Podjela veze na net

poruka: 3
|
čitano: 862
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Podjela veze na net

Evo neznam kako bih nazvao temu pa sam stavio to. Pa evo u chemu je stvar, ja i buraz smo na istom ruteru, imamo maxadsl flat paket sa 4mb brzine, i problem je sto on stalno drzi torrente upaljene tako da ja jednostavno vise nemogu nista ni radit, jedva surfam netom -.-, i pa pitam onda da li postoji program koji moze podjeliti vezu , recimo 2mb salje na moj komp a 2 na bratov i tako da oba dva imamo koristi jer ovo stvarno vise neide, kao da sam opet na dial up ;P.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Podjela veze na net

zasto jednostavno ne ogranicit download u programu koji koristite za skidanje torrenta?  Neodlučan

17 godina
RE: Podjela veze na net
nekitamo kaže...

Evo neznam kako bih nazvao temu pa sam stavio to. Pa evo u chemu je stvar, ja i buraz smo na istom ruteru, imamo maxadsl flat paket sa 4mb brzine, i problem je sto on stalno drzi torrente upaljene tako da ja jednostavno vise nemogu nista ni radit, jedva surfam netom -.-, i pa pitam onda da li postoji program koji moze podjeliti vezu , recimo 2mb salje na moj komp a 2 na bratov i tako da oba dva imamo koristi jer ovo stvarno vise neide, kao da sam opet na dial up ;P.

pogledaj na routeru da li imas QoS, pa to upali ako nije..

torrent ubija LAN.. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 2:41 (nesto222).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice