Proljetno ciscenje...

poruka: 13
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Proljetno ciscenje...

...kučišta naravno. pošto mi nije dostupan kompresor vidio sa da ima za kupiti kompresirani zrak u bocama pa me zanima ak je netko od vas ovdje to koristio dali ima to pritisak dovoljan za očistit recimo napajanje od prašine i slično.

AMD Athlon x2 7750 BE + Arctic Cooling Freezer , Gigabyte MA770-UD3 , 2 GB DDR2 Kingmax 1066 MHz ,ATI Radeon HD4670 , Xilence Red Wing 420W, A+ case

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proljetno ciscenje...

A zašto ne bi otišao na benzinsku pumpu i tamo to napravio sa onim za pumpanje guma???

Ili odeš do susjeda nekog i on to riješi... Vjerojatno netko ima u susjedstvu , pa ne moraš bacat novce..Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 23:25 (NoOne1).

1 0 hvala 0
14 godina
Proljetno ciscenje...

Pozdrav svima

Treba mi pa savjeta uvezi ciscenja PC

Znaci ima dosta vremena od kad ga nisam ocistio i sad sam mislio kupit komprimirani zrak.Ali kad sam vidio cijenu od 55 kuna ipak sam se predomislio.

Bilo kako bilo preporucili su mi da uzmem auto i do najblize benzinske.Dobra idea nisam se toga sjetio ali sad ima jedan problem koji me muci.

Ima li mogucnosti da ostetim hardware s kompresorom?Koliko blizu smijem prici hardware-u s kompresorom?.

Hvala na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Proljetno ciscenje...
Puls3 kaže...

Pozdrav svima

Znaci ima dosta vremena od kad ga nisam ocistio i sad sam mislio kupit komprimirani zrak.Ali kad sam vidio cijenu od 55 kuna ipak sam se predomislio.

Bilo kako bilo preporucili su mi da uzmem auto i do najblize benzinske.Dobra idea nisam se toga sjetio ali sad ima jedan problem koji me muci.

Ima li mogucnosti da ostetim hardware s kompresorom?Koliko blizu smijem prici hardware-u s kompresorom?.

Hvala na odgovoru.

samo zablokiraj ventilatore dok ces usmjerit zrak prema njima, inace jako lako sje.bes lezaj pa pocne brujit pri normalnom radu...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

A zašto ne bi otišao na benzinsku pumpu i tamo to napravio sa onim za pumpanje guma???

Ili odeš do susjeda nekog i on to riješi... Vjerojatno netko ima u susjedstvu , pa ne moraš bacat novce..Osmijeh

to ono za pumpanje guma je isto kompresor ... kazu da ne valja na benzinskoj jer zna biti ostataka ulja i ostalih gluposti....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Pozdrav svima

Hvala na odgovoru.

ma neces ostetiti nista kompresorom, neces sad cistiti na udaljenosti od milimetar, napravi razmak od 3-4cm i ne boj se {#}

17 godina
neaktivan
Proljetno ciscenje...

Da ne otvaram novu temu, da li mi je dovoljna ta jedna bocica kompresora da ocistim kuciste ili mi ih treba par (ili vise)?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Da ne otvaram novu temu, da li mi je dovoljna ta jedna bocica kompresora da ocistim kuciste ili mi ih treba par (ili vise)?

dovoljna je jedna

14 godina
neaktivan
Proljetno ciscenje...

da ne otvaram novu temu,jel "zdravo" cistit grafu i ostale komponente komprimiranim zrakom,jer se moze desit da ak malo blize stavim cijevcicu,da se malo zavlazni,pusti koju kap

0 0 hvala 0
15 godina
Proljetno ciscenje...

pa moguce je.. zato iz sigurnije udaljenosti a i pustis da se komponenta osusi i tjt :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Proljetno ciscenje...

Pa valjda ima neko od tvojih susjeda kompresor , pa odi kod njega ili odes na benzinsku pumpu i ustedis 80kn !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proljetno ciscenje...

Valja! {#}

Jednino što ti jedna limenka neće biti dovoljna ako je komp prekrcan sa prašinom!

Inače, imaš ga (ne isti taj, ali isto 40ml) u Chipoteci za 28 kuna. LINK

P.S. Piše da nije dostupan, ali mislim da će se to uskoro promijeniti, a i uvijek ih možeš nazvati i pitati!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 19:38 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice