Premalo modova na forumu zaključana tema

poruka: 106
|
čitano: 12.754
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Premalo modova na forumu
Seky kaže...

Sad bi svi u moderatore,  ko mala djeca ste pitajte modove gdje se može glasovat javno pa ćemo svi skupa izabrat moda.

Npr nek to bude pitanje u anketi, nek napišu "najvažnije" članove tj onekoji najviše pomažu glasovat ćemo...

Dobar prijedlog. Nek naprave anketu na BOL   i izabreremo tak!
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
GeForce kaže...
nfsbaby kaže...

Što mislite jer bi ja mogao biti novi moderator??

nemozes...premalo si na forumu
 Ajde bolje ti je da šutiš..Ja premalo na forumu buahaha!Ja možda nisam online cijeli dan ali zar ne misliš možda da offline švrljam forumom i pratim vaše postove..I jedan Jurluk i Toxic će biti neiskusni,vama treba osoba koja će stati na kraj ovoj anarhiji i bezvlađu koje ovdje vlada,nema upozorenja automatski ban se dijeli za svakog debila ovdje a ta sam osoba upravo JA!Koliko god vi mene kritizirali "Da se ne igram moda" toliko su svi moji postovi 100%-tna istina,a sadašnji moderatori da obavljaju svoj posao kako treba do pojave debila na ovom forumu nebi ni došlo!
 po ovome se vidi da nisi za moda-a. ja nisam prico koliko si dnevno na forumu nego kolko si mjeseci na forumu, a ti si u svakom slucaju premalo i kolko vidim imas zuti jedan tako da mislim da ne mozes...
CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

ako DrNasty bude moderator ja ču sam sebi dati crni karton

Very funny, who cares anyway!?!

Moj prijedlog DrNasty i Armor.
mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 18:58 (Verbatim).
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
GeForce kaže...
nfsbaby kaže...

Ajde bolje ti je da šutiš..Ja premalo na forumu buahaha!Ja možda nisam online cijeli dan ali zar ne misliš možda da offline švrljam forumom i pratim vaše postove..I jedan Jurluk i Toxic će biti neiskusni,vama treba osoba koja će stati na kraj ovoj anarhiji i bezvlađu koje ovdje vlada,nema upozorenja automatski ban se dijeli za svakog debila ovdje a ta sam osoba upravo JA!Koliko god vi mene kritizirali "Da se ne igram moda" toliko su svi moji postovi 100%-tna istina,a sadašnji moderatori da obavljaju svoj posao kako treba do pojave debila na ovom forumu nebi ni došlo!
 Nemožeš ti znat tko bi bio kakav, a kad bi ti bio mod mislim da bi izbacio 50% članova počevši sa Jurlukom i Toksikom jer su ti "konkurenti". To bi bila diktatura. Okani se takvih komentara. A modovi dobro obavljaju svoj posao nemogu visit 24/7, malo ih je pa se ovo događa...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...
nfsbaby kaže...
GeForce kaže...
nfsbaby kaže...

po ovome se vidi da nisi za moda-a. ja nisam prico koliko si dnevno na forumu nego kolko si mjeseci na forumu, a ti si u svakom slucaju premalo i kolko vidim imas zuti jedan tako da mislim da ne mozes...

Ma nemaju posebne veze žuti. Imaju i neki modovi sadašnji žute kartone. Samo se nesmije događati prečesto
Ojla!
16 godina
protjeran
Premalo modova na forumu

Imaju malo staža i Jurluk i toxic no zar je moj staž mjerilo za posao moderatora,mislim da ne..Vama smeta što osoba poput mene oštro i bez dlake na jeziku kritizira nesposobne i debilne ljude oko sebe..Zar ti sebe čuješ kakve gluposti govoriš,ajde se malo zapitaj!

0 0 hvala 0
17 godina
Premalo modova na forumu

Ja bi volio da sadasnji moderatori daju zute kartone svakom ko sudjeluje u temama koje spameri i trolovi otvaraju, barem dok se ne nauce ignorirati takve teme.

Tako ce teme ostati prazne dok ih modovi ne obrisu, a s vremenom ce i nestati jer ce trolovima biti uzaludno otvarati ih zbog nedostatka publike.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Seky kaže...
nfsbaby kaže...
GeForce kaže...
nfsbaby kaže...

Nemožeš ti znat tko bi bio kakav, a kad bi ti bio mod mislim da bi izbacio 50% članova počevši sa Jurlukom i Toksikom jer su ti "konkurenti". To bi bila diktatura. Okani se takvih komentara. A modovi dobro obavljaju svoj posao nemogu visit 24/7, malo ih je pa se ovo događa...
 Ovako da jednu stvar razjasnimo meni ovdje nitko nije konkurencija jer nisam podao i pokvaren nego se borim dostojno i pravedno..Misliš da bi izbacio 50 % foruma,pa ako je tih 50% debila naravno da bi svi letili,ovo za posao moda se slažem s tobom ali zato bi i trebali regrutirati(LOL) osobe poput mene koji će svojim radom dovesti u red ovako cijenjen i ugledan forum..
17 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

jurluk i hyperion su najbolji. trude se da pomognu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Premalo modova na forumu

@nfsbaby:

Baš ti neide u prilog to šta u posljednja dva posta ljude nazivaš "debilima". Ima svakakvih ljudi na forumu, ali baš vrijeđat nekako ne prolazi da bi te moglo spopast mjesto moda...

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

isto tako osim veceg broja moderatora bilo bi potreno da se bar malo organiziraju tako da je uvijek bar 1 online.

Nesto lijepo? ma da...
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ja bi volio da sadasnji moderatori daju zute kartone svakom ko sudjeluje u temama koje spameri i trolovi otvaraju, barem dok se ne nauce ignorirati takve teme.

Tako ce teme ostati prazne dok ih modovi ne obrisu, a s vremenom ce i nestati jer ce trolovima biti uzaludno otvarati ih zbog nedostatka publike.

Mislim da je o tome bila rasprava u HoS-u. Nisam siguran, ali toga ti se većina neće pridržavati. Svi žele imati veći postcount i onda kod te besmislene teme možeš ugledati 20-30 komentara da je tema besmislena.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

Gle vjerujem da bi dobro obavljao posao moda da ti ga daju i ja bi i bilo tko drugi al ne radi se to tako "ja bih bio jer bi bio najbolji" i onda tebe izaberu... Dokaži se malo tijekom vremena i u svojim postovima nisam jedini u ovoj temi koji misli da zbog ovih poruka ne bi bio dobar mod. pogledaj gore posotve...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
warhed kaže...

ja sam osobno za jurluka,armora i toxica jer se vidi da likovi ppišu stvarno pametne poruke,ali ja tu nemogu ništa
pa nek moderatori odluću :)

jurluk on je dobar samo neznam koliko je on ozbiljan da bude moderator treba biti ozbiljan a i moguće je da je on ozbiljan stvarno neznam
 Nije bitno koliko modovi znaju, moderator može biti i onaj koji nema blage veze o kompjuterima. Samo treba biti pravedan kada se bude kažnjavalo (da ne bude favoriziranja određenih korisnika) i da zna pravila foruma da bi mogao adekvatno upozoravati.

Jako je važno da provodi puno vremena na forumu - badave moda kojeg nikad nema.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
gamer2400 kaže...

ako DrNasty bude moderator ja ču sam sebi dati crni karton

Smijeh  Smijeh
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

@nfsbaby:

Baš ti neide u prilog to šta u posljednja dva posta ljude nazivaš "debilima". Ima svakakvih ljudi na forumu, ali baš vrijeđat nekako ne prolazi da bi te moglo spopast mjesto moda...

Ja vrijeđam zato jer vidim da puno takvih ljudi dolazi na forum i samo spamaju i trolaju..Boli me i to da moderatori slabo obavljaju svoj posao a to se tiče suzbijanja debila i onda kada uputim nekome kritiku onda počinju priče da se ja igram moda,da ne pametujem itd..A tu istu budalu jebu u mozak već tjedan dana kojekakvi trollovi i noobovi..
16 godina
neaktivan
Vane kaže...

isto tako osim veceg broja moderatora bilo bi potreno da se bar malo organiziraju tako da je uvijek bar 1 online.

Slažem se valjda modovi imaju neke unutarnje privatne poruke pa bi se mogli dogovorat...
17 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

nezelim se svadat da ne poberem karton...samo cu ti rec da zasutis i ne pravis se previse pametan..kako je netko gore rekao trebali bi napravit anketu pa da vidimo...ti mislis da je biti mod samo dijeljenje kartona i opomene clanovima foruma...mod se mora dobro razumjet u dio foruma u koje je moderator a primjer za to ti je LUXX...kad god sam trazio odgovor od njega dobio sam ga kao sto ga dobijem i od toxica, bilo ovdje bilo preko xfire-a. sad daj link od par tema gdje si ti nekom pomogao

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Red Devil kaže...

Evo svaki dan imamo priliku vidjeti svakojako trollanje i spamanje, i to ono teže vrste. Predložio bih redakciji da počnu regrutirati nove moderatore, da bi se to svelo na minium.

Što vi mislite?

Uz autore kao što si ti (1 dan na forumu - 53 poruke!), jedino rješenje je profesionalizacija modova i pretvaranje foruma u komercijalni servis - pa ti druškane malo plati suport koji zahtijevaš. :)
Forum je dobar i popularan, pa privlači i retarde, koji se žele malo proslaviti. Ne možemo reagirati u sekundi, ali kad-tad stanemo im na kraj i očistimo smeće koje nanesu (uz pomoć svih koji prijavljuju poruke!).
U sljedećoj nadogradnji bit će bitnih novosti i za moderiranje foruma, pa će i samim modovima biti lakše održavati red.
Samo malo strpljenja i s vaše strane, a uz prijave gluposti, odlično je rješenje - ignoriranje kretena koji dolaze s namjerom da vas provociraju! To je nešto što ih najviše boli!
Cool
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 19:09 (Miro).
17 godina

Da se trazi znanje i zalaganje onda bih i ja u top5 predlozio Jurluka,ali... Osmijeh

Za moda ne treba toliko znanje koliko ozbiljnost i odlucnost da nekome dodijeli karton ili neku drugu odgojnu mjeru.

Ne mora on znati nista o racunalima,ako je poruka offtopic ili je spam  onda je relativno jednostavno sto je ciniti a toga ovdje ima da treba vojska modova.

EDIT: ispada da ponavljam sto je Paolo2612 napisao ali je bio jednostavno brzi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 19:13 (Kristyans).
17 godina
Horagio kaže...
Svi žele imati veći postcount i onda kod te besmislene teme možeš ugledati 20-30 komentara da je tema besmislena.
 Postcount nije razlog jer tema ionako bude obrisana. Jedino nanose stetu jer trolovi vide da imaju razloga otvarati teme, njima je cilj da im forumasi govore da su ludi, da je tema besmislena. Sad sam vidio jednog spamera koji je prihvatio rjesenje na tekst poruke ''ti si lud!''
16 godina
protjeran
GeForce kaže...

nezelim se svadat da ne poberem karton...samo cu ti rec da zasutis i ne pravis se previse pametan..kako je netko gore rekao trebali bi napravit anketu pa da vidimo...ti mislis da je biti mod samo dijeljenje kartona i opomene clanovima foruma...mod se mora dobro razumjet u dio foruma u koje je moderator a primjer za to ti je LUXX...kad god sam trazio odgovor od njega dobio sam ga kao sto ga dobijem i od toxica, bilo ovdje bilo preko xfire-a. sad daj link od par tema gdje si ti nekom pomogao

Ako si trebao pomoć zašto mi se nisi obratio,zar misliš da bi ti odbio pomoći??Za ubuduće:Tko god treba neku pomoć neka me slobodno pita jer volim pomagati ljudima a prezirem internet trollove i njih smatram debilima.
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

E ovo je jako dobro rečeno!!!
Jer evo sitacija je takva kakva jest.. premalo je modova i spameri se iživljavaju.. ali neka! Pustimo ih nek se iživljavaju dok ne dođe netko ko će ih bann-at i obrisat teme!!
Treba ih ignorirati i praviti se da niko od nas ne vidi spamersku temu uopće!! Pa će se i oni ohladiti i dobiti ono što su zaslužili...
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
gamer2400 kaže...
warhed kaže...

ja sam osobno za jurluka,armora i toxica jer se vidi da likovi ppišu stvarno pametne poruke,ali ja tu nemogu ništa
pa nek moderatori odluću :)

jurluk on je dobar samo neznam koliko je on ozbiljan da bude moderator treba biti ozbiljan a i moguće je da je on ozbiljan stvarno neznam
 Nije bitno koliko modovi znaju, moderator može biti i onaj koji nema blage veze o kompjuterima. Samo treba biti pravedan kada se bude kažnjavalo (da ne bude favoriziranja određenih korisnika) i da zna pravila foruma da bi mogao adekvatno upozoravati.

Jako je važno da provodi puno vremena na forumu - badave moda kojeg nikad nema.
 Sebe sam vidio u ovom tekstu:pravedan jesam,pravila foruma znam jel dosad nisam dobio ni jedan karton,a jedini  problem je što ne mogu provoditi puno vremena na forumu.Smijeh
16 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

Ljudi okanite se tog izbora moderatora.I prepustite BUG-ovcima da odaberu opciju za koju oni misle da je najbolja.Pa nije ovo Predizborna Kampanija.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

Osnovni problem je taj da kad neki trol otvori debilnu temu odmah se pojavi njih 10 koji,umjesto da prijave poruku,zapocinju konverzaciju sa njim i time mu samo pomazu da trola.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Horagio kaže...
Svi žele imati veći postcount i onda kod te besmislene teme možeš ugledati 20-30 komentara da je tema besmislena.
 Postcount nije razlog jer tema ionako bude obrisana. Jedino nanose stetu jer trolovi vide da imaju razloga otvarati teme, njima je cilj da im forumasi govore da su ludi, da je tema besmislena. Sad sam vidio jednog spamera koji je prihvatio rjesenje na tekst poruke ''ti si lud!''
 To sam i ja mislio, ali pogledaj teme ovog autora. Mnogo ih nije obrisano, a komentara opet ima...
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

Miro jel bi bila dobra ideja ta anketa vidjelo bi se što narod želi a modovi netrebaju odmah dobiti ulogu neka se odaberu pa ćemo vidjet kako će se ponašat u vremenu dok ne postanu modovi možda netko pomaže samo zato pa bi se razbahatio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Seky kaže...

Miro jel bi bila dobra ideja ta anketa vidjelo bi se što narod želi a modovi netrebaju odmah dobiti ulogu neka se odaberu pa ćemo vidjet kako će se ponašat u vremenu dok ne postanu modovi možda netko pomaže samo zato pa bi se razbahatio...

Ja mislim da bi to bila loša ideja jer bi neki glasali sami za sebe, ako će anketa biti provedena preko Bug Onlinea... Ako će već biti anketa neka bude na forumu i smiju glasati samo oni koji imaju više od 2 ili više mjeseci jer bi se tako sprječilo da si netko napravi više acc-a i onda samo glasa. Ma, znaju Bugovci šta je dobro za njih...
16 godina
neaktivan
Premalo modova na forumu

To bi isto bilo dobro samo bilo bi lijepo vidjet odabrane  u "prijelaznom" roku. Zanima me kako bi se ponašali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice