Superaantispyware problem..

poruka: 5
|
čitano: 1.113
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pokusavam deinstalirati navedeni program, jer sumnjam da mi radi probleme sa ram-om, ali se neda maknuti, pokusao sam i rucno brisati, pa ni to neide, trazi mi ovlasti administratora i kada mu dam odobrenje, opet kaze da nemoze brisati, dali netko zna za kakav program koji rucno moze brisati takve tvrdokorne programe, po mogucnosti besplatni, tnx!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Superaantispyware problem..
Nen kaže...

Pokusavam deinstalirati navedeni program, jer sumnjam da mi radi probleme sa ram-om, ali se neda maknuti, pokusao sam i rucno brisati, pa ni to neide, trazi mi ovlasti administratora i kada mu dam odobrenje, opet kaze da nemoze brisati, dali netko zna za kakav program koji rucno moze brisati takve tvrdokorne programe, po mogucnosti besplatni, tnx!

Pokušaj s ovim službenim uninstallerom sa njihovog supporta.

http://www.superantispyware.com/supportfaqdisplay.html?faq=47

17 godina
neaktivan

Zahvaljujem, problem rijesen sa njihovim programom, tnx!

15 godina
protjeran

Ima dosta slučajeva sličnih tvome da se SAS ne da jednostavno deinstalirati. U 99 % slučajeva taj uninstaller to upiješno riješeva. No taj program i nije po meni potrebno imati instaliranog na računalu, ni kao free, ni kao plaćenu,odnosno real time verziju koja zna biti jako " teška " za dosta računalnih konfiguracija. Za povremena skeniranja  i eventalna čišćenja skine se portabilna ( random) verzija i to je to. 

Pozdrav

17 godina
neaktivan

Ili se još može koristiti i Revo Uninstaller za brisanje programa.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice