Želim biti siguran - BUG dvd

poruka: 4
|
čitano: 972
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako, bug dvd-e sam prvi put počeo koristiti daaavno, dok su još stavljali crimsonland kao igru, tada nisam imao nikakve viruse, pa ni trojance, jer nisam imao ni interneta, nit sam ubacivao ikakve USB diskove i DVD-e, CD-e, nit sam unao nekakve sumnjive .exe fajlove, te me antivirus počeo obavještavati da imam trojance na računaru...

tada sam ih prestao koristiti sve do mjesec dana prije...

isto tako, nov nivcat računar, ubacim bug DVD kad ono, zatrokira računar, i morao sam restartat, sad mene zanima, ima li mogučnosti da postoji virus ili koja vrsta crva ili trojanca na bug dvd-u, te da li mi je sigurno ponovno ga stavljat?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skoro pa nemoguce.

Prije bi mogla bit neka hardverska greška.

Događa se samo sa bugovim DVD-ima ili i sa drugima?

Siguran da ti je windows potpuno u redu i inace ne radi probleme?

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Želim biti siguran - BUG dvd
BannedOnThisForum kaže...

ovako, bug dvd-e sam prvi put počeo koristiti daaavno, dok su još stavljali crimsonland kao igru, tada nisam imao nikakve viruse, pa ni trojance, jer nisam imao ni interneta, nit sam ubacivao ikakve USB diskove i DVD-e, CD-e, nit sam unao nekakve sumnjive .exe fajlove, te me antivirus počeo obavještavati da imam trojance na računaru...

isto tako, nov nivcat računar, ubacim bug DVD kad ono, zatrokira računar, i morao sam restartat, sad mene zanima, ima li mogučnosti da postoji virus ili koja vrsta crva ili trojanca na bug dvd-u, te da li mi je sigurno ponovno ga stavljat?

Jesi skenirao DVD s nekim antivirusnim programom? (moram pitati, ali vidim da nisi ništa naveo...)

Ti simptomi (trokiranje) uopće ne moraju značiti da se radi o nekom malwareu...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
RE: Želim biti siguran - BUG dvd
LUXX kaže...

Skoro pa nemoguce.

Prije bi mogla bit neka hardverska greška.

Događa se samo sa bugovim DVD-ima ili i sa drugima?

Siguran da ti je windows potpuno u redu i inace ne radi probleme?

sa windowsima je sve ok, samo za bug dvd, nego, to sam radio i prije, a sad ako se to desi ne znam, jer ako bude, može biti hiljadu stvari, jer sam imao problema sa confickerom i sa raznim malware-om, ali je sad čist računar

Gunner_V kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Jesi skenirao DVD s nekim antivirusnim programom? (moram pitati, ali vidim da nisi ništa naveo...)

Ti simptomi (trokiranje) uopće ne moraju značiti da se radi o nekom malwareu...

skenirao prije, nije ništa pronalazio, znači, smijem ga ubacit?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice