Bog,treba mi jedan download manager di ja unesem link i on mi skida,no ukoliko mi pukne veza da mi ne pocne skidat iz pocetka nego nastavi od tamo di j stao,npr:pukne veza na 20%,on bi trebo nastaviti na tih 20%. . .
Unaprijed zahvaljujem.
Bog,treba mi jedan download manager di ja unesem link i on mi skida,no ukoliko mi pukne veza da mi ne pocne skidat iz pocetka nego nastavi od tamo di j stao,npr:pukne veza na 20%,on bi trebo nastaviti na tih 20%. . .
Unaprijed zahvaljujem.
Freemake video downloader ti je sasvim ok za tu namjenu. Od nedavno ga koristim. Kod njega se preuzimanje i tako može pauzirati, može se izaći iz programa, računalo i ugasiti, svejedno nastavlja ali ne automatski nego ti pokrećeš tipkom restore downloads, kad ga ponovno pokreneš, te nastavlja preuzimanje.
Ma ne treba mi video downloader vec FileDowmloader,bio to .avi,.mp4,.rar. ..etc,znaći da sve može skidati,davno sam bio koristio jDownloader,sad se ne sječam dali on ima to da ukoliko pukne veza nastavi skidati di je stao. . .
Svojevremeno sam koristio orbit downloader koji je dobro radio u firefoxu kao priključak i kao samostalni manager. Ali vremena se mijenjaju. Sada vrijedfi jedino u IE8.Tebi treba samostalni dm a za tvog vidi ovdje
Cryptload i jdownloader (Povezivanje na Internet) @ Bug Online Forum
Najbolje ti je koristiti JDownloader u te svrhe. Dugo godina sam skidao sa filehosting serviceova i koristio programe tipa IDM i FlashGet, ali JDownloader se pokazao najboljim.