T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.902.048
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Ima korisnika koji nemaju ni 4 mjeseca usluge, vrlo tesko prekinuti ako imas ugovor a da ne platis penale,a uostalom ako ti tcom nemoze popraviti smetnju vjeruj mi nece ti ni drugi provideri
12 godina
neaktivan

Jel moze jedna informacija ako tko zna, neki dan sam poslao zahtjev za trajno iskljucenje T-Com usluga(telefon,internet), ugovorna obveza je istekla. I jucer sam ih pitao na njihovoj Facebook stranici dali mi mogu dati potvrdu da je to rijeseno. Oni su mi odgovorili da su usluge privremeno iskljucene i da ce se tek nakon nekog vremena trajno iskljucit.

Mene zanima dali ce oni mene skroz izbrisat iz svog sustava, moje podatke i ostalo ili ja moram zasebno poslat zahtjev za tim(ako je to uopce moguce)?

0 0 hvala 0
13 godina

moraš inzistirat ako oćeš da tvoje korisničko ime i šifru izbrišu iz njihove baze (tada više nećeš moći koristit njihov mail).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

moraš inzistirat ako oćeš da tvoje korisničko ime i šifru izbrišu iz njihove baze (tada više nećeš moći koristit njihov mail).

Onda cu i uradit tako s vremenom, a njihov mail ionako nisam ni koristio.

13 godina

uglavnom, ako nakon prijave na https://user.t-com.hr se pojavi greška da je lozinka netočna (ne obavjest o prestanku rada za privatne korisnike), to znači da su te izbrisali iz baze

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovo je nova stranica za prijavu

https://moj.hrvatskitelekom.hr/public

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

odavno znam da je to nova stranica za prijavu ali na staroj stranici se logiraš sa adsl pristupnim podacima i ako mu se pojavi poruka da je 15.8 ili kojeg vec datuma ta stranica prestala s radom za provatne korisnike, znaci da je jos u bazi, ako mu dođe poruka da je korisnicko ime i/ili lozinka netocna, to znaci da su ga izbrisali iz baze

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ivanm75 kaže...

ovo je nova stranica za prijavu

https://moj.hrvatskitelekom.hr/public

Koja je uopće poanta te stranice? Ja tamo nemogu ništ. već sam jedno 100x dodao adsl, ali ništa se ne mijenja. Nit mogu vidjet promet, nit ništa :/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
12 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

odavno znam da je to nova stranica za prijavu ali na staroj stranici se logiraš sa adsl pristupnim podacima i ako mu se pojavi poruka da je 15.8 ili kojeg vec datuma ta stranica prestala s radom za provatne korisnike, znaci da je jos u bazi, ako mu dođe poruka da je korisnicko ime i/ili lozinka netocna, to znaci da su ga izbrisali iz baze

evo sta pise kad se ulogiram/pokusam logirat

13 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

meni isto piše da sam unio krivi username ili pass.

ja sam sve riješio preko službe za korisnike. i odjavu starog accounta koji je glasio na mene i otvaranje novog na ženu.

usto mi je nestala i mail adresa, ona xxxxxx@htnet.hr

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 22:45 (ivanm75).
15 godina

Nikakvih novosti na vidiku?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima Samsung Galaxy Young za nove i postojeće (produljenje ugovora) korisnike MAXadsl-a na ugovor od 24 mjeseca za 99kn (12 mjeseci ugovor 399kn je mobitel).

Al to mi je bezveze poklon.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 19:01 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Ima Samsung Galaxy Young za nove i postojeće (produljenje ugovora) korisnike MAXadsl-a na ugovor od 24 mjeseca za 99kn (12 mjeseci ugovor 399kn je mobitel).

Al to mi je bezveze poklon.

Ovo je više krađa nego poklon :D Inače, produživao sam ugovor često i dobio hrpu poklona "fotoaparat, prijenosni tvrdi disk etc.), ali čak i da ponovo ubace nešto slično, ne planiram produžiti ovaj put.

Sramotno je što su naplatili povećanje brzine, kao da račun ionako nije dovoljno velik (zapravo, pljačka je ono što naplaćuju za telefon i flat internet), a ta default brzina postala je prespora za današnje web stranice i YouTube.

Kad istekne ugovor, prelazim na nekog tko će mi za isti novac dati veću brzinu + da bude 3u1 paket, znači s IPTV-om.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
15 godina

Baš i nema ponuda, T com je malo skuplji a daje daleko najbolju podršku, za 50 kn se ne isplati, T Com uključuje uslugu u roku par dana,

a popravak rade u roku dva dana. Znam iz iskustva, a i frend mi nedavno uzeo max paket, u uorak poslijepodne naručio, u četvrtak mu došli i spojili telefon ,

odma mu dali i router i max tv reciver, nakon pet dana dobio i tablet.

Jedina povoljna opcija koju sam našao je kod vipa, ako imaš kod T-Coma aktivnu paricu odeš u Vip i tražiš njihov internet i telefon, oni rade prijenos broja,

VIP - Internet FLAT 4Mbps i telefon uz ugovor na 12 mjeseci 150 KN

2 2 hvala 0
14 godina

imaš iskon. T-com je vlasnik, dakle sve bi trebalo biti isto, a cijene puno niže.

Optima, podrška je sigurno siromašnija od t-coma(ljudstvo), ali koliko sam bio na optimi nije mi bila potrebna(nesto godina). Sve je radilo bez greske.

uglavnom sve sto ima t-com imaju i svi ostali. Samo T-com dere sa cijenama.

14 godina

Malo offtopic, ali koristi li itko VIP? Ova cijena od 150 kuna mi izgleda odlično. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvih 12 mjeseci je 150kn, idućih 12 mjeseci je 227kn kod VIP-a. Nije to baš malo.

Iskon ima bolju ponudu, flat internet 5mbps + telefon za 160kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 22:39 (veki22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
veki22 kaže...

Prvih 12 mjeseci je 150kn, idućih 12 mjeseci je 227kn kod VIP-a. Nije to baš malo.

Iskon ima bolju ponudu, flat internet 5mbps + telefon za 160kn.

Ma najviše me muči što nemam nikakvih iskustava sa ostalim providerima, a htio bih smanjiti račun i da opet bude usluga koliko toliko kvalitetna. VIP mi nekako na papiru zvuči pouzdanije, pa zato pitam ima li tko iskustva.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Ovo što se tiče Vipa - ugovor je 12 mjeseci a ne 24, 150 kn

ISkon je 160 ali uz ugovor na dvije godine

0 1 hvala 0
14 godina
Wontay kaže...

Ovo što se tiče Vipa - ugovor je 12 mjeseci a ne 24, 150 kn

ISkon je 160 ali uz ugovor na dvije godine

Evo i detljanije:

• *promotivna cijena vrijedi prvih 12 mjeseci korištenja.
  • Nakon isteka 12 mjeseci, mjesečna naknada povećat će se za 100,61 kn (uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci) tj. za 76,22 kn (uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca).
  • Uvjete za ostvarivanje Fiksna bez limita promocije provjerite ovdje
15 godina

Nije riječ o toj ponudi, za ponudu koju sam naveo nema ništa na netu, čak ni kod telefonskog poziva njihovoj službi za korisnike nisu znali ništao toj ponudi,

no nakon nekog vremena načekivanja na telefonu su mi to potvrdili, osobno sam bio u Vip centru gdje su mi nudili fiksnu i flat 4 Mbit uz ugovor na 12 mjeseci

151 kn da budem precizan , uvjet je da več imate aktivnu liniju kod nekog operatera, kod njih se radi zahtjev za prijenos broja i oni sve odrađuju.

Neznam kakve su cijene poziva u toj tarifi, nisam pitao jer fiksni telefon ne koristim

Jedino je problem što je za brzinu od 10 Mbit cijena veča za 100 kn, znači oko 250 kn a kod T Coma fiksni i flat 10 Mbit plačam 265 kn,

nemam razloga za 15 kn prenosit broj, no za brzinu od 4 Mbit nema bolje ponude,

0 0 hvala 0
14 godina
Wontay kaže...

Nije riječ o toj ponudi, za ponudu koju sam naveo nema ništa na netu, čak ni kod telefonskog poziva njihovoj službi za korisnike nisu znali ništao toj ponudi,

no nakon nekog vremena načekivanja na telefonu su mi to potvrdili, osobno sam bio u Vip centru gdje su mi nudili fiksnu i flat 4 Mbit uz ugovor na 12 mjeseci

151 kn da budem precizan , uvjet je da več imate aktivnu liniju kod nekog operatera, kod njih se radi zahtjev za prijenos broja i oni sve odrađuju.

Neznam kakve su cijene poziva u toj tarifi, nisam pitao jer fiksni telefon ne koristim

Jedino je problem što je za brzinu od 10 Mbit cijena veča za 100 kn, znači oko 250 kn a kod T Coma fiksni i flat 10 Mbit plačam 265 kn,

ima sve na njihovom webu .... sta pricas da nema?

Paketi -> VIP duo -> Standardni paket - 151,42 kn/mj*

13 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Ima bolja ponuda po meni, za samo 20kn više od vipa, 170kn mjesečno, amis daje flat internet 8mbit + telefon. Duplo brži net od vipa za samo 20kn više.

Imaju i popust ako se uzme na ugovor od 2 godine. 6mj po 84kn mjesečno + ostalih 18 mjeseci po 170kn ili 12mj po 126kn + ostalih 12 mjeseci po 170kn, dođe na isti drek kad se zbroji, kak kome paše{#}

Najbolja ponuda kod nas samo kaj je amis dostupan u samo par gradova nažalost..

Ti bi kod amisa za 260kn mjesečno imao 20mbit flat internet + telefon. Ja prelazim kod njih za cca 2 mjeseca.

14 godina
neaktivan
i televiziju si zaboravio za 260 :P
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan

Pisalo se čisto net + telefon pa tv nisam stavio.

Ja ću kod njih uzet 3u1 paket, telefon(besplatni razgovori u fiksnoj mreži) + tv (70-ak programa) + 20mbita flat internet za 300kn mjesečno. Isto imaju popusti za one koji potpišu ugovor na 2 godine, 12 mjeseci se plaća 225kn, a ostalih 12 mjeseci 300kn.

Ovakvu ponudu niti jedan operater ne nudi kod nas. Samo se nadam da će neću imat problema s njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 0:51 (lolipopmen).

1 0 hvala 1
15 godina

ima sve na njihovom webu .... sta pricas da nema?

Paketi -> VIP duo -> Standardni paket - 151,42 kn/mj*

Kada sam gledao prije mjesec dana nije bilo, bila je redovna cijena od 227 kn, ovdje je dobro što može iči i ugovor na godinu dana,

dvije godine je predugo , možda netko napravi iskorak sa cijenama.

Odlična im je ponuda preko kabela no dostupno je samo u nekim gradovima,

Fiksna i internet FLAT  - 20 Mbit/s uz ugovor na godinu dana 151 kn , nakon godinu dana 207 kn, za najam opreme nepiše ništa

13 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Baš i nema ponuda, T com je malo skuplji a daje daleko najbolju podršku, za 50 kn se ne isplati, T Com uključuje uslugu u roku par dana,

a popravak rade u roku dva dana. Znam iz iskustva, a i frend mi nedavno uzeo max paket, u uorak poslijepodne naručio, u četvrtak mu došli i spojili telefon ,

odma mu dali i router i max tv reciver, nakon pet dana dobio i tablet.

Jedina povoljna opcija koju sam našao je kod vipa, ako imaš kod T-Coma aktivnu paricu odeš u Vip i tražiš njihov internet i telefon, oni rade prijenos broja,

VIP - Internet FLAT 4Mbps i telefon uz ugovor na 12 mjeseci 150 KN

Sestra koristi VIP Homebox, ali to je svega nekoliko GB mjesečno, pa su mislili prijeći na taj VIP ili nešto sl. Međutim, oni su odjavili paricu davno, a uključenje je oko 600 kuna, što nije malo novca - za sve one koji imaju sličnu situaciju, da znaju koji su dodatni troškovi.

Što se T-Coma i podrške tiče, nemam zamjerki, kod prijave kvara "servis" bi besplatno stigao na kućna vrata i obavio svoje, nekad isti dan, nekad sutra, nikad nisam čekao tri dana. Isto je s dostavom opreme, stigne odmah sutra. Čak i subotom. Što se podrške tiče, kudos, ali cijene i male brzine... meh.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
14 godina
neaktivan

Dobro jeli mene i moje neko stvarno navoza ili sta?

Ugovor nam je triba istec tamo oko nove godine i iz t-coma su zvali vise puta i nudili svastarije za produljene... nudili su tablete ,mobitele,20% nizi racun itd... rekli smo uredu ,odlucit cemo se pa cemo javit,u medjuvremenu su jos 1 zvali i nudili isto... ok javit cemo se kad odlucimo. 

3. put zovu i mi kazemo ok prouzit cemo ugovor uz ovaj "poklon" 20% nizi racun ... sve 5. Stiga prvi racun skroz isti kao prije ,zovemo njih zasto racun nije manji? Oni kazu nesto nije uredu,popravit cemo pa cemo vam javit... nista se nije dogodilo i sad je dosa 2. racun ista cijena ... zove otac pita" sta cu vam placat kad niste poslali ispravan racun za 1. misec koji je triba bit 20% manji nego prije"

I sad njihov odgovor ... ta ponuda nikad nije postojala,nikad t-com nije nudio takvu ponudu ,a kazem agenti su zvali prije nove godine 2-3 puta i nudili su tih 20% nize ...

Mi smo znaci produzili smo ugovor bez ikakvih "poklona" ,nismo mobitel nismo odabrali tablet nego racun nizi za 20% ,ali ej... to ne postoji  uzivajte

za poludit.....

sup
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
hexx kaže...

Dobro jeli mene i moje neko stvarno navoza ili sta?

Ugovor nam je triba istec tamo oko nove godine i iz t-coma su zvali vise puta i nudili svastarije za produljene... nudili su tablete ,mobitele,20% nizi racun itd... rekli smo uredu ,odlucit cemo se pa cemo javit,u medjuvremenu su jos 1 zvali i nudili isto... ok javit cemo se kad odlucimo. 

3. put zovu i mi kazemo ok prouzit cemo ugovor uz ovaj "poklon" 20% nizi racun ... sve 5. Stiga prvi racun skroz isti kao prije ,zovemo njih zasto racun nije manji? Oni kazu nesto nije uredu,popravit cemo pa cemo vam javit... nista se nije dogodilo i sad je dosa 2. racun ista cijena ... zove otac pita" sta cu vam placat kad niste poslali ispravan racun za 1. misec koji je triba bit 20% manji nego prije"

I sad njihov odgovor ... ta ponuda nikad nije postojala,nikad t-com nije nudio takvu ponudu ,a kazem agenti su zvali prije nove godine 2-3 puta i nudili su tih 20% nize ...

Mi smo znaci produzili smo ugovor bez ikakvih "poklona" ,nismo mobitel nismo odabrali tablet nego racun nizi za 20% ,ali ej... to ne postoji  uzivajte

za poludit.....

Zato se ugovor ne produzuje preko telefona jer to vecinom niti ne radi T-com nego neka njihova filija... Ode se u poslovnicu i fino se da pregovarat oko toga. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
hexx kaže...

za poludit.....

Znam jedino za 20 kuna niži račun kad si pod ugovorom za promet ili brzinu, ali 20% manji je ipak predobro da bi bilo istinito. Ako niste potpisali ništa onda se možete žaliti, raspitajte se malo kod HAKOM-a za proceduru. Ne može T-Com samo produljuti ugovor na 2 godine, a da vi to izričito ne želite.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice