PDF to JPG

poruka: 10
|
čitano: 11.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PDF to JPG

Molim preporuku pdf to jpg convertera, po mogućnosti da nemoram platiti licencu jer mi treba samo 1kratno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PDF to JPG
nDay kaže...

jer mi treba samo 1kratno

Onda nema potrebe ni za kakvim programom, ova stranica:

http://pdf2jpg.net/ će ti biti dovoljna, vjerujem da ne moram pisati što trebaš.. {#}

17 godina
moderator
nDay kaže...

Molim preporuku pdf to jpg convertera, po mogućnosti da nemoram platiti licencu jer mi treba samo 1kratno

Imaš PDF-XChange Viewer, besplatnu verziju - ima File > Export > Export to Image.

13 godina
neaktivan
PDF to JPG

Treba mi nešto dosta kvalitetnije, da prebaci pdf u kvalitetan jpg i da može 100 stranica prebacit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
nDay kaže...

Treba mi nešto dosta kvalitetnije, da prebaci pdf u kvalitetan jpg i da može 100 stranica prebacit.

Po čemu JPEG-ovi iz PDF-XChange Viewera nisu kvalitetni? Klikneš na Options i podesiš si i kvalitetu i rezoluciju kako ti paše. Ako hoćeš maksimalnu kvalitetu staviš JPEG Quality na 100. Ako hoćeš visoku rezoluciju staviš DPI recimo na 300. U krajnjem slučaju možemo umjesto JPEG odabrati PNG pa nema nikakvog gubitka kvalitete koji bi inače možebitno bio vidljiv zbog JPEG kompresije.

17 godina
PDF to JPG

Za to možeš iskoristiti i Adobe Acrobat (ako ti se da skidati trial od 500MB).

File->Save as->Image

Prilikom snimanja pod Options odabereš željenu kvalitetu i ostale parametre.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
klimama kaže...

File->Save as->Image

Nije problem u programu kojeg već koristi (besplatnom, velikom inače svega 25 megabajta), nego u tome da nije ni pogledao parametre spremanja JPEG-ova (po defaultu je kvaliteta stavljena na 75 i rezolucija 100 DPI, pa je jasno da slike neće biti visoke rezolucije i da će biti dosta artefakata).

13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
klimama kaže...

File->Save as->Image

Nije problem u programu kojeg već koristi (besplatnom, velikom inače svega 25 megabajta), nego u tome da nije ni pogledao parametre spremanja JPEG-ova (po defaultu je kvaliteta stavljena na 75 i rezolucija 100 DPI, pa je jasno da slike neće biti visoke rezolucije i da će biti dosta artefakata).

Namjestio sam bio odmah na 100%, smanji im rezoluciju i nevalja svejedno.

17 godina
moderator
nDay kaže...
mbaksa kaže...
klimama kaže...

File->Save as->Image

Namjestio sam bio odmah na 100%, smanji im rezoluciju i nevalja svejedno.

Sorry, ali nisam te tu baš skužio. Što konkretno ne valja? Što si namjestio na 100%? Kvalitetu? Što znači "smanji im rezoluciju"? Na koliko si stavio DPI?

Jesi probao umjesto u JPEG eksportirati u PNG?

13 godina
neaktivan
PDF to JPG

Poigrao sam se više sa postavkama i namjestio, sve štima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice