Amis 3u1 Total - review

poruka: 129
|
čitano: 79.865
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Amis 3u1 Total - review
Memphis kaže...

meni preko mreže ne prepoznaje .mkv filelove

Također imam problema, prepoznaje mi samo Nexus 7, ali ne i ostala računala (možda zato što su oni u workgroupi ?)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...
Memphis kaže...

meni preko mreže ne prepoznaje .mkv filelove

Također imam problema, prepoznaje mi samo Nexus 7, ali ne i ostala računala (možda zato što su oni u workgroupi ?)

moraš u windowsima dozvolit streamanje u homegroupu ili opcijama mreže onda će ti pronać sve ali neće mkv prepoznat ... avi i slike, pjesme vrti normalno

14 godina
neaktivan
Amis 3u1 Total - review

{#} 

Čini se da će VDSL ovo ljeto i u Amis {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 20:27 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amis 3u1 Total - review

Amis nije postigao dogovor sa Adria Media pa se zbog toga ukidaju svi Sport Klub kanali. Mnogo ljudi je najavilo raskid ugovora.

EDIT: Ipak su postigli dogovor, vraćaju se SK kanali :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 18:51 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
Amis 3u1 Total - review

Nažalost ta grupa ima teških financijskih problema, a i po meni previše kanala (ukupno 5 ili 6).

Tako da ne samo da bi Amis ih mogao izgubit, nego svi ISP-ovi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amis 3u1 Total - review

1 0 hvala 0
12 godina
Amis 3u1 Total - review

Amis nema mogućnost samo TV-a i neta jel?

0 0 hvala 0
13 godina
Amis 3u1 Total - review

nedavno sam zvao amis čisto informativno jer mi ističe ugovor da vidim imam li kakve pogodnosti, rekli su mi da će se javit sa ponudom kada mi istekne, i u sedmom mjesecu istekao ugovor, nitko me ne zove, mislio sam ništa od toga, međutim prije par dana stigla poštom ponuda, produljenje od 24 mjeseca=popust od 25% tijekom 24 mjeseca, odnosno u mom slučaju popust je 90 kn tijekom 24 mjeseca = 2160 kn. Još kad bi do mene stigla optika te da nekako uspiju doć do arenesport (znam da je nemoguće al nadam se) stvarno bi mi bili savršeni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mijanB kaže...

nedavno sam zvao amis čisto informativno jer mi ističe ugovor da vidim imam li kakve pogodnosti, rekli su mi da će se javit sa ponudom kada mi istekne, i u sedmom mjesecu istekao ugovor, nitko me ne zove, mislio sam ništa od toga, međutim prije par dana stigla poštom ponuda, produljenje od 24 mjeseca=popust od 25% tijekom 24 mjeseca, odnosno u mom slučaju popust je 90 kn tijekom 24 mjeseca = 2160 kn. Još kad bi do mene stigla optika te da nekako uspiju doć do arenesport (znam da je nemoguće al nadam se) stvarno bi mi bili savršeni...

Prilikom produženja ugovora (ako si dugo njihov korisnik) znaju dati brzinu 100/100 (samo optika) za istu cijenu na 3. mjeseca i 6 mjeseci popusta (prva 3 mj. i zadnja 3. mj ti ne dolazi račun). Jedva čekam da mi istekne ugovor kako bih ga mogao opet produžiti. {#}

Najbolji su!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 14:51 (Marko :D).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice