Plus hosting - Besplatno

poruka: 251
|
čitano: 48.598
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Plus hosting - Besplatno

tamo za 600 kn dobiješ za 1 godinu unlimited domena, unlimited bandwith i prostora. A kod plusa košta 600 kn samo registracija .hr domene na jednu godinu...

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Plus hosting - Besplatno
Inace to unlimited domena ne znači da dobijaš toliko domena, nego da toliko možeš povezati na racun...

Ti i dalje plaćaš 10$ svaku domenu (com, org, net)...

A hr domena dodje oko 500 - 600 kn... tako da ne moze jeftinije...
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

tamo za 600 kn dobiješ za 1 godinu unlimited domena, unlimited bandwith i prostora. A kod plusa košta 600 kn samo registracija .hr domene na jednu godinu...

Unlimited bandwidth imaš i kod Plusa...  Što se tiče cijene HR domena, takve su kakve su... .com domena je ~70kn... :)

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
jazika kaže...

Sad sam dobio mail da popunim OIB ...

Pa sta ce im OIB?

Ko da sam narucio neznam sta, kak se prije narucivalo bez toga....

Ako je to obavezno, neka si zadrze paket...

Pa i kad uzimaš plaćeni hosting opet treba unijeti OIB... BTW zašto ti je tako teško dati OIB?

Potpis ;)
15 godina
Danijel kaže...
jazika kaže...

Pa sta ce im OIB?

Pa i kad uzimaš plaćeni hosting opet treba unijeti OIB... BTW zašto ti je tako teško dati OIB?

zato sto time dobivaju moj potpuni identitet, a to me bas i ne privlaci. Trebam li navoditi razloge zasto?

Google IS your friend!!!
15 godina
odjavljen
Plus hosting - Besplatno

A to sto im daš adresu broj telefona, ime i prezime te ne plaši...Ajde nemojte biti paranoidni...

0 0 hvala 0
17 godina
passat kaže...

Trebam li navoditi razloge zasto?

Da.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Plus hosting - Besplatno

Lol dajete podatke jednoj ozbiljnoj firmi. Čega se bojite? Da će plus.hr iznajmit malog crnca koji će vas ukrast kada budete izlazili iz kuće ??{#} {#}

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oni koji se brinu za sigurnost svojih podataka su malo previse paranoicni :) Nikada nismo, niti cemo ikada bilo kome ustupiti podatke nasih klijenata.

Sto se tice unlimited paketa, mi ih nemamo, niti cemo ih ikada imati iz jednostavnog razloga; takvo što NE POSTOJI!

Kada uzmete neki hosting account kod bilo koje firme koja nudi "unlimited" pakete, oni smjestaju account na server koji ima svoje fizicke granice ( velicina i broj diskova ), npr:  4 x 1 tb disk u RAID 10, daje 2 TB iskoristivog prostora za podatke, znaci, limit postoji.

Sto se tice bw; neka je server spojen na 100 mbitni link, server NE MOZE napraviti vise od 33 TB prometa mjesecno ( to je pod uvjetom da je 24x7x30 link usage na 100% ), znaci, i tu postoji limit.

Takav nacin poslovanja se zove "overselling", ili prevedeno na naski : prodavanje magle :)

Sto se tice cijene .hr domene, tu cijenu diktira Carnet, te mi imamo jako malo prostora za manipulaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 19:41 (Alesandro).
14 godina
protjeran
Alesandro kaže...

Oni koji se brinu za sigurnost svojih podataka su malo previse paranoicni :) Nikada nismo, niti cemo ikada bilo kome ustupiti podatke nasih klijenata.

Sto se tice unlimited paketa, mi ih nemamo, niti cemo ih ikada imati iz jednostavnog razloga; takvo što NE POSTOJI!

Kada uzmete neki hosting account kod bilo koje firme koja nudi "unlimited" pakete, oni smjestaju account na server koji ima svoje fizicke granice ( velicina i broj diskova ), npr:  4 x 1 tb disk u RAID 10, daje 2 TB iskoristivog prostora za podatke, znaci, limit postoji.

Sto se tice bw; neka je server spojen na 100 mbitni link, server NE MOZE napraviti vise od 33 TB prometa mjesecno ( to je pod uvjetom da je 24x7x30 link usage na 100% ), znaci, i tu postoji limit.

Takav nacin poslovanja se zove "overselling", ili prevedeno na naski : prodavanje magle :)

Sto se tice cijene .hr domene, tu cijenu diktira Carnet, te mi imamo jako malo prostora za manipulaciju.

Zato postoji 1giga link, ja i jos nekolicina smo radili tolko prometa da to nemozes izbrojat, i dan danas ekipa napravi "bota" koji je spojen na ftp na kojem su stotine terabajta filmova(najnovijih filmova ji ostalog jer svi znamo da nove stvari prvo idu na ftp) i uz dva tri "bota" koja se to sve samo uploaduje na trackere, znaci cim izadje novi film u ftp zajednici bot-ovi to sami uploadaju na tracker, i nije potreban uploader :)

Sad sam vam mozda dao do znanja na kojem principu funkcioniraju te velike "realese" grupe...

samo se bot rega na trackere koje hocete i on ih fila materijalom..

16 godina
neaktivan
Plus hosting - Besplatno

znam da nepostoji neograniceni prostor i neograniceni promet, ako se pogleda pazljivije naveo sam da se radi o 1tb prostora i "nemjerenom prometu" sto znaci da te nece iskljuciti ako prijedes 1 ili 2 tb prometa mijesecno, a oni kojima treba vise sigurno ne koriste shared hosting

ali meni osobno racunica je jasna

plus.hr 5000 MB prostora, 10mysql baza, 5 dodatnih domena, 10 ftp racuna = 688kn godisnje

hostgator.com 1tb prosotra (ili do 250.000 datoteka), neogranicen broji bazi podataka, neogranicen broji dodatnih domena, 50 ftp racuna = oko 600kn godisnje

ako koristite google adwords kod host gator svaki novi korisnik dobije 100 dolara za oglasavanje, kod go daddy dobijete i 10 fotolia kredita, to nijedan hrvatski hosting ne nudi koliko ja znam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
100 dolara za oglasavanje mozes pokupiti samo ako si s podrucja SAD-a ili Kanade...
17 godina
neaktivan

Ako mi već ideš davati TD pobrini se da ti informacije budu ispravne...

BTW... moderatorima sorry na dvostrukom...

I kad smo već kod njihova unlimited prostora (zapamtite koristim dedicirane servere hostgatora)   evo slikice... a ja nemam niti jednog jedinog megabajta uploadanog na tom računu (koji ide u cancel i kojeg sam prekinuo baš zbog toga, i u peak satima server loadom od preko 50%...)

Zato nemojte ni pomišljati o unlimited prostoru i unlimited bandwidthu... sve ima svoj limit, a to je čisti marketinški trik...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 21:06 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
neaktivan
Plus hosting - Besplatno

O cem vi tu pricate? Kome treba 'unlimited' bandwith? :facepalm:

Također, cemu usporedba stranih/americkih hosting paketa s nasim? Pa dobro znamo gdje zivimo i zasto su cijene takve kakve jesu. U sad-u je neusporedivo veca konkurencija, broj mogucih korisnika tj. trziste. Nema smisla povlacit takve usporedbe. 

Stvarno dobra akcija plus-a,., (iako mi je malo smijesno da su neki na akciji uzimali odmah paket od 2000kn/god. a prvi put 'kupuju' host paket, i sl.) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Knez_007 kaže...

O cem vi tu pricate? Kome treba 'unlimited' bandwith? :facepalm:

Također, cemu usporedba stranih/americkih hosting paketa s nasim? Pa dobro znamo gdje zivimo i zasto su cijene takve kakve jesu. U sad-u je neusporedivo veca konkurencija, broj mogucih korisnika tj. trziste. Nema smisla povlacit takve usporedbe. 

Stvarno dobra akcija plus-a,., (iako mi je malo smijesno da su neki na akciji uzimali odmah paket od 2000kn/god. a prvi put 'kupuju' host paket, i sl.) 

kad je bal, nek bude maskenbal...

16 godina
neaktivan

Jesu vama aktivirane domene ja san dobia pristup CP-u cca prije 12 sati a domena mi jos nije aktivirana :( kakva je situacija kod vas ?

16 godina
neaktivan
Orinem kaže...

Jesu vama aktivirane domene ja san dobia pristup CP-u cca prije 12 sati a domena mi jos nije aktivirana :( kakva je situacija kod vas ?

meni jos nema nicega {#} ni paketa, a ni domene. 

16 godina
jazika kaže...

Pa sta ce im OIB?

OIB ti nije isto što i JMBG i on ne sadrži nikakve privatne podatke tako da ga možeš dati kome god želiš i neka radi sa njim što ga je volja.

Za više informacija o OIB-u i čemu on služi posjeti http://www.oib.hr.

15 godina
odjavljen
Plus hosting - Besplatno

Evo da se pohvalim, meni je domena i narudžba registrirana i sve radi, Puno hvala Plusu.

Kada završim sa sajtom postam link.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jos nisam dobio nista osim info o accountu. Sve sam podatke dao na vrijeme pa ne znam dal jos rade na tome ili?
IGN: weirdek (EU)
17 godina
Escudo kaže...

hostgator.com 1tb prosotra (ili do 250.000 datoteka), neogranicen broji bazi podataka, neogranicen broji dodatnih domena, 50 ftp racuna = oko 600kn godisnje

Iskoristi ovo i ja ti dam cijeli server zabadava. Kakve su to gluposti o unlimited bazama i slicno. 99% korisnika treba 100MB prostora, 1 - 5 email adresa, 1x mySQL baza i 1 FTP account te 10GB bandwidtha. Vjerujem da ce Alesandro potvrditi isto. 

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
14 godina
neaktivan

hehe, potvrdjujem :)

Probao sam prije objasniti da hostgator nije toliko dobar samo na racun toga sto daju sve "unlimited" ( pa sam odustao :)  )  ...rade backup jednom tjedno, a ako prodjes 20 gb prostora ga uopce ne rade, itd... :D ne smijes stalno koristit SSL, itd :D , ali zato je unlimited :)

17 godina
Plus hosting - Besplatno

I slazem se. Ako radis nekakav hobby site, nesto sto moze i nemora raditi, uzet ces nekakav jeftini hosting gdje ti downtime od par sati mjesecno nije bitno, pogotovo od npr. 8 - 16h . Ali ako imas site koji ti nosi novac, gdje ti site i mail nesmiju biti dole po danu (jbg, jos uvijek moras restartat Win Server radi updejta) onda ces ipak uzet "skuplji" hosting sa realnijim paketima. 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Plus hosting - Besplatno

Backup si vec godinama radim sam, od kada su mi jednom u infoIT rekli da je zadnji backup sto imaju od prije mj ipo..

Imam sajt od 130gb (svaki korisnik uploda slike video itd) koliko bi me to kostalo kod bilo kojeg hrvatskog hosta?

PS

Ja ne sporim da je plus.hr dobar host i da im je ovo odlicna akcija, ali kako god okrenem host gator mi je osobno bolji..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 19:39 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Escudo kaže...

Backup si vec godinama radim sam, od kada su mi jednom u infoIT rekli da je zadnji backup sto imaju od prije mj ipo..

Imam sajt od 130gb (svaki korisnik uploda slike video itd) koliko bi me to kostalo kod bilo kojeg hrvatskog hosta?

PS

Ja ne sporim da je plus.hr dobar host i da im je ovo odlicna akcija, ali kako god okrenem host gator mi je osobno bolji..

Kako radis backup od 130GB? 

14 godina
neaktivan

hehe, bas sam to mislio pitat i ja :D

16 godina
neaktivan
Alesandro kaže...

Možeš recimo ultriumom..

Nego Alesandro, nešto tih par dana traje..

14 godina
neaktivan

Ne kuzim, sto traje? Da li si dobio korisnicke upute na mail? Ako nisi, posalji mi pm, pa da vidim gdje je zapelo.

ne zanima me sa kojim alatom radi backup, nego na koji nacin :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 20:20 (Alesandro).
14 godina
protjeran
bed kaže...
Alesandro kaže...

Možeš recimo ultriumom..

Nego Alesandro, nešto tih par dana traje..

{#}

16 godina
neaktivan
Plus hosting - Besplatno

Radis backup baze podataka i bitnih datoteka.. amatersko pitanje..

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice