Blok dijagram/algoritam poslovnog procesa

poruka: 5
|
čitano: 4.064
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poštovanje,

molim pomoć, ako netko ima ideju, ili iskustvo.

Trebao bi mi dakle program koji mi može inteligentno iscrtati algoritam poslovnog procesa.

Evo, npr. zamislimo da poslovni proces ima sedam etapa, a svaka etapa nekih pet-šest procedura za obaviti.

Nekada bi mi trebalo da poslovni proces "skrene" s osnovne linije, na neke dodatne etape, pa da se vrati nazad na centralnu liniju, a nekada bi išao redom po centralnoj liniji od prve do zadnje.

Dakle svi poslovni procesi imaju sve etape zajedničke, samo neki imaju i dodatne etape, koje nakon što ih se obavi - poslovni proces nastavlja tamo gdje je "skrenuo" na njih.

Insert/Dijagram u MS Word-u mi je nespretan i nije to ono što ja želim, "crtati" u Excell-u (praviti tablice pa ih uokvirivati i povezivati međusobno linijama) mi je isto nespretno i ne dovoljno lijepo.

MS Project sam probao ali on je previše orjentiran na komponentu vremena izvođenja, a meni to nije prioritet, a i nije riječ o projektu, a i ne znam kako bih tamo na kraju dobio da mi se iscrta algoritam.

Eto, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Visio.

WTF?
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Blok dijagram/algoritam poslovnog procesa

Ooo,

nisam ni čuo za taj program, idem ga potražiti!

Puno hvala za sada a javit ću kako je prošlo.

17 godina
neaktivan

Taj program inače dolazi u paketu Microsoft Office programa. Al ne bilo kojim paketima nego ja mislim da je MSO Proffessional ili Ultimate, tako nešto.

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da, našao sam ga,

malo me sramota što nisam znao da je to MS Office program!

Plač

Uglavnom našao, instalirao, MS Office Visio 2007 Proffesional, dosta dobro izgleda samo što ga sad trebam skužiti!

Ako se netko sjeti nečeg jednostavnijeg neka slobodno napiše.

Hvala svima koji su se uključili.

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice