...kučišta naravno. pošto mi nije dostupan kompresor vidio sa da ima za kupiti kompresirani zrak u bocama pa me zanima ak je netko od vas ovdje to koristio dali ima to pritisak dovoljan za očistit recimo napajanje od prašine i slično.
...kučišta naravno. pošto mi nije dostupan kompresor vidio sa da ima za kupiti kompresirani zrak u bocama pa me zanima ak je netko od vas ovdje to koristio dali ima to pritisak dovoljan za očistit recimo napajanje od prašine i slično.
A zašto ne bi otišao na benzinsku pumpu i tamo to napravio sa onim za pumpanje guma???
Ili odeš do susjeda nekog i on to riješi... Vjerojatno netko ima u susjedstvu , pa ne moraš bacat novce..
Pozdrav svima
Treba mi pa savjeta uvezi ciscenja PC
Znaci ima dosta vremena od kad ga nisam ocistio i sad sam mislio kupit komprimirani zrak.Ali kad sam vidio cijenu od 55 kuna ipak sam se predomislio.
Bilo kako bilo preporucili su mi da uzmem auto i do najblize benzinske.Dobra idea nisam se toga sjetio ali sad ima jedan problem koji me muci.
Ima li mogucnosti da ostetim hardware s kompresorom?Koliko blizu smijem prici hardware-u s kompresorom?.
Hvala na odgovoru.
Pozdrav svima
Znaci ima dosta vremena od kad ga nisam ocistio i sad sam mislio kupit komprimirani zrak.Ali kad sam vidio cijenu od 55 kuna ipak sam se predomislio.
Bilo kako bilo preporucili su mi da uzmem auto i do najblize benzinske.Dobra idea nisam se toga sjetio ali sad ima jedan problem koji me muci.
Ima li mogucnosti da ostetim hardware s kompresorom?Koliko blizu smijem prici hardware-u s kompresorom?.
Hvala na odgovoru.
samo zablokiraj ventilatore dok ces usmjerit zrak prema njima, inace jako lako sje.bes lezaj pa pocne brujit pri normalnom radu...
A zašto ne bi otišao na benzinsku pumpu i tamo to napravio sa onim za pumpanje guma???
Ili odeš do susjeda nekog i on to riješi... Vjerojatno netko ima u susjedstvu , pa ne moraš bacat novce..
to ono za pumpanje guma je isto kompresor ... kazu da ne valja na benzinskoj jer zna biti ostataka ulja i ostalih gluposti....
Pozdrav svima
Hvala na odgovoru.
ma neces ostetiti nista kompresorom, neces sad cistiti na udaljenosti od milimetar, napravi razmak od 3-4cm i ne boj se
Da ne otvaram novu temu, da li mi je dovoljna ta jedna bocica kompresora da ocistim kuciste ili mi ih treba par (ili vise)?
Da ne otvaram novu temu, da li mi je dovoljna ta jedna bocica kompresora da ocistim kuciste ili mi ih treba par (ili vise)?
dovoljna je jedna
da ne otvaram novu temu,jel "zdravo" cistit grafu i ostale komponente komprimiranim zrakom,jer se moze desit da ak malo blize stavim cijevcicu,da se malo zavlazni,pusti koju kap
pa moguce je.. zato iz sigurnije udaljenosti a i pustis da se komponenta osusi i tjt :D
Pa valjda ima neko od tvojih susjeda kompresor , pa odi kod njega ili odes na benzinsku pumpu i ustedis 80kn !
Valja!
Jednino što ti jedna limenka neće biti dovoljna ako je komp prekrcan sa prašinom!
Inače, imaš ga (ne isti taj, ali isto 40ml) u Chipoteci za 28 kuna. LINK
P.S. Piše da nije dostupan, ali mislim da će se to uskoro promijeniti, a i uvijek ih možeš nazvati i pitati!