Kao vlasnika ne mozda najboljeg po performansama ali meni svakako najlepseg AIO sistema H100 i velikog fana CORSAIR firme ipak moram da priznam da je Swiftech H220X po meni najbolje i najlepse AIO resenje.
Kosta oko 140$ sto znaci da bi ga mogao imati za 150-160e.
http://www.swiftech.com/H220-X.aspx
HighTechLegion Video
CONCLUSION
Quiet, Powerful Cooling With Noise Levels Topping Out at 38 dBA
Outstanding Noise/Performance
Outstanding Value With Price of Individual Components Far More Than Assembled Unit
Flawless Build Quality, Finish and Design
Open Loop Expandability to Easily Add Additional Components
Standard G1/4” Threads
High Flow/High Pressure MCP30 Pump Powerful Enough For Several Addition Loop Components
Top Quality Copper/Brass Radiator
Easy To Reach Illuminated Reservoir
Top Tier Apogee XL CPU Block Included
Excellent Swiftech 3/8” Tubing
Outstanding In Case Aesthetics
Incredibly Easy Mounting
Fully Filled and Assembled Right Out of The Box
Top Quality HydrX 2 PM Coolant
Low FPI Radiator Allows For Excellent Airflow Without the Need For Excessive Fan Speeds Or Push/Pull
60,000 Hour MTBF on Pump and Fans
3-Year Warranty
Dislikes
None. Nada. Nothing.
Kada gledate review hardwara odmah izbacite sajtove za koje znate da su im jaki sponzor CM i CORSAIR jer ce oni da kradu po 1-2C, da manice pisu itd ili ih bar gledate sa rezervom. Oni nece uvek da direktno porede sa njihovim sponzorom ali dovoljno je da u poredjenju sa necim desetim pokvare utisak direktnom konkurentu njihovog sponzora pogotovu ako ima nesto unique i dobro.
Iskreno za ovako nesto dobro nikada ne bi moglo 1-2C da odluci kupovinu jer to su po meni statisticke greske koje ne zavise od samog hardwara. Sve ispod 3-4C. Od pojave H100 CORSAIR nista nije promenio sem dizajna.
Malo jedna firma, malo druga. Kada jedna pokvari utisak on ode na drugu, kada ova pokvari on se vrati na prvi. Asatek, CoollTSystems. Imam H100, za novi sistem AIO bi ocekivao nesto ovako, nikako Seidone, Neptune, Krakene,.. itd.
Pogledajte ko voli LED u kucistu samo kako izgleda kada ga upalite.