U potrazi sam za M2 memorijskom karticom , kapaciteta minimalno 2gb .
Kontakt na PP .
U potrazi sam za M2 memorijskom karticom , kapaciteta minimalno 2gb .
Kontakt na PP .
IMAM:
-grafu ATI Radeon 9250 AGP 128MB- poluispravna, slika je postala zelena pa sam kupio drugu novu
-crt monitor eizo f552-m 17" ispravan
TRAŽIM:
-wifi router/ antenu- s kojom bi se mogao prikačiti na susjedovu mrežu cca 20-ak metara udaljenu, i za sheranje podataka sa laptopom koji već ima wifi (ne kužim se baš u to pa opisujem laički)
-neki hdd od 120+ GB
kontakt na pm,
hvala.
Nudim mobitele : nokia c1, sony ericsson k800i,rutere thompson i edimax.Za grafičku (agp,ati) napajanje, i ddr1 rame. Na pp
Evo da ovdje stavim link kaj imam (da ne prepisujem).
Moguća zamjena za neko kučište (može i desktop) u koji stane ATX ploča, dvd, dvd/rw, pci-e grafičku (može i od 32 bita),...
Zagreb.
u jbt...nisam ni znao da ovakvo cudnovato kuciste postoji...lijepo izgleda...ko onaj mali transformers
Trazim ventove 120mm pomogučnosti prozirne ako ne i crne
javljajte mi se u pm
Šaljem sutra jer mi se trenutno neda dupe dignut: Vidim fail na slici - Liverpool1982 vga:)
Stiglo. Hvala!
Imaš piće kad budeš dolazio u moje krajeve.
Imam autopojačalo Mac Audio ZX 4000 koji stoji na polici i kupi prašinu.
Meni netreba više jer sam izašao iz tih voda (oženio se i dobio dijete).
Ako netko ima nekakav PC za razmjenu, da može pokrenuti tu i tamo neku igricu ali mi najviše treba za net...
poklanjam monitor 19 inca crt ako nekome treba.Ako je neko iz Sl.Broda ili okolice moze doc po njega
DVi to VGA adapter
Genius joystick(gameport),praktički nov
Logitech Precision gamepad
produžni sharkoon 3pin kabeli za ventove-novi *2
Tražim:
3* 3,5 mm kabela što kraći
4* produžni usb A(žensko-muški)
PCi usb 2.0 kartica
pci sata2 kartica
zvučnike sa drvenim kutijama ili samo drvene kutije za zvučnike
T-com Scientific Atlanta
nudim kmex 400w napajanje,nvidia 7300gt
trazim ventilator od 3870x2 kartice,neko uredno kuciste
U potražnji sam za Compact Flash karticom za fotoaparat, minimalno 2gb, poželjno 4gb.
Imam svoju od 256mb i nekaj od ovoga za razmjenu
Ponude na PM.
Hvala, pozdrav!
Programibilni timer, elektronički sklop, koji se inače koristi u semaforima, ima 3 kanala - svaki podrzava MAX 15V, 10A (U * I = W, 15V*10A=150W), i 1 zajednički gnd, ima display i tipke preko kojih se programira vrijeme svijetljenja crvenog, zutog ili zelenog svijetla, te ostale mogućnosti vezane za to. Ispravan je.
Na kanale se može priključiti bilo koje drugo trošilo, nemora to bit svijetlo. Može bit motor, ili nešto drugo. Slike šaljem na upit.
Sklop dobijate u njegovom kućištu, na kojemu su priključci, tipke i neke upute.
U zamjenu tražim: Razno. Ponudite mi na PM. Sve se možemo dogovoriti.
Sine da ti nisi bio prije par mj na radnoj akciji u sisku?
http://www.vecernji.hr/regije/krade-sisku-sve-bizarnije-s-obilaznice-ukraden-semafor-clanak-331548
Mijenjam hladnjake ati 4870,ati 3850 i hladnjak za intelov procesor soc.775 za kakvu pcie karticu
Imam grafičku karticu Asus 9400gt/dvi/hdmi/ 512 mb
Poklanjam monitor crt 17 inca samsug
Molim da mi se za monitor netko javi cim prije jer cu ga baciti ako nikome netreba
Razmjena za razno
Prednost dvb-t tuner za racunalo da je ispravan i da sve radi
I ostalo moze za zamjenu pa ako kome treba neka se jav
Imam nesto zanimljivo Ovako radi se o uredjaju za kablovsku televiziju preko interneta,ima na sebi lan,usb,scart,hdmi
http://fikret.fi/nettv/ba/cjenovnik_box.html
Cjena ja skupa inace ovogao uredjaja pa uzimam razno za zamjenu model je Vip1003
Imam Router gigaset sx763 Wlan dsl
Cjena je 50 kuna ako treba kome meni netreba uzeo sam si novi :) Ispravn sve radi kutija sve kao u original pakiranju Prodano
Napravio sam jedan mali edit
Stvarno mi treba neko big tower kuciste, ponude na pp!
Mjenjam:
Gigabyte GF4 MX440 AGP 8x
2x ATX kučišta
PATA DVD/RW
256MB SDR 133MHz
S478 Celeron 1.7GHZ
S478 Celeron 2.2GHZ
S754 Sempron 2800+
Matična Slot 1 sa S370 adapterom i 433MHZ CPU
PCI WLAN kartica s antenom
512MB DDR2 667MHZ
256MB DDR 400
80GB Samsung 5400/8MB 2.5" disk za laptop/prijenosnu ladicu
2.5" na 3.5" adapter za diskove
IBM Server kučište (prima ATX i server ploče)
Fotić Olympus C360
WIFI Client antena 21dbi s kablom
WIFi Omni antena 8dbi
USB Punjač za 4x AA baterije
USB Grijač za kavu sa 4x USB porta
Mjenjam za razno ponudite šta imate na PM pa se dogovorimo. Sve je ispravno (osim ako nije naznaceno drugacije), šaljem slike i screenshotove na zahtjev.
Perferiram nekakvo brand name napajanje 400W ili više
Tražim:
USB stick za mobilni internet, preferiram T-mobile no nije presudno
Nudim:
Asus 775 matičnu trenutno neznam model za P4 procesor, ploča ima PCI-EX i podržava ddr1 ram.
(imam samo ploči i limić, ostalo neznam dije).
Programibilni timer, elektronički sklop, koji se inače koristi u semaforima, ima 3 kanala - svaki podrzava MAX 15V, 10A (U * I = W, 15V*10A=150W), i 1 zajednički gnd, ima display i tipke preko kojih se programira vrijeme svijetljenja crvenog, zutog ili zelenog svijetla, te ostale mogućnosti vezane za to. Ispravan je.
Na kanale se može priključiti bilo koje drugo trošilo, nemora to bit svijetlo. Može bit motor, ili nešto drugo. Slike šaljem na upit.
Sklop dobijate u njegovom kućištu, na kojemu su priključci, tipke i neke upute.
U zamjenu tražim: Razno. Ponudite mi na PM. Sve se možemo dogovoriti.
Sine da ti nisi bio prije par mj na radnoj akciji u sisku?
http://www.vecernji.hr/regije/krade-sisku-sve-bizarnije-s-obilaznice-ukraden-semafor-clanak-331548
Hahaha kolega ja nikad ni bio nisam u Sisku
Semafor nije ukraden, bez brige, dao mi ga je frend. Radnici su radili na nekoj cesti a sa strane je provalija, i neki pametnjaković ga je zapi*io dolje gdje se u padu sav slomio. Interesantno je da ga radnici nisu ni uzeli od tud već su samo postavili novi. Frend koji je inače malo lud išao se spuštat dolje po njega i kad nije znao više šta će s timerom, dao ga je meni jer se ja bavim elektronikom. Žarulje koje su ostale čitave ugradio si je u auto jer su to one galogene za auto od 12V
Ja sam ga koristio samo za jedan alarmni sustav kućne izrade, vremensko otključavanje/zaključavanje brave i pokretanje sigurnosnog mehanizma.
Evo da ne bude off topic:
Još uvijek dajem u razmjenu za razno!
pozz...jel mi mozes napraviti uslugu? jel bi mogao otvoriti kutijicu na zici za reguliranje glasnoce zvuka i slikati ili nacrtati di su zice spojene...meni se sve iskidalo i htio bi zalemit opet...ali nemam pojda di sta ide :)
Ima li itko glavu za boje sa čipom od Canon Pixma iP2000?
Treba mi jer je moja glava totalno otišla pa ako ima netko da se dogovorimo nekako za to.
ima netko produzni 3pin za vent?
bilo koje duzine,samo par cm mi treba
ovako ljudi trazim prozirne ventove pa i cak crne 3 kom. a ja dajem u razmjenu Ati AX4650 512mb
120mm trazim zaboravio napisat
javljajte se u pm
Grafa mi stoji u ladici i skuplja prasinu inace ja grafa ok sa pasivnim hladnjakom