Molim preporuku pdf to jpg convertera, po mogućnosti da nemoram platiti licencu jer mi treba samo 1kratno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jer mi treba samo 1kratno
Onda nema potrebe ni za kakvim programom, ova stranica:
http://pdf2jpg.net/ će ti biti dovoljna, vjerujem da ne moram pisati što trebaš..
Molim preporuku pdf to jpg convertera, po mogućnosti da nemoram platiti licencu jer mi treba samo 1kratno
Imaš PDF-XChange Viewer, besplatnu verziju - ima File > Export > Export to Image.
Treba mi nešto dosta kvalitetnije, da prebaci pdf u kvalitetan jpg i da može 100 stranica prebacit.
Treba mi nešto dosta kvalitetnije, da prebaci pdf u kvalitetan jpg i da može 100 stranica prebacit.
Po čemu JPEG-ovi iz PDF-XChange Viewera nisu kvalitetni? Klikneš na Options i podesiš si i kvalitetu i rezoluciju kako ti paše. Ako hoćeš maksimalnu kvalitetu staviš JPEG Quality na 100. Ako hoćeš visoku rezoluciju staviš DPI recimo na 300. U krajnjem slučaju možemo umjesto JPEG odabrati PNG pa nema nikakvog gubitka kvalitete koji bi inače možebitno bio vidljiv zbog JPEG kompresije.
Za to možeš iskoristiti i Adobe Acrobat (ako ti se da skidati trial od 500MB).
File->Save as->Image
Prilikom snimanja pod Options odabereš željenu kvalitetu i ostale parametre.
File->Save as->Image
Nije problem u programu kojeg već koristi (besplatnom, velikom inače svega 25 megabajta), nego u tome da nije ni pogledao parametre spremanja JPEG-ova (po defaultu je kvaliteta stavljena na 75 i rezolucija 100 DPI, pa je jasno da slike neće biti visoke rezolucije i da će biti dosta artefakata).
File->Save as->Image
Nije problem u programu kojeg već koristi (besplatnom, velikom inače svega 25 megabajta), nego u tome da nije ni pogledao parametre spremanja JPEG-ova (po defaultu je kvaliteta stavljena na 75 i rezolucija 100 DPI, pa je jasno da slike neće biti visoke rezolucije i da će biti dosta artefakata).
Namjestio sam bio odmah na 100%, smanji im rezoluciju i nevalja svejedno.
File->Save as->Image
Namjestio sam bio odmah na 100%, smanji im rezoluciju i nevalja svejedno.
Sorry, ali nisam te tu baš skužio. Što konkretno ne valja? Što si namjestio na 100%? Kvalitetu? Što znači "smanji im rezoluciju"? Na koliko si stavio DPI?
Jesi probao umjesto u JPEG eksportirati u PNG?
Poigrao sam se više sa postavkama i namjestio, sve štima.