Par ljudi naleti tokom dana i ode. Sumnjam da će se ikad vratiti. A već 2 dana ne emitiramo, a mogli smo, stranica je gotova.
Nemamo šifru za stream server :)
Pa nije baš polovično. Imaš nekih prijedloga ili kritika? Slobodno reci.
Tko želi slušat nek se javi na PM za link, neželim ovako javno jer još nije 100 posto dovršena stranica :)
ja ocu da slusam
SALJU BRATEEE3E
Zakon je +1000000000000
Ajde drago mi je da ti se sviđa.
Evo ga ljudi, navratite tu i tamo.
Svaka čast.
To ste radili sve ove dane?
lijepo, svaka čast smao što se slova tesko vide zbog boje ali sve u svemu odlicnoa samo to popravite ;)
Koja slova? Nitko se nije žalio dosad na vidljivost, možda je do tebe.
To ste radili sve ove dane?
Što, nije ispunilo očekivanja?
vidi se ali slabo. sve ostalo 5/5..
Evo odgovora
To je s namjerom tako, nije baš da se teško vidi. Ako se još netko požali mjenjamo. Hvala na kritici :)
To je s namjerom tako, nije baš da se teško vidi. Ako se još netko požali mjenjamo. Hvala na kritici :)
Da, normalno se vidi. Jedino da gledaš LCD monitor odozdo prema gore....
Ko je radil radio?
Nas par. Apaz je webdizajn ako to pitaš.
Odličan je dizajn..
Odličan je dizajn..
Hvala. Slobodno navrati tu i tamo :)
(bookmarkaj nas :))
Evo jedna mala primjedba/prijedlog. Ništa strašno.
Zanima me jeli moguće onaj prozor za prijavu nekako drukčije napravit? Na nižim rezolucijama (1024x768) se ne može doć do gumba prijavi se. Kad se makne miš za skrolat udesno onda se makne i taj prozor.
Rješenje je jednostavno pritisnit enter kad se upišu podaci u taj prozorčić. Jedino se nekad pojavi (kad se stisne enter) Invalid token, onda proces treba ponovit.
Evo jedna mala primjedba/prijedlog. Ništa strašno.
Zanima me jeli moguće onaj prozor za prijavu nekako drukčije napravit? Na nižim rezolucijama (1024x768) se ne može doć do gumba prijavi se. Kad se makne miš za skrolat udesno onda se makne i taj prozor.
Rješenje je jednostavno pritisnit enter kad se upišu podaci u taj prozorčić. Jedino se nekad pojavi (kad se stisne enter) Invalid token, onda proces treba ponovit.
Sad ću vidjet ako se išta oko toga može učiniti. Oko ovog invalid tokena to ne znam koji je ku*ac iskreno, i mene živcira. Ali se događa često. Uglavnom. Ako se može popraviti, bit će popravljeno večeras :)
Hvala na kritici.
Pozdrav svim slusateljima radija..evo samo jedna obavijest za sve one koji imaju facebook
lajkajte nasu stranicu http://www.facebook.com/pages/Dizzy-Radio/188532234512135?ref=ts
Dizajn je odličan, stranica i sve je super!
Samo jedna mala anketica
Radi li vam radio stream na mobitelu?
Oni koji nemaju mboitele ili nisu probavali, molim vas da ne odgovarate na anketu ;)
0 | Android - Ne radi |
---|---|
0 | Android - Radi |
2 | iPhone - Ne radi |
0 | iPhone - Radi |
0 | Neki drugi (Radi/Ne) i koji? |
na iphoneu neradi jel nema flasha
Dizajn je odličan, stranica i sve je super!
Samo jedna mala anketica
Radi li vam radio stream na mobitelu?
Oni koji nemaju mboitele ili nisu probavali, molim vas da ne odgovarate na anketu ;)
Napomena - uvest ćemo posebnu stranicu za mobitele ;)