najbolja metoda je vaša vlastita metoda..za početak moja preporuka vam je da pravite neke dobre videje za youtube i ''pumpate'' lajkove, komentare i viewse s enhancheviews i vagex starnicom...kasnije možete raditi blog (blogspot il wordpress) na njemu je važno da dizajn bude uvjerljivo dobar, gore stavljati dobre tražene stvari i na završetku blog trebate SEO optimizirati kako bi vam blog na google došao na čim bolje mjesto..niche tražite po stranicama i provjeravajte ih na ADWORDS stranici da vidite kolko taj niche (proizvod-file) ima pretraživanja mjesečno da vidite imate li uopče kakve šanse da s tim fle-om zaradite..
evo ja na sharecashu radim 4 mjeseca i mogu vam reći da mi za početak ide dobro i nadam se višem iznosu :)
moje isplate su sljedeće:
1. mjesec = 16$ (Aletpay)
2. mjesec = 107$ (Check)
3. mjesec = 270$ (Check)
4. mjesec = 300$ ( Check) - još čekam da ček stigne na kućnu adresu
Sad u ovom tekućem mjesecu travnju u ovih 5 dana imam već 43$..nije mnogo, al za mene je to super :) samo budite kreativni i maštoviti :)
10$ po danu - na mjesec vam dođe oko 300$ što je oko 1600 kuna, u ovo vrijeme kada gledate kakvo je stanje u državi svaka kuna je dobro došla :)
Ako trebate pomoć ili iz ovoga gore navedenog teksta nešto ne razumijete slobodno mi se javite u PM, rao ću pomoći kad budem online :)
Evo nekih mojih dokaza..