VHS to USB-DVD usluga

poruka: 12
|
čitano: 3.036
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
VHS to USB-DVD usluga

Treba mi ducan gdje se bave sa takvim stvarima, imam neki video na VHSu i volio bih ga spremiti kao uspomenu na PC. Postoji li takav ducan u zagrebu koji se bavi sa time?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: VHS to USB-DVD usluga

Na žalost ne znam; ali barem kao sugestija - ako još uvijek imaš ispravan VHS uređaj, možda bi ti jeftinije bilo da sam digitaliziraš te snimke - treba ti samo video capture kartica (cijene su cca 100 kn, npr. link); software ćeš dobiti s karticom, a za snimanje ti može poslužiti i npr Windows movie maker ili media center.

KaeR
16 godina
VHS to USB-DVD usluga

I to sam kao potencijalnu opciju vidio, ali zanima me moze li mi ta kartica za nesto drugo osim toga sluziti? Posto  za jednokratno upotrebu mi je bacanje novca (?). A VHS bi morao nekako skemijati ako ima netko jer ja nemam {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
VHS to USB-DVD usluga

Imaš Avermedia kartice koje imaju S-video i Composite ulaze, ali i MPEG-4 tuner

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da ne otvaram novu temu...isti problem al drukciji.
Imam dosta vhs-ova tako da mi se u SB-u ne isplati nikako nit imam para da nekom platim...cca 150€ a neam para ni za neke bjesne tv kartice.probao sam 7-8 tv kartica...ili ih komp ne kuzi il drivera ni d....e sad imam lcd tv s svim mofucim konektorima....vhs s scart,s video,chinc i komp s hdmi in/out i dvi i vga...dal postoji neka sansa da se to spoji za capturing?! Konverteri?! Kombinacija...vhs na tv pa na komp il takvo sta? Unaprijed zahvaljujem
17 godina

Problem ti je uvijek relacija izvor signala - pc. bez obzira kako spojiš, trebat će ti na pc-u nešto što će "uloviti" signal i digitalizirati ga, tako da uvijek trebaš neki oblik video capture kartice.

Driveri nekad mogu biti problem, ali dosta često se nađu preko windows update servisa, a snimati možeš preko Windows media centra. Koje konkretno problematične kartice imaš i koje Windowse?

KaeR
13 godina
neaktivan
Ne znam napamet nisam kuci...hauppage-ova neka,winfast 2000,gigabyte 7000 model usb...ugl tako nesto...budem jos pogledao tocne modele...win 7 ultimate bez serivice packova x64...nasao sam neke drivere...prepozna karticu(neke) ali svaki puta bsod...i nula bodova....
12 godina
neaktivan
VHS to USB-DVD usluga

pogledaj po njuški imaš hrpu DVD rekordera sa ili bez HDD sa male novce (300-600kn) koji će ti taj posao odratit dlično (i ja sam si tako presnimio neke VHS zapise)..

ak ti je i to puno onda ostani na VHS kazetama....

http://www.njuskalo.hr/dvd-playeri/prodaje-se-recorder-sony-rdr-gx120-oglas-6831729

http://www.njuskalo.hr/dvd-playeri/dvd-recorder-oglas-11039023

http://www.njuskalo.hr/dvd-playeri/lg-rh7800-dvd-rekorder-160gb-hdd-oglas-11026641

http://www.njuskalo.hr/dvd-playeri/dvd-recorder-sony-oglas-9875334

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 13:41 (zlatkor).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Juka.sb kaže...
Da ne otvaram novu temu...isti problem al drukciji.
Imam dosta vhs-ova tako da mi se u SB-u ne isplati nikako nit imam para da nekom platim...cca 150€ a neam para ni za neke bjesne tv kartice.probao sam 7-8 tv kartica...ili ih komp ne kuzi il drivera ni d....e sad imam lcd tv s svim mofucim konektorima....vhs s scart,s video,chinc i komp s hdmi in/out i dvi i vga...dal postoji neka sansa da se to spoji za capturing?! Konverteri?! Kombinacija...vhs na tv pa na komp il takvo sta? Unaprijed zahvaljujem

al vidim imaš 1000+ kn za grafu Asus r9 270x 2gb ddr5   ili Intel i5!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 13:43 (zlatkor).
17 godina
Juka.sb kaže...
Ne znam napamet nisam kuci...hauppage-ova neka,winfast 2000,gigabyte 7000 model usb...ugl tako nesto...budem jos pogledao tocne modele...win 7 ultimate bez serivice packova x64...nasao sam neke drivere...prepozna karticu(neke) ali svaki puta bsod...i nula bodova....

Probaj drivere tražiti preko windows update servisa, za dobar dio kartica su dovoljni generički BDA driveri da sve uredno radi u Windows media centru; ako ne upali, traži drivere pomoću hardware ID-a (iz device managera) na internetu, ako već nema odgovarajućeg na proizvođačevim stranicama.

A kao sugestija, ako ne ide nikako s karticama koje imaš, ostaje još opcija nabave ili posudbe nekog rabljenog linijskog DVD snimača, kao što je predloženo.

KaeR
13 godina
neaktivan
Drug to su sve kompenzacije....i komp mi treba za dosta stvari osim igranja....i ima tu auto...jucer rega itd...da ne nabrajam....nekad 1000kn nije problem a nekad...kao sad je i 100kn problem....jer sam negdjeprije izgubio posao na crnjaka sto sam radio....tak da sam ostao bez dijela para...
13 godina
neaktivan
Jesam...sve sam to probao...onih par sto se cinilo da ce proci....plavi ekran :-( ....u SB-u tesko nac bilo koga da ti pomogne i izade u susret....pa ako ima dobra dusa da bi mi posudila snimac nak se javi...kompenzirat cemo nekako...a i neku sumu para mogu dat...hvala unaprijed....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice