ovak jučer imam snimljeno pol sata koncerta na mobitelu..... file ima 860mb..... prebacim ga na pc i ne može mi ga pustiti zato što kaže da ima error... odnosno da ne prepoznaje player takvu vrstu file-a.... pokušao sam ga pokrenuti i na mobitelu ali ista priča.... ne pšrepoznaje format... pokušao sam ručno prebaciti format u format factory ali i to ne djeluje jer i on ima error tokom mijenjanja formata..... molimvas pomozite mi jel znate neki program koji riješava takve probleme.... ovaj ideo mi je strašno važan...... unaprijed hvala.....
Kako popraviti error na 3gp videu?
- poruka: 15
- |
- čitano: 2.727
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi proba jednostavno premimenovat datoteku u npr. .avi
meni jednom tako upalilo s nekim videom s mobitela
imam ih više: GOM, KM player, media player clasic, WMP, Quick Time
nisam bio kraj interneta real player ili quick time..... sve jedno ne prepoznaje video
Probaj ga konvertirati u neki drugi video format pomoću nekog programa. Format Factory ti je jedan takav. Po meni odličan a bio ti je i Bug-ova preporuka.
Znači samo ga pusti da ga konvertira u neki drugi video format .wmv ili .avi ili mp4...bilo koji, pa vidi onda hoće li raditi...
Probaj ga konvertirati u neki drugi video format pomoću nekog programa. Format Factory ti je jedan takav. Po meni odličan a bio ti je i Bug-ova preporuka.
Znači samo ga pusti da ga konvertira u neki drugi video format .wmv ili .avi ili mp4...bilo koji, pa vidi onda hoće li raditi...
vec sam napiso da sam pokusao......... i da ne radi
ne radi
dobor jer mogu dobiti jos kakvu idedju
nije me bilo..... ovak sve sam vec probo kaj ste napisali..... tražim nove ideje....... možda neki program koji popravlja taj error......