Naime, imam usb od 8GB na kojem ima par stvari ali je slobodno 7.9GB i želim prebaciti na njega fajl koji je 6.5GB i piše mi da na USB-u nema mjesta.Probao sam i formatirat USB ali i onda mi isto javlja.Čak sam i koristio i neke druge USB-ove i isto mi javlja. Dali je možda u windowsima neka postavka ili nešto što mi to ne dopušta, ili možda fajl prevelik da bi windowsi dopustili prebacivanje na USB????, govorim ono što mi pada na pamet, makar mi i nema baš previše smisla...
USB prazan a nema vise mjesta na njemu?
- poruka: 20
- |
- čitano: 6.199
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fat32 ?!?!
Ako je formatiran na FAT32 onda ne možeš na njega kopirati datoteke veće od 4GB.
A jel mogu šta napravit odnosno promjenit da bi mogao staviti veće datoteke,kako da onda najlakše prebacim datoteku od 6gb na drugi komp???
A jel mogu šta napravit odnosno promjenit da bi mogao staviti veće datoteke,kako da onda najlakše prebacim datoteku od 6gb na drugi komp???
pa preformatiraj u ntfs
Formatiraj particiju u NTFS
Zar nije lakše zipat taj fajl i razdjelit ga na dva ili tri dijela?
Zar nije lakše zipat taj fajl i razdjelit ga na dva ili tri dijela?
a zašto bi kada može formatirat u ntfs i stavit ga cijelog, a quick format traje nekoliko sekundi a ovo tvoje razdijeljivanje i do pola sata
Je li se vidi negdje opcija formatiranja u NTFS?
koje ti to windowse imaš?
edit: to se kod tebe ne vidi, možda se kod autora teme može formairat
Piše ti kad otvoriš sliku.
Piše ti kad otvoriš sliku.
nije bitno, možda autor može formatirat, još jednom to govorim
Je li se vidi negdje opcija formatiranja u NTFS?
jel taj usb formatiran na win7? takve ja opcije imam kad prije formatiram na sedmici...inače na win xp ima ntfs...
Skini ovo i formatiraj u NTFS (ako koristiš XP).
da mogu formatireat u NTFS ali sada nemogu niti otvoriti usb kaže mi da ga moram formatirat i opet isto napravim stavim NTFS i quick format i opet isto... :(
...???jel nekom ikad to uspilo :D lol
stavi normalni format...
možda samo nisi ispraznio smeće ??
kada ga normalno formatiram onda mi on po defaultu stavi FAT32 a to smo zaključili da nevalja, a ako stavim NTFS onda mi ni neda da otvorim USB nego kaže da ga moram prvo formatirat, što valjda znači da mora biti FAT32 ...
-nemože se svaki flash disk formatirati u NTFS, ali imaš drugo rješenje, exFat(64), tamo ti je na slici...
-Ak ipak želiš, može i NTFS, ali moraš potražiti drugu verziju toolsa, npr HPtools v.2.18 ili 1.6 ili.. nema pravila s kojim će raditi.