8 godina BUG foruma

poruka: 140
|
čitano: 17.263
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće protje
17 godina
Re: 8 godina BUG foruma
Friday kaže...
midzan21 kaže...

6 godina, 11 mjeseci i 9 dana kasnije i dalje čitam ovaj forum. Pratim ga od početka, ali acc nisam napravio sve dok mi nije trebao (sad se ne sjećam što sam trebao, al ajd dobro :P )

statsi (sa ovom porukom):

1300 poruka/ 34 teme

Član od: 4.3.2009.

Dobro majku mu šta ti radiš po cijele dane?

Kompajlira.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
16 godina
midzan21 kaže...

6 godina, 11 mjeseci i 9 dana kasnije i dalje čitam ovaj forum. Pratim ga od početka, ali acc nisam napravio sve dok mi nije trebao (sad se ne sjećam što sam trebao, al ajd dobro :P )

1300 poruka/ 34 teme

Ovo je bio problem: "Problem s gašenjem računala".

Ha, vidiš kako znam. Poznajem te bolje nego ti sam. I, evo moja statistika:

Član od: 23.3.2009.

Broj poruka / tema: 2.197 / 14

Još malo i 7 godina će biti da sam ovdje i to gotovo svakodnevno se prijavljujem, ali ne pišem baš puno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 13:37 (Izzy).
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
midzan21 kaže...

1300 poruka/ 34 teme

Dobro majku mu šta ti radiš po cijele dane?

svašta, i uvijek ima vremena za visiti po forumima (od BUG-a, xda, yttalk i još nekih gdje se zaletim ako nešto trebam) ... 

4mal kaže...

no lifer a sta ces

da barem jesam  studiranje me ubija, ali šta tu mogu... šta se mora nije teško 

EDIT: Izzy našao sam i sam... Treba iskopat arhivu poruka koju imam ovdje  Kad se sjetim tih dana i Athlona toga te prvih radova na webu... #memories

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 13:42 (midzan21).
13 godina
8 godina BUG foruma

dosao prije 4-5 godina kao laik po par savjeta za slozit nekakav komp i od tada mislim da nije proslo 24 sata a da nisam bio prijavljen. a da ne govorim da se komp pretvorio u hobi i opsesiju 

cestitam bugovci i zelim vam da nas kartonirate jos puno puno godina 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
8 godina BUG foruma

Dajte modovi neku ljestvicu najaktivnijih forumaša, baš me zanima tko je ovdje proveo 8/8 godina 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

9 0 hvala 0
17 godina
8 godina BUG foruma

Ja postam samo da mogu pratit kad ce mi pisat da sam 8 godina tu.

EDIT 30 sekundi kasnije: Evo već piše. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 16:16 (SinCr0).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
8 godina BUG foruma

8. godina a? Nije me dosta bilo,od 10 autora koja sam kao pratio(većinom i radi kao neke trgovine i kupovine,microman je recimo tad imao naj naj hardver i testirao high end grafičke koliko se sjećam) 5 ih je neaktivno i 5 su tu...sad više ne sudjelujem jer kao znam o hardveru i softweru dosta a i bio sam omražen i nepopularan...F1-IVO moderator,Hyperion sa pcplay foruma ako se ne varam,xyan pro battlefield igrač i drugi pro čiteri iz battlefield serijala,itd.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Bug sam počeo pratiti tamo od 2009,malo pomalo sam se registrirao i bug mi se uvukao pod kožu,raskošan forum i naravno aktivni forumaši koji se kuže u sve.Mnogo toga sam naučio o hardwareu i naravno štečeno znanje koje sam pobrao me stavilo u poziciju da i sam pametujem tamo o nekom Intelu,AMD itd.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
8 godina BUG foruma

Ja sam na pola putas evo vec 4 zvjezdicom

Nisam ni znao da mi je statistika ovakva:

Broj poruka 12.097/ tema: 380

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

...sretan rodjendan BUG-u...jos puno puno godina

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Ja sam na pola putas evo vec 4 zvjezdicom

Nisam ni znao da mi je statistika ovakva:

Broj poruka 12.097/ tema: 380

lp

Imaš ih 3 i pol

Ja sam četvrtu zvjezdicu dobio u 2. mjesecu 2014. Petu sam čekao do 11. mjeseca 2015. Jako dugo vremena treba za svaku zvjezdicu...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
8 godina BUG foruma

smrade! ja vidim 4!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
8 godina BUG foruma

Hmm, ja imam 2.738 poruka na 3 i pol zvjezdice u 8 godina, moguće da sam pri dnu s obzirom na omjer (poruke/broj zvjezdica)/(broj godina na forumu)

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 20:13 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
8 godina BUG foruma

Član od: 11.2.2008.

Broj poruka / tema: 5.058 / 261

No. Nije tako strašno. Ne da mi se toliko pisati više.. godine su tu :)

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Član od 13.12.2010; al mi je ko da sam od početka tu :D

2 zvjezdice, 786/34, nisam baš aktivan, ali definitivno najbolji forum

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
15 godina
M4X kaže...

F1-IVO moderator,Hyperion sa pcplay foruma ako se ne varam,xyan pro battlefield igrač i drugi pro čiteri iz battlefield serijala,itd.

A Mato? Gdje nam je Mato? 

EUNE: Ferritin
10 godina
odjavljen
8 godina BUG foruma

Član(ica) od: 29.7.2015.

Broj poruka / tema: 1.130 / 44

Joj, baš slabo u usporedbi s nekima. Koma!

http://informanka.blogspot.hr/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Pratim forum od sredine 2010., zvaničan član od 11./10. Posljednje tri do tri i pol godine iznimno slabo aktivan, gledajući statistiku postova, baš se i nema vremena

Vučem već duuuugo vremena tu brojku 10K... 

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
8 godina BUG foruma

Tu i tamo se ulogiram ali skoro svaki dan gledam kako pametne stvari tako i gluposti nekih, haha :)

M

7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Steta!
14 godina
zoharbizo kaže...

Tu i tamo se ulogiram ali skoro svaki dan gledam kako pametne stvari tako i gluposti nekih, haha :)

Što se sa tobom desilo nema te više u raspravama,popustila hardware manija ili?

16 godina
8 godina BUG foruma

Jedan od boljih i meni najomiljenijih foruma.

Know your world.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

A Mato? Gdje nam je Mato? 

Priča se po kuloarima da overclockira Baotiane i čeka taj savršeni primjerak od 49.99ccm da sruši svjetski rekord

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Moj "c64" account baniralo zbog nesvaćene šale. Po tom kriteriju ovaj account mi je trebalo banirati bar 10 puta ali eto, drži se.

A zašto je forum prije bio bolji? Zato što je o računalima bilo 95% tema a o mobitelima i ostalom 5%. Danas obrnuto. A ko zna da li bi forum preživio da nije tako.

4 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
8 godina BUG foruma

E da, sad se sjetih pitati - kako dobiti te zvjezdice? Svi imaju nešto ispod korisničke slike, a ja ništa. Pih, pih.

http://informanka.blogspot.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

"Grammar Nazi" forumaši teško ili nikako ne dobivaju zvjezdice. Trebaju se strašno puno truditi.

14 godina
8 godina BUG foruma

PC vise nemam, samo laptop i to sluzbeni.

Pratim i dalje sve pa i testiram ali nemam volje nakon posla ni tokom posla za rasprave.

Tu su mladi da se bore :))

Taman gledam, imam 14000 postova.

Mozda sa svim ukupno prije nego su mi vratili ovaj acc 20000.

M
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 3:32 (zoharbizo).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Ja ću ove godine (na kraju Ožujka) imati punih 6 godina.Vau, pa ja sam u starijoj ekipi!  

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Broj poruka/broj tema: 287/8

Registrirao sam se jer sam imao nekakvih problema na laptopu, tko vise uopce pamti sto je bilo, a nakon toga na forum zaboravio na godinu dana.

@Arendelle
Samo se ti zali na slabu statistiku, godinu (i cetiri dana) sam dana dulje od tebe na forumu. :P
https://www.g2a.com/r/user-5597a70a8b648
17 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

E da, sad se sjetih pitati - kako dobiti te zvjezdice? Svi imaju nešto ispod korisničke slike, a ja ništa. Pih, pih.

Za cca 2 tjedna imat ću 8 godina staža na ovom forumu. Nešto kasnije su uvedene te zvijezdice. I onda i sada za njih imam isti slogan: Ne treba mi zvjezdica na glavi kad ja nosim crven, bijeli, plavi. Ako ih želiš evo ti ove moje. Niti sam ih tražio niti ih trebam.

Šta roda donese, to vrana odnese.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće protje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice