ce i nestati jer ce trolovima biti uzaludno otvarati ih zbog nedostatka publike.
Gle vjerujem da bi dobro obavljao posao moda da ti ga daju i ja bi i bilo tko drugi al ne radi se to tako "ja bih bio jer bi bio najbolji" i onda tebe izaberu... Dokaži se malo tijekom vremena i u svojim postovima nisam jedini u ovoj temi koji misli da zbog ovih poruka ne bi bio dobar mod. pogledaj gore posotve...
ja sam osobno za jurluka,armora i toxica jer se vidi da likovi ppišu stvarno pametne poruke,ali ja tu nemogu ništa
pa nek moderatori odluću :)
ako DrNasty bude moderator ja ču sam sebi dati crni karton
@nfsbaby:
Baš ti neide u prilog to šta u posljednja dva posta ljude nazivaš "debilima". Ima svakakvih ljudi na forumu, ali baš vrijeđat nekako ne prolazi da bi te moglo spopast mjesto moda...
isto tako osim veceg broja moderatora bilo bi potreno da se bar malo organiziraju tako da je uvijek bar 1 online.
nezelim se svadat da ne poberem karton...samo cu ti rec da zasutis i ne pravis se previse pametan..kako je netko gore rekao trebali bi napravit anketu pa da vidimo...ti mislis da je biti mod samo dijeljenje kartona i opomene clanovima foruma...mod se mora dobro razumjet u dio foruma u koje je moderator a primjer za to ti je LUXX...kad god sam trazio odgovor od njega dobio sam ga kao sto ga dobijem i od toxica, bilo ovdje bilo preko xfire-a. sad daj link od par tema gdje si ti nekom pomogao
Evo svaki dan imamo priliku vidjeti svakojako trollanje i spamanje, i to ono teže vrste. Predložio bih redakciji da počnu regrutirati nove moderatore, da bi se to svelo na minium.
Što vi mislite?
Da se trazi znanje i zalaganje onda bih i ja u top5 predlozio Jurluka,ali...
Za moda ne treba toliko znanje koliko ozbiljnost i odlucnost da nekome dodijeli karton ili neku drugu odgojnu mjeru.
Ne mora on znati nista o racunalima,ako je poruka offtopic ili je spam onda je relativno jednostavno sto je ciniti a toga ovdje ima da treba vojska modova.
EDIT: ispada da ponavljam sto je Paolo2612 napisao ali je bio jednostavno brzi.
nezelim se svadat da ne poberem karton...samo cu ti rec da zasutis i ne pravis se previse pametan..kako je netko gore rekao trebali bi napravit anketu pa da vidimo...ti mislis da je biti mod samo dijeljenje kartona i opomene clanovima foruma...mod se mora dobro razumjet u dio foruma u koje je moderator a primjer za to ti je LUXX...kad god sam trazio odgovor od njega dobio sam ga kao sto ga dobijem i od toxica, bilo ovdje bilo preko xfire-a. sad daj link od par tema gdje si ti nekom pomogao
ja sam osobno za jurluka,armora i toxica jer se vidi da likovi ppišu stvarno pametne poruke,ali ja tu nemogu ništa
pa nek moderatori odluću :)
Ljudi okanite se tog izbora moderatora.I prepustite BUG-ovcima da odaberu opciju za koju oni misle da je najbolja.Pa nije ovo Predizborna Kampanija.
Osnovni problem je taj da kad neki trol otvori debilnu temu odmah se pojavi njih 10 koji,umjesto da prijave poruku,zapocinju konverzaciju sa njim i time mu samo pomazu da trola.
Miro jel bi bila dobra ideja ta anketa vidjelo bi se što narod želi a modovi netrebaju odmah dobiti ulogu neka se odaberu pa ćemo vidjet kako će se ponašat u vremenu dok ne postanu modovi možda netko pomaže samo zato pa bi se razbahatio...
Miro jel bi bila dobra ideja ta anketa vidjelo bi se što narod želi a modovi netrebaju odmah dobiti ulogu neka se odaberu pa ćemo vidjet kako će se ponašat u vremenu dok ne postanu modovi možda netko pomaže samo zato pa bi se razbahatio...
To bi isto bilo dobro samo bilo bi lijepo vidjet odabrane u "prijelaznom" roku. Zanima me kako bi se ponašali.