Driver update

poruka: 9
|
čitano: 3.339
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Driver update

Bok, ljudovi

Dali postoji kakav program za driver update tako da on poskida nove drivere za sve i onda instalira.

Dali postoji šta ???

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driver update

Cuo sam da postoji neki google, tako nesto....

http://www.google.hr/search?q=driver+updater+pro&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Driver update

mozeli neko dati link.....prijatelju ne radi nesto ocitavanje DVD......znaci treba mu driver da ocitava DVD uredjaj sadrzaje

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 23:22 (dogman).
17 godina
neaktivan
Driver update

Ljudi, da li ko koristi ovaj "driver updater pro" neznam kako raditi sa njim.

Nakon šta mi je skenirao comp izlistao mi je drivere koji su stari i treba ih download.

Kliknuo sam na ikonicu diskete i otvori mi se prozor gdje me pita gdje oču save, ja upišem neko ime ali polje save as type je prazno i tu ne mogu ništa tu upisati.

Može li ko da pomogne please.

slika slika

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driver usb

ovako imam problem prijatelj mi je smrdo sustav pa sam mu ja doso dici novi ja sam digao windowse xp sp3 ikad sam mu isao instalirat drajvere sa njegovih cd.ova original od kompa naisao sam na problem sa usb 2.0 driverom kaze nesto kao da je taj driver samo za win xp sp1 i nemogu ga instalirat a kad bez tog drivera probam ukopcat usb stick pojavi mi se plavi ekran i nest pise neka greska pa molim pomoc hitno

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 0:24 (zex1993).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Driver usb

nađi na netu najnovije drivere za matičnu/chipset, instaliraj ih pa će usb proradit.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

a jel mi mos dat neki link ili stranicu di bi to mogo nac i jel može usb 2.0 driver sam skinuo s neta radit na svakom kompu ili mora bit neki određeni

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 0:36 (zex1993).
16 godina
odjavljen

a da ti rečeš koju MB ima tvoj frend? ili pogledaj u device manageru - pod system devices tko se najviše spominje - VIA, Intel, AMD, Nvidia, SiS ili netko treći? ili pogledaj sa everestom koju MB ima i skini odgovarajuće drivere - imaš ih i na Bug DVD-u (intel, nvidia forceware, via)

edit: mora bit driver za tu matičnu, inače ćeš se nagledat BSoD-ova

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 0:37 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan

hvala puno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice