sve te strane imaju survej,jedino linkbucks i adf.ly
Sharecash.org uvod i savjeti
- poruka: 146
- |
- čitano: 70.453
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus

na tome niša ne zarađuješ to ti je ko megaupload
Na fileserve se zarađuje, istina, dosta malo i varira od zemlje do zemlje iz koje se skida, ali možeš zaraditi i pouzdano je za razliku od ovih vaših stranica.
Na FileServe, HotFile, FileSonic i slicne dobivas 0.50-25 $ po 1000 downloada (zavisi iz koje zemlje skidaju ljudi i kolika je velicina fajla).

Evo moj dokaz da sharecash uredno isplacuje!To sam uspio tak da sam uplodao crackove od igri na you tube(sveukupno kroz taj mj. mi je oduzelo 2 sata rada),ak netko ima bolju ideju sta se puno skida preko you tuba nek napise.
aj daj link za svoj YT channel da pokupim koju ideju od tebe
Ak sam ja mogo napisat kak sam zaradio napisi i ti ukratko,a ne ic odma krast tuđe ideje.
Ja sam stavljao razne serial keyeve, skuzio sam da najbolje idu Minecraft gift kodovi (za sada) :-D
eo ja sam stavio one CD keyove sa one ruske strane i napravio video na YT,napravio par komentara kod nekih videa sa linkom za moj video :D,nadam se da ću zaradit bar siću
Da to sam i ja skuzio da minecraft gift codovi idu,zapravo najzalosnije od svega fejk stvari najbolje idu.
Imam nekoliko pitanja nakon što sam letimično pogledala stranicu i registrirala se čisto da vidim kako stvar funkcionira.
1. Koliko je sigurno ostavljati svoje podatke na sajtovima kojima je glavni cilj samopromocija i raspačavanje nelegalnog sadržaja? (To me uvijek zanimalo ne samo za ShareCash)
2. Dolje negdje piše da se nelegalni sadržaj briše, odnosno zabranjuje se njegovo postavljanje, a vi ste tolike novce zaradili upravo na nelegalnom sadržaju i niste dobili niti ban niti bilo što slično?
3. Zašto bi ljudi skidali sa ShareCasha, a ne sa popularnijih FileSharing sajtova?
4. Nikada mi još do sada u Google-u nije izažao download link do SC-a, postoji li neki search engine?
5. Morate li se sami promovirati na YouTube-u ili po ostalim mjestima kako bi privukli ljude?
6. Supač, sad kad sam napravila taj račun i shvatila da mi uopće ne treba i želim ga obrisati, kako to napravim, nigdje ne vidim neki link za poništenje accounta? (Nisam koristila niti svoje prave podatke niti mail adresu tako da što se mene tiče mogu jednostavno zaboravit na ovo sve, ali što ako odlučite ne sudjelovati više)
7. Kako stojite sa spam-om i je li ikada netko od vas koji koristite SC dobio neki čudan mail, netko mu maznuo pass,... neko negativno iskustvo?
Hvala ekipa i želim vam još puno PayPal uplata u oba smjera :)
ja samo hoću skupit pare za bf3 le cd key
ajde ako postoji koja dobra duša da klikne na ovaj link(vodi do mog videa na YT)
Evo ja sam ti kliknula. Ali svejedno bih voljela da netko odgovori na ova pitanja gore.
Imam nekoliko pitanja nakon što sam letimično pogledala stranicu i registrirala se čisto da vidim kako stvar funkcionira.
1. Koliko je sigurno ostavljati svoje podatke na sajtovima kojima je glavni cilj samopromocija i raspačavanje nelegalnog sadržaja? (To me uvijek zanimalo ne samo za ShareCash)
2. Dolje negdje piše da se nelegalni sadržaj briše, odnosno zabranjuje se njegovo postavljanje, a vi ste tolike novce zaradili upravo na nelegalnom sadržaju i niste dobili niti ban niti bilo što slično?
3. Zašto bi ljudi skidali sa ShareCasha, a ne sa popularnijih FileSharing sajtova?
4. Nikada mi još do sada u Google-u nije izažao download link do SC-a, postoji li neki search engine?
5. Morate li se sami promovirati na YouTube-u ili po ostalim mjestima kako bi privukli ljude?
6. Supač, sad kad sam napravila taj račun i shvatila da mi uopće ne treba i želim ga obrisati, kako to napravim, nigdje ne vidim neki link za poništenje accounta? (Nisam koristila niti svoje prave podatke niti mail adresu tako da što se mene tiče mogu jednostavno zaboravit na ovo sve, ali što ako odlučite ne sudjelovati više)
7. Kako stojite sa spam-om i je li ikada netko od vas koji koristite SC dobio neki čudan mail, netko mu maznuo pass,... neko negativno iskustvo?
Hvala ekipa i želim vam još puno PayPal uplata u oba smjera :)
1. ko kaže da moraš svoje podatke
2.da briše se,ja sam bio uploado album od ozzy osbourbne-a i obrisan je
3.skidat će ako staviš nešta kao BFC2 multyplayer CRACK NO FAKE (naravno nemora bit crack,samo nešta lažno što se ovako nemože nać)
4.nezz
5.činimi se da da
6.nemoj ga onda koristit paš ga zaboravit
7.ne
Zahvaljujem se na odgovorima, ali samo bih spomenula da mi se čini kako bi ovo moglo biti potencijalno opasno okupljalište za neupućene željne zarade.
Jel to prima moneybookers isplate?
eo našo sam jednu novu stranicu bez surveja a svejedno zarađuješ na downoadowima
i ako neko oće pomoć evo link za sims3 trainer(nisam niš drugo imo jbg)
eo našo sam jednu novu stranicu bez surveja a svejedno zarađuješ na downoadowima
To ti je ništa, tek po 1000 downloada dobiješ 30-ak €. ZSlično tome je i FileServe, FileSonic itd.
eo ja sam stavio one CD keyove sa one ruske strane i napravio video na YT,napravio par komentara kod nekih videa sa linkom za moj video :D,nadam se da ću zaradit bar siću
Da i onda svatko ko skine npr key za Armu 2 će imat isti key kao i onaj koji skine poslje njega?
Da li vi točno ispunjavate te podatke?
Npr na adl.fy-u? Na registraciji od sharecash-a i alertpay-a?
Hvala
Da i onda svatko ko skine npr key za Armu 2 će imat isti key kao i onaj koji skine poslje njega?
Da li vi točno ispunjavate te podatke?
Npr na adl.fy-u? Na registraciji od sharecash-a i alertpay-a?
Hvala
pa šta nek imaju svi siti boli me kita
Samo da skinu kažeš :)
Samo da skinu kažeš :)
svi imaju neš od toga,gledaj: oni skinu i dobiju besplatan key s kojim mogu igrat mp,a ja dobijem pare i svi sretni :D
smece stranica, ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti anketu.. mozes mislit...
rofl
ili sam ja nesto krivo napravio?
evo link http://filesmy.com/12g4R4 (cod4 64 cfg pack poznatih igraca)
o kakvoj zaradi vi pricate ja nemam blage... ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti jbenu anketu... pa nema sanse...haha
znaci jos jedan scam...
smece stranica, ljudi da bi skinuli file moraju ispuniti anketu.. mozes mislit...
rofl
Da nama je to čudno, ali neki to stvarno ispunjuju samo ih je teško nać.
To ti je ništa, tek po 1000 downloada dobiješ 30-ak €. ZSlično tome je i FileServe, FileSonic itd.
dobro fileserve i filesonic su vrhunski filehosteri ova zarada preko njih je onak usputna i nije u prvom planu
SHARECASH = SCAM
da bi nesto skinuo moras ispunit anketu...