Swiftech H220X

poruka: 3
|
čitano: 2.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Swiftech H220X

Kao vlasnika ne mozda najboljeg po performansama ali meni svakako najlepseg AIO sistema H100 i velikog fana CORSAIR firme ipak moram da priznam da je Swiftech H220X po meni najbolje i najlepse AIO resenje.

Kosta oko 140$ sto znaci da bi ga mogao imati za 150-160e.

http://www.swiftech.com/H220-X.aspx

HighTechLegion Video

CONCLUSION

Top of Class Cooling Performance

Quiet, Powerful Cooling With Noise Levels Topping Out at 38 dBA

Outstanding Noise/Performance

Outstanding Value With Price of Individual Components Far More Than Assembled Unit

Flawless Build Quality, Finish and Design

Open Loop Expandability to Easily Add Additional Components

Standard G1/4” Threads

High Flow/High Pressure MCP30 Pump Powerful Enough For Several Addition Loop Components

Top Quality Copper/Brass Radiator

Easy To Reach Illuminated Reservoir

Top Tier Apogee XL CPU Block Included

Excellent Swiftech 3/8” Tubing

Outstanding In Case Aesthetics

Incredibly Easy Mounting

Fully Filled and Assembled Right Out of The Box

Top Quality HydrX 2 PM Coolant

Low FPI Radiator Allows For Excellent Airflow Without the Need For Excessive Fan Speeds Or Push/Pull

60,000 Hour MTBF on Pump and Fans

3-Year Warranty

Dislikes

None. Nada. Nothing.

Kada gledate review hardwara odmah izbacite sajtove za koje znate da su im jaki sponzor CM i CORSAIR jer ce oni da kradu po 1-2C, da manice pisu itd ili ih bar gledate sa rezervom. Oni nece uvek da direktno porede sa njihovim sponzorom ali dovoljno je da u poredjenju sa necim desetim pokvare utisak direktnom konkurentu njihovog sponzora pogotovu ako ima nesto unique i dobro.

Iskreno za ovako nesto dobro nikada ne bi moglo 1-2C da odluci kupovinu jer to su po meni statisticke greske koje ne zavise od samog hardwara. Sve ispod 3-4C. Od pojave H100 CORSAIR nista nije promenio sem dizajna. 

Malo jedna firma, malo druga. Kada jedna pokvari utisak on ode na drugu, kada ova pokvari on se vrati na prvi. Asatek, CoollTSystems. Imam H100, za novi sistem AIO bi ocekivao nesto ovako, nikako Seidone, Neptune, Krakene,.. itd.

Pogledajte ko voli LED u kucistu samo kako izgleda kada ga upalite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 21:20 (eVGA-011).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Swiftech H220X

Prošli cooler swiftecha se kvario svako malo, firma je izgubila sav goodwill koji sam imao, nema šanse da ikad više kupim išta od njih pogotvo kad mogu delidad cpu kupit 120sp silent i stavit na h100i te imat bolji efekt.

13 godina
neaktivan
Swiftech H220X

Ovaj kuler ima jedan novitet sto ga cini veoma primamljivim a to je da musterije mogu da koriste compression fittinge svuda.

Apogee XL je kompatibilan sa G 1/4, radiator takodje, a za pumpu dolazi mali adapter koji daje mogucnost da se koriste sve dimenzije creva i compression fittinga

Prosli je imao neku ruznu kocku na bloku i bio je dobra zamisao, ovaj dolazi iz proverenih delova, poznata pumpa za custom loop, provereni waterblock za custom loop, dobar radiator i fittinge biras sam.

Covek na kingpincooling koji ga je testirao sa 4790K kaze da je bolji od H105 a ujedno najbolji AIO system koji je on koristio. Ako nesto moze da ohladi CPU i grafiku to je ovo. Samo je pitanje jos jedan 120mm ili ne. 

A takodje da sa CORSAIR H100 niko normalan ne ide da klokuje nesto kao i7-5960X. Ako nesto moze da pomogne sem custom loop to je ovo.

U petak sam cuo da prodaja u Evropi pocinje za 1-2 nedelje. Ja ne mogu da prestanem da mislim na njega. Cak i moderator sa TPU se slozio kada je video ovaj adapter da i njega licno zanima.

Sta 10/13mm fitinzi + 120mm EK Coolstream PE na zadnjoj stranici i CPU+GPU gaming u tisini. A za Ivy, Haswell, GTX970-980 dovoljan je samo 240mm i 280mm radiatori sa H220X I H240X.

Pa niko nece da juri rekorde na ovome nego da se igra u tisini na heavy fabricki klokovanim kartama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 20:43 (eVGA-011).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice