imam jedan problem s google trazilicom, koji god pojam upisem, pored svih rezultata mi izbaci "Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu" i kad kliknem na bilo koji rezultat onda mi cijelu stranicu s upozorenjem pokaze pa moram rucno upisivat adresu
imam jedan problem s google trazilicom, koji god pojam upisem, pored svih rezultata mi izbaci "Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu" i kad kliknem na bilo koji rezultat onda mi cijelu stranicu s upozorenjem pokaze pa moram rucno upisivat adresu
isti problem i kod mene...
Mislio sam da je to do mozzile ali sada vidim da nije.....
i kod mene je isto tako - problem je kod njih
hehe
ja se upravo logiro da isto pitanje postavim.
i meni se isto to događa, čak i za najnormalnije stranice tipa optime, buga i ostalog...
jako živcira, ako neko zna rješenje nek se javi...
al mislim da je to do googlea, valjda će to skoro ispravit
I meni isto. U svim browserima. Ovaj primjer na slici sam samo utipkao isti tekst, za primjer, inače bilo što da utipkam kod svakog linka mi izbaci ovu poruku zaokruženu crvenim.
Netko haknuo Google?!
Ja sam iz BiH i koristim google.ba i isti problem, izgleda da je od danas, sinoć je sve bilo
normalno...
Ma bilo je normalno sve prije sat vremena..........a ja bas u tom meduvremenu instalirao novi OS i mislio da sam nesto s**bao......
Isto kod mene kad koristim Google onda se ta pojavi a kad koristim sweet im by google sve radi ....No dobro i njima se mogu dogodit greške !?
Potvrđujem i savjetujem vlasnike foruma/stranica da svoje registrirane korisnike obavjeste o problemu
Ma bilo je normalno sve prije sat vremena..........a ja bas u tom meduvremenu instalirao novi OS i mislio da sam nesto s**bao......
Eto isto tako i ja....lool
Nije stvar do browsera nego googla.
Google.de radi ko urica
Google.de radi ko urica
MENI GOOGLE PONOVO PRORADIO
Google.de radi ko urica

MENI GOOGLE PONOVO PRORADIO
Meni radi i .hr i .com Valjda su riješili.
Meni na mozilli nije tako ali na IE-u jest i samo copi/paste adresu u i otvoriti ćete stranicu.tako ja otvaram valjda dok ne riješe
problem...a zanima me samo da li i oni sa IE8 imaju isti problem ili samo IE7?
EDIT :
Evo riješili su...ovo je bilo iznenađenje!
sada radi kao i prije.
evo sve radi bez problema opet :P
da sada radi kako treba, ali me zanima šta je to bilo?....jos uvijek sam u šoku jer sam prvo pomislio da sam pokupio nekog nametnika.
sad mi uopce nece otvorit google... WTF??
bilo je i kod mene, sad je OK
Još malo spama prije nego zalockaju ovaj thread - Google mi sad radi, eto...