Google problem

poruka: 48
|
čitano: 14.249
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Google problem

Evo čitam na teletekstu RTL televizije da je danas u 15:40 cijeli svijet na jedan sat ostao u kvaru sa Google  pretraživačem.Pročitajte na tv 

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Google problem

nemam takvih problema, ni u firefoxu ni u IE

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google problem

da cijelom svijetu ošlo xD

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Google problem

meni je bia isti problem pa san redom krenia instalirat prvo 3.0.5. isto s... ka i vama

onda 3.0.4. pa je otvaralo nekoliko tek sa 3.0.3 je otvaralo sve tako san ga ja riješia

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Google problem
ČERNOBIL kaže...

Evo čitam na teletekstu RTL televizije da je danas u 15:40 cijeli svijet na jedan sat ostao u kvaru sa Google  pretraživačem.Pročitajte na tv 

e da. ima na teletekstu od rtl-a i hrt-a, ne znam za novu
malo zaigrano dijete kaže...

nemam takvih problema, ni u firefoxu ni u IE

pa to je bilo preko dana i nema veze koji se browser koristi
17 godina
neaktivan
Google problem

lol, kako je samo ovo odjeknulo po svijetu! svugdje po netu čitam o ovome...

da se Google sruši za stalno nastao bi 3. svjetski rat...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google problem

Zanimljivo objašnjenje:

Google malware bug caused by human error

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google problem

Molim savjet. Od danas mi ne želi u Google okviru za pretraživanje "predlagati upite za upis" iako je u postavkama to označeno. Napominjem, imam IE7 i u Toolls izborniku sam probao svašta, sve izmješao, stavio ponovo restore advance satting i ništa. A to mi doista znaći, jer mi olakšava "googlanje" . Pomagajte, ljudi ! Evo, sad probao u pretraživanju slika, i tu radi normalno. ???

Prošao je još jedan dan a pomoći niotkuda. Pomagajte, ljudi!

poletarac u duši i još sasvim zelen
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 11:28 (žeto).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google problem

probaj na operi ili nekom drugom programu ...ovom prilikom svima preporučam Safari nemam problema s njime i ima live Veiw

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 13:17 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

imam jedan problem s google trazilicom, koji god pojam upisem, pored svih rezultata mi izbaci "Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu" i kad kliknem na bilo koji rezultat onda mi cijelu stranicu s upozorenjem pokaze pa moram rucno upisivat adresu

isti problem kod mene zna li itko to riješit
16 godina
neaktivan
Google problem

Još uvijek nisam riješio problem sa "predlaganjem upita" u Googlu, pa molim ako tko zna rijšenje? (Vidi post od 13.06.)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google problem

Prije 2 dana poceo mi se javljati ovaj problem. Ne znam u cemu je stvar. Provjerio sam cijeli sustav i ocistio sve cookije kako kaze google ali problem je i dalje tu.

Moze li mi netko pomoci i reci mi sto da jos pokusam?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 12:04 (amorphis).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokušaj s nekom drugom aplikacijom za pretraživanje, npr, Yahoo!. Ako ti se isto događa, tada si vjerojatno u internet postavkama nešto zabrljao, kako kažu s Google-a (nemogućnost spremanja kolačića i dr.)

16 godina
neaktivan
Google problem

Što se tiče predlaganja pretraživanja, google.hr i google.com nemaju isti princip. Google.hr ima manje mogućnosti i lošiji je u tome.

Google.hr - prikazivati će prijedloge na naslovnici, ali ne i na stranici sa rezultatima prethodnog pretraživanja.

Google.com - prikazuje prijedloge i na naslovnici, i na rezultatima + rezultati na naslovnici imaju dodatne gumbe zato što prijedlozi prekrivaju originalne gumbe.

Jedino što je bolje na .hr je to što se u prijedlozima prikazuje koliko ima rezultata.

Zato provjerite na kojoj ste domeni.

Evo screenshota:

HR - početna HR - početna
COM - početna COM - početna
HR - rezultati HR - rezultati
COM - rezultati COM - rezultati
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 16:25 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Što se tiče predlaganja pretraživanja, google.hr i google.com nemaju isti princip. Google.hr ima manje mogućnosti i lošiji je u tome.

Google.hr - prikazivati će prijedloge na naslovnici, ali ne i na stranici sa rezultatima prethodnog pretraživanja.

Google.com - prikazuje prijedloge i na naslovnici, i na rezultatima + rezultati na naslovnici imaju dodatne gumbe zato što prijedlozi prekrivaju originalne gumbe.

Jedino što je bolje na .hr je to što se u prijedlozima prikazuje koliko ima rezultata

vidiš,nisam uopće razmišljao o tome,koristim google.hr..a ova opcija s brojem rezultata je odlična,ne bi više mogao bez nje..

jel mi se čini ili ti koristiš google-ov alat searchWiki?

moljac
16 godina
neaktivan

Da, koristim SearchWiki (tu i tamo). Zapravo, nisam ni tražio kako isključiti.

Ja isto koristim google.hr, osim kada želim vidjeti nelokalizirane rezultate. Npr. ako u google.hr upišeš "A" prvi rezultat će biti "Cro-a-Porter", a kada ga upišeš u google.com, dobiješ članak na Wikipediji o slovu A.

16 godina
neaktivan
Google problem

da..da sad nejdemo u offtopic ,možeš ga isključiti jednostavno u postavkama googla na dnu stranice.

on je na korisničkom računu, znači kad ti je otvoren g-mail..kad se odjaviš nema ga,dosadan je

moljac
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 18:50 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok, samo kažem da hrvatski Google ponekad nije prikladan. SearchWiki mi ne smeta. Koristim ga kad znam da je neki sajt opasan pa ga onda maknem iz rezultata (npr. www.screensavers.com)

Čak i da ga ne koristim, držao bih ga uključenim zato što imam WOT i SiteAdvisor add-onove pa se ponekad dogodi da se prikažu jedan ispod drugog - SearchWiki ih odvoji svakog na svoju stranu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice