Evo upravo sam instalirao na vrisko, windows vistu, i sve je super radilo, updateao sam i brzo je islo, medjutim....kad sam htio otvoriti fejs, dnevnik.hr i slicne stranice pune multimedije.....jako je sporo otvaralo.....otisao sam na speedtest, i pokazivalo mi je jedva 0.40 kbps...a inace mi prikazuje 10.40kbps...tu nesto nije u redu....spajam se preko WiFi-a na stolnom kompu i nije mican sa mjesta od kad se to dogodilo, dok na kompu koji mi je spojeen mrezno, radi sve u najboljem redu....STA BI TO MOGLO BITI!?!?! dal je do viste ili je mozda neki virus....pomagajte ljudi...hvala!!
Spor mi je internet!
- poruka: 30
- |
- čitano: 2.743
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skini ovo pa napravi scan..za početak..
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
imam licencu od eseta, tako da koristim njega, i da, skenirao sam, kaze da je sve u redu, medjutim probao sam i sa laptopom, ista stvar...WiFi mi je uzasno sporrrr!!!!
Da ti se netko nije spojio sa strane ?
imam sifru, a i sumljam da se itko imao spojiti jer i da se spojio , onda mi nebio bio spor samo WIFi, nego bi i enternet bio spor!!!
Aha, da, nisam pozorno cital... Probaj sa drugom wirelles karticom, ak ju imas
Tu bi trebalo pisat 54 mbps, zbog neceg ti je signal ometan
evo sredjeno!!!...hvala svima na trudu...bila mi je antenica od WiFi-a prema dole, sad kada sam ju dignuo prema gore, sve savrseno radi....
jedino me nesto muci, kada to nije radilo kako treba, uzeo sam laptop i probao s njim, bio sam pola metra od rutera i nije mi radio, to mi je jedino malo cudno....al to mi sad nije neki problem jer mi sad sve radi....hvala...pozz
ha, evo danas opet isti problem....., promjenio sam windowse od viste na sedmicu, i opet mi je jako sporo, cak me pocelo izbacivat, kaze "local onlly" onda sam stavio onaj stik od D-Linka i radilo je savrseno, dosao sam do zakljucka da mi je WiFi PCI kartica pocela stekati.....ako se slazete samnom...??
jesi ga skenirao s nečim,da isključiš virus..šta uopće koristiš?
vec sam naveo, da koristim ESET-a i da sam skenirao komp, CIST JE!!!!....ako se neko slaze samnom da je WiFi kartica crkla nek digne prst...jer neda mi se kupit jos jednu i onda da mi bude visak....bolje da si onda za te pare kupim jos rama =)))
nevjeruj nodu instaliraj još neš koliko je mene nod zajeb_
nevjeruj nodu instaliraj još neš koliko je mene nod zajeb_
gle, dignuo sam prije par minuta sedmicu i disk je potpuno formatiran, nema nis na njemu...mog probat, al sumnjam da ce sta pomoc, jer velim...PRAZAN JE....
Ne mora znaciti da je crkla kartica... Tako se meni nekada 'komunikacija' wi-fi veze spusti na 1Mbps na very low i mogu gledati golubove, a nekada vuce maksimum veze na 5.5Mbps.
Mada je meni to slicno radio stari SE555, kojemu je to bio nagovjestaj da opusta papke. Na kraju ih je i opustio.
Ne mora znaciti da je crkla kartica... Tako se meni nekada 'komunikacija' wi-fi veze spusti na 1Mbps na very low i mogu gledati golubove, a nekada vuce maksimum veze na 5.5Mbps.
Mada je meni to slicno radio stari SE555, kojemu je to bio nagovjestaj da opusta papke. Na kraju ih je i opustio.
da, al mi je interesantno da sam probao staviti onaj D-Linkov stik, i sve radi u savrsenom redu...!!
da, al mi je interesantno da sam probao staviti onaj D-Linkov stik, i sve radi u savrsenom redu...!!
onda je kartica
onda je kartica
hvala, ako je tako...e sad, ako moze neka preporuka neke WiFi kartice, naravno PCI i 54MBps....ja sam gledao onu od D-Linka, al citao sam da podrzava sam 32-bitni OS, a imam u planu uskoro prec na 64-bitni....pa ako ima ko neku dobru preporuku do 220kn??? Hvala!!!
Ja bi prije krivcom smatrao router... Naime, napisao si da ti prijenosnik pola metra od njega nije htio raditi, a to sto je taj stick radio, heh.
Ja sam kada je se555 krepavao hvatao signal po sobi i svaki dan mi je 'kartica' bila na drugom mjestu da bi to sve radilo, a onda jednog dana vise niti to nije pomoglo. Bio sam online, ali promet je isao na kapaljku.
P.S. Najbolje bi bilo kada bi svoju mreznu mogao isprobati kod recimo nekoga, a ne da se zaleces s kupovinom.
Ja bi prije krivcom smatrao router... Naime, napisao si da ti prijenosnik pola metra od njega nije htio raditi, a to sto je taj stick radio, heh.
Ja sam kada je se555 krepavao hvatao signal po sobi i svaki dan mi je 'kartica' bila na drugom mjestu da bi to sve radilo, a onda jednog dana vise niti to nije pomoglo. Bio sam online, ali promet je isao na kapaljku.
a gle, laptop tada nije htio radit, al poslije je proradio i sad radi, al jos uvijek meni PCI kartica na kompu steka, evo recimo vec 2 sata surfam na stiku i nikakvih probljemcica.....a docim se prebacim na karticu, evo sr_nj_...e, al opet, ja se pitam kako to da taj dan nije htio ni laptop, zao je meni upitnik iznad glave, inace bi ja odmah, pravac VEMIL i po karticu,al.....nisam pametan.....
a gle, laptop tada nije htio radit, al poslije je proradio i sad radi, al jos uvijek meni PCI kartica na kompu steka, evo recimo vec 2 sata surfam na stiku i nikakvih probljemcica.....a docim se prebacim na karticu, evo sr_nj_...e, al opet, ja se pitam kako to da taj dan nije htio ni laptop, zao je meni upitnik iznad glave, inace bi ja odmah, pravac VEMIL i po karticu,al.....nisam pametan.....
To je meni doslovno radio se555 (i to s 3 konfiguracije, cas sve rade, cas jedna radi, cas dvije ne rade). Na kraju sam nazvao sluzbu za korisnike, ovi zamijenili router, dali novi i evo vec godinu dana bez problema.
Uglavnom, moze biti i jedno i drugo, ja sam samo napisao da se ne zaleces i svedes na jednog moguceg krivca.
Ako ti radi sa tim dlinkom, onda ga ostavi 7 dana i vidi hoce li biti problema. Ako nece, onda znas sto ciniti.
To je meni doslovno radio se555 (i to s 3 konfiguracije, cas sve rade, cas jedna radi, cas dvije ne rade). Na kraju sam nazvao sluzbu za korisnike, ovi zamijenili router, dali novi i evo vec godinu dana bez problema.
Uglavnom, moze biti i jedno i drugo, ja sam samo napisao da se ne zaleces i svedes na jednog moguceg krivca.
Ako ti radi sa tim dlinkom, onda ga ostavi 7 dana i vidi hoce li biti problema. Ako nece, onda znas sto ciniti.
hvala puno, tako cu i napraviti....tnx.... :)
vec sam naveo, da koristim ESET-a i da sam skenirao komp, CIST JE!!!!....
nema čistog..postoji samo više ili manje zaražen..
EDIT:ili barem zagađen..
kao što ne postoji potpuno zdrav čovjek,već samo nedovoljno pregledan..isto je i sa računalom..
vec sam naveo, da koristim ESET-a i da sam skenirao komp, CIST JE!!!!....
nema čistog..postoji samo više ili manje zaražen..
ne kuzim, rekao mi je da nema virus, sto znaci da je ČIST!!!! zar ne?
Zna se to desiti.. a pričekaj to je vjerovatno do njih
Tionio - ne moraš se s tim opterećivati..kažem načelno,jer ima nekih koji tvrde da su neki opterećeni virusima i za sve krive njih..
..ja samo kažem da njih,malware,adware,spyware treba prvo isključiti kao uzrok, a onda krenuti dalje u rješavanje problema..
..friendly
Tionio - ne moraš se s tim opterećivati..kažem načelno,jer ima nekih koji tvrde da su neki opterećeni virusima i za sve krive njih..
..ja samo kažem da njih,malware,adware,spyware treba prvo isključiti kao uzrok, a onda krenuti dalje u rješavanje problema..
..friendly
ja sam podigao sedmicu isponova, jucer i bila je cista, cista, nisam nis instalirao, prvo kad mi se otvorila, otvorio sam IE, i radilo je sporo....
evo sad sam stavio tu PCI karticu u drugi komp, koji doduse ima XP, i radi sve u najboljem redu, pa sta bi to moglo bit..????
evo sad sam stavio tu PCI karticu u drugi komp, koji doduse ima XP, i radi sve u najboljem redu, pa sta bi to moglo bit..????
aaaaaaaaaaaaaa....otkrio sam, evo posto ste mi svi pomalo pomagali, evo ako vas zanima, naime, kupio sam taj dan nove rame i od kad su ti rami, mene je pocelo zezat, evo upravo sad sam vratio stare rame i radi bez problema.....znaci kartica nije kompatibilna sa Corsair DDR3 ramima, da znate za u buduce.....e sad kad sam se pomirio da mi treba druga WiFi karitce, ako moze savjet koju da kupim, a da mi podrzava 64-bitni sustav i da nije preko nekih 220kn....hvala!!!