Kako popraviti error na 3gp videu?

poruka: 15
|
čitano: 2.727
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako popraviti error na 3gp videu????? pomozite

ovak jučer imam snimljeno pol sata koncerta na mobitelu..... file ima 860mb..... prebacim ga na pc i ne može mi ga pustiti zato što kaže da ima error... odnosno da ne prepoznaje player takvu vrstu file-a.... pokušao sam ga pokrenuti i na mobitelu ali ista priča.... ne pšrepoznaje format... pokušao sam ručno prebaciti format u format factory ali i to ne djeluje jer i on ima error tokom mijenjanja formata..... molimvas pomozite mi jel znate neki program koji riješava takve probleme.... ovaj ideo mi je strašno važan...... unaprijed hvala.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako popraviti error na 3gp videu????? pomozit
Ne prepoznaje format na mobitelu na kojem je snimano?Skini k-lite codec pack pa onda probaj pokrenit video na kompu!
15 godina
neaktivan

ne ne radi :( joj stvarno ne znam koji je problem..... svi ostali koji su snimljeni su ispravni jedino ovaj nije..... jadan sunday blody sunday..... i pride...... dajte pomozite kako god znate .........

dodao sam sliku

17 godina
protjeran

jesi proba jednostavno premimenovat datoteku u npr. .avi

meni jednom tako upalilo s nekim videom s mobitela

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 15:33 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U kojem playeru otvaraš video?
17 godina
protjeran

imam ih više: GOM, KM player, media player clasic, WMP, Quick Time

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako popraviti error na 3gp videu?
Pitam autora teme :)
15 godina
neaktivan

nisam bio kraj interneta real player ili quick time..... sve jedno ne prepoznaje video

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj ga konvertirati u neki drugi video format pomoću nekog programa. Format Factory ti je jedan takav. Po meni odličan a bio ti je i Bug-ova preporuka.
Znači samo ga pusti da ga konvertira u neki drugi video format .wmv ili .avi ili mp4...bilo koji, pa vidi onda hoće li raditi...

16 godina
neaktivan
Otvori video s Gom playerom! @ghost,u prvom postu piše da je probavao sa format factory,ali ne radi
15 godina
neaktivan
Gh0sT kaže...

Probaj ga konvertirati u neki drugi video format pomoću nekog programa. Format Factory ti je jedan takav. Po meni odličan a bio ti je i Bug-ova preporuka.
Znači samo ga pusti da ga konvertira u neki drugi video format .wmv ili .avi ili mp4...bilo koji, pa vidi onda hoće li raditi...

vec sam napiso da sam pokusao......... i da ne radi

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Otvori video s Gom playerom! @ghost,u prvom postu piše da je probavao sa format factory,ali ne radi

ne radi

15 godina
neaktivan

dobor jer mogu dobiti jos kakvu idedju

16 godina
neaktivan
Ako sam dobro vidio sliku,nema potrebne codece!Jesi li instalirao k-lite codec pack koji sam ti preporučio?
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Ako sam dobro vidio sliku,nema potrebne codece!Jesi li instalirao k-lite codec pack koji sam ti preporučio?

nije me bilo..... ovak sve sam vec probo kaj ste napisali..... tražim nove ideje....... možda neki program koji popravlja taj error......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice